Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravidelně koukám a též doporučuji tyto serialy:

HIMYM (How i met your mother) - americký sitcom

TBBT (The Big Bang theory) - americký sitcom

MisFits - angl. sitcom - trochu ulítlé, perverzní, ale zajímavé (spíš pro věk. hranici 18-25)

BMS - Blue Mountain state - kdo má rád chlast, ženský a americký fotbal (18-25)

Flashpoint - serial o jednotce rychlého nasazení, kdo má rád logiku ve filmech a zároveň nemá rád trapné americké kriminálky, tak doporučuju. Takhle doopravdy jednotky operují.

Spartacus: Blood and sand - komiksově natočený serial (sex, krev, boje...), avšak mě se moc líbíl, druhá řada není ale podobný seriál je i ....

Rome - teď sleduju 2 serii, moc se mi to líbí, z období Říma a pádu Ceasarovy vlády.

Odesláno
Odporúčam pozrieť do konca.

:D

\"Ano, opravdu k tomu v úterý v přímém vstupu došlo,\" řekla tisková mluvčí slovenské televize Markíza Ludmila Raceková. \"Ale ne nedopatřením, šlo o reklamu na náš kriminální seriál Ve jménu zákona. Moderátorka počasí Telerána, herečka Dominika Gidová, v něm totiž hraje,\" vysvětlila Raceková.

:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mohl by mi někdo doporučit film na večer s přítelkyní? :D:D

Máme oba rádi filmy ve stylu jako Telefoní budka, Ctihodný občan atd.

Budu rád za každý typ :papa

Odesláno

No, mohu celkem doporučit drsné a cynické Fargo (kdo má rád styl Coenů) nebo nezapomenutelné thrillery z gangsterského prostředí - Heat, Carlito\'s Way nebo např. Payback ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, potřeboval bych nějaký odstrašující filmy pro ty, co začínají brát drogy. Myslel jsem, že Trainspotting je silný, ale asi je to málo... :(

Odesláno

Viděli jste From Paris with Love, česky inteligentně přeloženo jako Bez soucitu? Pro mně asi akčńák roku 2010. Travolta hláškuje od začátku do konce. Chvílema jsem přestával dejchat. Fakt akční pecka jak má být. Akorár nechápu hodnocení na ČSFD, tam už asi chodí samí intouši. :-(

Odesláno

takovem malej dotázek,ste tady docela vykoukaný a zhlídnutý

natáčí se nebo už je natočenej film Muži v naději,docela bych ho rád viděl,Ženy v pokušení sem viděl a byl docela dobrej,Jiří Vejdělek má docela dobrý filmy

jo našel sem něco,tak to ještě natáčeji a budou natáčet,něco sem tam zaslech že snad až po letních prázdninách.Tak sem na ten film docela zvědavej

[upravil dne 23.2.2011 13:48 vendi.stejskal]

Odesláno

Ravel: díky za tip ;) Travolta na starý kolena hraje holohlavýho drsňáka :) ale vím z ostatních filmů, že mu to jde :super

Jinak CSFD se musí brát s rezervou, často jsou tam velmi rozporuplné komentáře, tak jak pak má vypadnout seriózní skóre :myslim

Odesláno

skvělé vlákno ! Tak přispěji troškou do mlýna.

Černá labuť - pěkné, nebyla to ztráta času

Revizoři - maďarský trihler

k těm drogám klasiku - My děti ze stanice ZOO

Odesláno

ted jsem si dal serii \"starsich\" filmu a doporucuju :

Disturbia - dobrej remake Hitchcocka

Pianista - pravdivy pribeh z zidovskeho ghetta ve Varsave

Obvykli podezreli - jeden z mych nejoblibenejsich, muzu sem psat cokoli, ale kdo nevidel, nepochopi ;-)

novinky:

Mesto - o particce bankovnich lupicu s B. Affleckem

127 hodin - co je tvrdsi? skala nebo pud sebezachovy?

Spatnej polda - strasna sracka, bacha na to

Nejlepsi v Brooklynu - drama o policajtech - jednou staci, zadny hit

Zatim spolu, zatim zivi - komedie? parodie? nevim, strasna picovina

Muz ve stinu - drama o expolitikovi, aneb jak se namocis do politiky, jsi v prdeli :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...