Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Počasíčko zatím koukám přeje a doufám, že vydrží alespoň do zítřejšího odpoledne. ;)

P.S. Jak koukám na fota tak jsem zahlídl minimálně 2 vozy nepeugeotí výroby. :myslim

Takové povozy stávaly většinou mimo plochu co si pamatuju. :myslim

Odesláno

Ahoj. Skromný dotaz - kolik je místa na zaparkování? Abych nestál za vesnicí někde na polní cestě. Dřív než zítra ráno přijet nemůžu neb mám do dnešní půlnoci pracovní pohotovost.

Díval jsem se na Meteosat a ženou se sem od JZ pěkný sr...čky. Pro zájemce je tady odkaz

http://www.wetteronline.de/eurorad.htm

Na záložce \"RADAR\" spustit z menu na levé straně \"3hodinový přehled\" a na záložce \"SATELIT\" spustit funkci \"Satelit film\". Dás e ztoho i odhadnout kdy mi to spadne za krk.

Takže ahoj zitra - doufám, že na \"Největším parkovišti D1\" bude klid.

FrantaCV

Odesláno

Čoveče to je servis, to skoro vypadá jako kdybych měla objednaný pravidelný hlášení o Bohoušovi, nejdřív makrela a teď dokonce fotka..........:mrk:D

Mějte se krásně a jinak v Praze se právě rozběhl druhý liják s bouřkou:bojim. Doufám, že Vás nepřepadne v noci, protože tohle je mazec:(

Odesláno
Původně zaslal: marko306

toto je on-line? Však už od včera sa nikto neozval. :D včera ste to nastopro prehnali s chlastom a teraz dospávate, došlaka a ja som tam neni :(

nebo uz tam nikdo neni pac se tu vcera psalo:

Ahoj, budeme tu dneska celý den a zítra tak do 9.00 a pak po 18.00

Odesláno

To vížejo,teďka se všichni proháněji po letišti,kličkujou mezi kuželkama,jezději rychle,a chluběji se ,kdo to má nejlíp vymazlený:D

a já tam s nima nejsem beef.gif

Doví jaký tam maji počasí,snad jim tam neprší,přál bych jim sluníčko

[upravil dne 18.7.2009 vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...