Frozz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Pravidelně koukám a též doporučuji tyto serialy: HIMYM (How i met your mother) - americký sitcom TBBT (The Big Bang theory) - americký sitcom MisFits - angl. sitcom - trochu ulítlé, perverzní, ale zajímavé (spíš pro věk. hranici 18-25) BMS - Blue Mountain state - kdo má rád chlast, ženský a americký fotbal (18-25) Flashpoint - serial o jednotce rychlého nasazení, kdo má rád logiku ve filmech a zároveň nemá rád trapné americké kriminálky, tak doporučuju. Takhle doopravdy jednotky operují. Spartacus: Blood and sand - komiksově natočený serial (sex, krev, boje...), avšak mě se moc líbíl, druhá řada není ale podobný seriál je i .... Rome - teď sleduju 2 serii, moc se mi to líbí, z období Říma a pádu Ceasarovy vlády. Citovat
Frozz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Odporúčam pozrieť do konca. \"Ano, opravdu k tomu v úterý v přímém vstupu došlo,\" řekla tisková mluvčí slovenské televize Markíza Ludmila Raceková. \"Ale ne nedopatřením, šlo o reklamu na náš kriminální seriál Ve jménu zákona. Moderátorka počasí Telerána, herečka Dominika Gidová, v něm totiž hraje,\" vysvětlila Raceková. Citovat
ThorR Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Mohl by mi někdo doporučit film na večer s přítelkyní? :D Máme oba rádi filmy ve stylu jako Telefoní budka, Ctihodný občan atd. Budu rád za každý typ Citovat
Cyklon Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 No, mohu celkem doporučit drsné a cynické Fargo (kdo má rád styl Coenů) nebo nezapomenutelné thrillery z gangsterského prostředí - Heat, Carlito\'s Way nebo např. Payback Citovat
Cyklon Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zdravím, potřeboval bych nějaký odstrašující filmy pro ty, co začínají brát drogy. Myslel jsem, že Trainspotting je silný, ale asi je to málo... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zdravím, potřeboval bych nějaký odstrašující filmy pro ty, co začínají brát drogy. Myslel jsem, že Trainspotting je silný, ale asi je to málo... Tak to ti doporučim český film Total Detox - http://www.csfd.cz/film/258763-total-detox/ Citovat
Cyklon Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Díky za tipy Teď jsem dokoukal Requiem za sen - a byl to docela brutál. Hlavně závěrečná pasáž je hodně působivá Citovat
agresssor Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Díky za tipy Teď jsem dokoukal Requiem za sen - a byl to docela brutál. Hlavně závěrečná pasáž je hodně působivá toto je luxusni film... Citovat
Ravel Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Viděli jste From Paris with Love, česky inteligentně přeloženo jako Bez soucitu? Pro mně asi akčńák roku 2010. Travolta hláškuje od začátku do konce. Chvílema jsem přestával dejchat. Fakt akční pecka jak má být. Akorár nechápu hodnocení na ČSFD, tam už asi chodí samí intouši. :-( Citovat
vendelinek Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 takovem malej dotázek,ste tady docela vykoukaný a zhlídnutý natáčí se nebo už je natočenej film Muži v naději,docela bych ho rád viděl,Ženy v pokušení sem viděl a byl docela dobrej,Jiří Vejdělek má docela dobrý filmy jo našel sem něco,tak to ještě natáčeji a budou natáčet,něco sem tam zaslech že snad až po letních prázdninách.Tak sem na ten film docela zvědavej [upravil dne 23.2.2011 13:48 vendi.stejskal] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Ravel: Jo to jsem viděl, bomba film:mrk [upravil dne 23/2/11 13:47 Radek Hurvajz] Citovat
Cyklon Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Ravel: díky za tip Travolta na starý kolena hraje holohlavýho drsňáka ale vím z ostatních filmů, že mu to jde Jinak CSFD se musí brát s rezervou, často jsou tam velmi rozporuplné komentáře, tak jak pak má vypadnout seriózní skóre Citovat
vendelinek Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Ravel sem vložil dobrej film,dneska sem ho zkouknul:super:potlesk From Paris with Love - trailer. Travolta byl dobrej:super Citovat
victory Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 skvělé vlákno ! Tak přispěji troškou do mlýna. Černá labuť - pěkné, nebyla to ztráta času Revizoři - maďarský trihler k těm drogám klasiku - My děti ze stanice ZOO Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Po dlhej dobe veľmi dobrý film The Next Three Days s Russelom Croweom. Citovat
Ravel Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 ted jsem si dal serii \"starsich\" filmu a doporucuju : Disturbia - dobrej remake Hitchcocka Pianista - pravdivy pribeh z zidovskeho ghetta ve Varsave Obvykli podezreli - jeden z mych nejoblibenejsich, muzu sem psat cokoli, ale kdo nevidel, nepochopi ;-) novinky: Mesto - o particce bankovnich lupicu s B. Affleckem 127 hodin - co je tvrdsi? skala nebo pud sebezachovy? Spatnej polda - strasna sracka, bacha na to Nejlepsi v Brooklynu - drama o policajtech - jednou staci, zadny hit Zatim spolu, zatim zivi - komedie? parodie? nevim, strasna picovina Muz ve stinu - drama o expolitikovi, aneb jak se namocis do politiky, jsi v prdeli :-) Citovat
vendelinek Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 dneska budou v telce dávat na nově 10 000 př.n.l,ukázky vypadaji docela dobře,vyděli jste už někdo tento film? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Pekný film ak máš rád ten žáner. Z rovnakého súdka je Apocalypto ten rozhodne doporučujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.