ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 jestli ten tvůj olej vyhovuje ACEA A3/B3 tak není problém , mmch. kolik tě stojí? Citovat
yokomon Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 teď je v akci 469kč 5l, normálně i s filtrem cca 700kč Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Total je totál castrol je pan olej a věř tom ze francouz se nemůže srovnávat s nemeckou technologii ta je o pár století napřed najdi si od octavky konkrétně od 1.6 sr která má 101 koní a jen 8 ventilů podotíkam 8 což franc. fakt nikdy nedokážou tak malej obsah a tak velkej výkon na 8 ventilech říkam nikdy tak neurážej a najdi si schéma mazání a padneš na prdel tam i podle toho jestli máš míň nebo víc plynu se šteluje olejové čerpadlo podle toho kolik plynu né otáček tam je ocelové čerpadlo \"né plastové jako u francouzů\" ktarý pohání ocelovej řetěz né jako u francouzů a v tom čerpadle jsou ocelové zuby né plastové a ty zuby se podle výkonu štelujou od sebe a k sobě a samozřejmě pak i podle toho kolik máš otáček tak se nenavážej do octávii jelikož ta má dokonalé mazání oproti 406. a na tak dokonalé mazání se musí dávat pořádnej olej a říkat to je mrt to sežere všechno takže CASTROL GTX MAGNATEC 10w40 bude mít stejný čísla jako ten totál 7000 nebo jak je to u tadytěch jednoduchejch olejů totál neleju ani do pionýra klidně se podívej do obchodu vem si do ruky castrol a a ten váš mogul nebo totál to je jedno to je stejný bahno a ty vaše A3 B3 to tam je taky a radim dobře neurážejte octávky je to pro 406 konkurence ale ta technologie je úplně o níčem jinym pro ty co to zajímá tak ať si najdou třeba schéma sání od tý 1.6 SR tam se mění i délka toho sání pro největší výkon motoru a jestli nikdo chce srovnávat tak ať si vezme 406 1,6 která má osum ventilu a já si to s ním klidně dám ale jelikož by francouskej motor 1,6 8 v s 55kw neutáhnul tu krávu tak neexistujou tak se nemůžou srovnávat ale moje okta nemá strach ani ze 2.0l jelikož ty si dává k snídani toť vše a já se jdu uklidnit Citovat
Slayer Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Tý jo, to byl teda výbuch sry za ale musel jsem Citovat
kobr Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Lord Back Total je totál castrol je pan olej a věř tom ze francouz se nemůže srovnávat s nemeckou technologii ta je o pár století napřed najdi si od octavky konkrétně od 1.6 sr která má 101 koní a jen 8 ventilů podotíkam 8 což franc. fakt nikdy nedokážou tak malej obsah a tak velkej výkon na 8 ventilech říkam nikdy tak neurážej a najdi si schéma mazání a padneš na prdel tam i podle toho jestli máš míň nebo víc plynu se šteluje olejové čerpadlo podle toho kolik plynu né otáček tam je ocelové čerpadlo \"né plastové jako u francouzů\" ktarý pohání ocelovej řetěz né jako u francouzů a v tom čerpadle jsou ocelové zuby né plastové a ty zuby se podle výkonu štelujou od sebe a k sobě a samozřejmě pak i podle toho kolik máš otáček tak se nenavážej do octávii jelikož ta má dokonalé mazání oproti 406. a na tak dokonalé mazání se musí dávat pořádnej olej a říkat to je mrt to sežere všechno takže CASTROL GTX MAGNATEC 10w40 bude mít stejný čísla jako ten totál 7000 nebo jak je to u tadytěch jednoduchejch olejů totál neleju ani do pionýra klidně se podívej do obchodu vem si do ruky castrol a a ten váš mogul nebo totál to je jedno to je stejný bahno a ty vaše A3 B3 to tam je taky a radim dobře neurážejte octávky je to pro 406 konkurence ale ta technologie je úplně o níčem jinym pro ty co to zajímá tak ať si najdou třeba schéma sání od tý 1.6 SR tam se mění i délka toho sání pro největší výkon motoru a jestli nikdo chce srovnávat tak ať si vezme 406 1,6 která má osum ventilu a já si to s ním klidně dám ale jelikož by francouskej motor 1,6 8 v s 55kw neutáhnul tu krávu tak neexistujou tak se nemůžou srovnávat ale moje okta nemá strach ani ze 2.0l jelikož ty si dává k snídani toť vše a já se jdu uklidnit Božínku, až jsem si z toho příspěvku prdnul. Vona ta kokta je opravdu super auto. Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 zrovna od tebe to sedí vsadim se že když nasereš toho tvího t601 tak by asi hdi nestíhal říkejte si tu co chcete já v oktě nalítal asi 50000km a vždy mě přivezla domu moje 406 je asi můj 4 peugeot a ty se všichni tahli na laně i ta 406ka, u 306 jsem vylágroval převodovku 3x a to jsem ani jednou s tím nehrábnul a diferák kaput 3x, pak jsem měl 309 to bylo nej auto nalítáno 580000km grd je prostě pan motor ale taky jsem jí táhnul čerpadlo bohužel, pak jsem měl 405 grd super motor nalítáno 450000km hlava kaput a teď 406 td spatnej motor ale drží toho jsem táhnul jel kvůli špatnému plováku v nádrži ale oktu jsem měl přes všechny ty peugeoty a ta je všechny odtáhla do boxu, já tady nechci říkat že je to špatná značka mam je rád jinach bych si nekoupil 4x stejnou značku za sebou když semnou všechny vypekli tadyto fórum je o peugeotech tak se jich držme a nebudeme si tady urážet auta jó takže k tomu oleji pán si určitě vybral olej doporučenej peugeoťáky a je to moje 2,1 jezdí na castrol magnatec a je zpokojená já chtěl jen poradit Citovat
kobr Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 U mně v práci mají taky všichni koktávky a jejich řeč je Motor peugeot? ten je špatný, lepší je motor z citroena. Olej si tam lej , jaký chceš. Pak nebeč, že máš zničený motor. Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 můžeš mi říct čím bych ho zníči Citovat
BV406 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Lord Back Total je totál castrol je pan olej a věř tom ze francouz se nemůže srovnávat s nemeckou technologii ta je o pár století napřed najdi si od octavky konkrétně od 1.6 sr která má 101 koní a jen 8 ventilů podotíkam 8 což franc. fakt nikdy nedokážou tak malej obsah a tak velkej výkon na 8 ventilech říkam nikdy tak neurážej a najdi si schéma mazání a padneš na prdel tam i podle toho jestli máš míň nebo víc plynu se šteluje olejové čerpadlo podle toho kolik plynu né otáček tam je ocelové čerpadlo \"né plastové jako u francouzů\" ktarý pohání ocelovej řetěz né jako u francouzů a v tom čerpadle jsou ocelové zuby né plastové a ty zuby se podle výkonu štelujou od sebe a k sobě a samozřejmě pak i podle toho kolik máš otáček tak se nenavážej do octávii jelikož ta má dokonalé mazání oproti 406. a na tak dokonalé mazání se musí dávat pořádnej olej a říkat to je mrt to sežere všechno takže CASTROL GTX MAGNATEC 10w40 bude mít stejný čísla jako ten totál 7000 nebo jak je to u tadytěch jednoduchejch olejů totál neleju ani do pionýra klidně se podívej do obchodu vem si do ruky castrol a a ten váš mogul nebo totál to je jedno to je stejný bahno a ty vaše A3 B3 to tam je taky a radim dobře neurážejte octávky je to pro 406 konkurence ale ta technologie je úplně o níčem jinym pro ty co to zajímá tak ať si najdou třeba schéma sání od tý 1.6 SR tam se mění i délka toho sání pro největší výkon motoru a jestli nikdo chce srovnávat tak ať si vezme 406 1,6 která má osum ventilu a já si to s ním klidně dám ale jelikož by francouskej motor 1,6 8 v s 55kw neutáhnul tu krávu tak neexistujou tak se nemůžou srovnávat ale moje okta nemá strach ani ze 2.0l jelikož ty si dává k snídani toť vše a já se jdu uklidnit boze, boze ... uz i v sanatoriich maji internet Citovat
kobr Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Doporučuju přečíst http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=zajimavosti_komentare platí pro všechny, kteří mají dotazy typu Jaký olej..... [upravil dne 12.12.2009 kobr] Citovat
kobr Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Lord Back jestli ne tak napiš co Do žabožroutského auta patří žabožroutský olej:) Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 jo už nám ho sem dají no tak jsem blázen no, já za to nemůžu ale je to pravda a já určitě nezuřím vzteky když mě předjede octávia protože vím co je to zač tak se jen usmívam a věř mi já už potkal hodně pežotáků co se potily s přilepenejma očima na skle a čuchajci mojí vůni okty si tu klidně srandu dělejte já jsem neutrální člověk kterej si prostě zakládá na pořádnym motoru a víc mě to nezajímá sice naposledy jsem ujel když jsem si koupil 2,1td to jsem určitě dělat neměl ale já se prizpůsobím nikdo věří tomu a nikdo zase tomu proto jsou na světě války jsem rád že tu máte fórum na kterym aspoň dostanu radu jak na tu sviňku Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: Lord Back jestli ne tak napiš co Do žabožroutského auta patří žabožroutský olej:) máš recht proto ho tam leju muj zabožrout 2,1 si na něm docela pochutnává Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 věř tomu že když tam neleju M6AD tak se taky neposere a bude jezdit i startovat jako na total Citovat
qmysak Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 někdo to tu vážně moc prožívá a přidám se k těm co lejí do pežotka olej total já osobně total quartz 9000 5w40 a v pohodě Citovat
Lord Back Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 já leju magnatec a je taky v poho Citovat
jp Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Lord Back věř tomu že když tam neleju M6AD tak se taky neposere a bude jezdit i startovat jako na total Já tomu věřim, tátova 405 1,9td už 380 000km jezdí jen na M6AD, a jak si mlaská. Takže řeči o tom, že do francouze francouzský olej beru s úsměvem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.