Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mřížka v autě pro odpočet DPH-demontáž

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nemáte někdo zkušenost s odmontováním této mřížky??Koupil sem to i stím a chtěl bych to dát pryč.Auto má najeto 55000km a je dost zachovalé.trochu sem na to koukal a nevím,kde je to všade přesně uchycené a zřejmě by tam potom i chyběla ta deska za sedačkama.Nedával to už někdo pryč??Díky.

Odesláno

První se podívej co máš v TP. Jestli N1 nebo M1 montážní, tak za sundanou mřížku můžeš dostat pokutu, nahlášení na finančí úřad a neprojdeš STK.

Dá se to legálně demontovat i papírově.

Odesláno

Tak v Tp je napsáno-Kategorie vozidla: N1

Jak a kde se to legálně zařizuje,aby se to dalo sundat??Uvažuju že bych to dal pryč,ikdyž mě to nějak zatím nevadí,ale kdyby bylo nějak moc běhání a starostí,tak bych to nechal.Díky.

Odesláno

každopadne pokud to pujde zařídit sundat nepočítej s rozšířenim mist vzadu , furt to bude 4místne, jinak si ted nejsem jist ale tušim že N1 SW 307 se mřižka neda sundat

Odesláno

No to si mě moc nepotěšil,ale stejně díky.Zeptám se na to v Peugeotu.Nepočítal sem s rozšířením,jde spíš o praktickou věc,kdyby bylo na převoz něco delšího.

---Jinak vyplatí se jezdit na servis do značkového servisu nebo to stačí dát někam do normálního???

[upravil dne 10/7/09 rikki]

Odesláno

Před nedávnem jsem taky koupil 307 BK s mřížkou v zavazadlovém prostoru.Kupoval jsem jí přímo u Peugeotu tak jsem se hned na to informoval jak je to s tou demontáží.První mi nebyli schopní odpovědět jestli to vůbec jde tak jsem hledal na netu...Dá se to musí se oběhnout pár ůřadu nechat demontoovat v autorizovaném servise zajet na technickou a je to.cena cca 3500,-

Druhý den jsem si šel vyzvednout můj nový(starší)vůz a opět jsem se zeptal jak to teda je.....Bylo mi zděleno že není problém.jestli chci ať jim auto dovezu až budu dělat technickou a pokud jim dám plnou moc vše zařídí(zdá se mi to ideální otázka jaká bude cena) S těma místama nevím jak to je .Já mám v TP napsáno pořád 5 míst i když mám mřížku

Odesláno

Zajít na úřad, zahájit správní řízení na změnu kategorie vozu. Potom do Peugeotu , vzít sebou papít z úřadu, TP a žádost. Pošle se to Prahy na razítko. Obratem pošty je to zpět. Cena 3500 s DPH. V Peugeotu nechat odborně sundat všechny věci s tím související (mřížka, polepy oken). Cena cca 500 kč. Z papírem z Peugeotu a z fakturou na odstranění jít na STK, tam tam zkontrolují, vydají další papír. S tím zpět na úřad. Hotovo.

Z 307 Break jde udělat zpět 5 míst

Z 307 SW jen 4 místné - zatížení vozu.

z M1 montážní lze udělat z obou 5 míst. z N1 ne.

Odesláno

Tak vám oboum děkuji,ale asi to nechám tak,jak to je,protože koukám,že je stím dost běhání+cca 4000kč,což mě přijde dost.Nakonec z hlediska bezpečnosti mě to přijde jako dobrá věc,když budu mít plný kufr po střechu,tak při případném nárazu aspoň nic nepoletí dopředu.A korát je to na pohled takové divné.:myslim Jinak díky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já ji sundával, nejprve schválení od Peugeotu k prestavbe zadarmo, potom povolení dopravky k prestavbe 1000kč, demontáž přepážky v peugeotu 270kč, technická 1000kč a potom zpět se všemi dokumenty (tj. schválení peugeotu, schválená žádost od dopravky, faktura z peugeotu o odborné demontáži a potvrzení technické kontroly) na dopravku, kde mi vytiskli nový techničák.Celkem 2270kč a nějaké to vyřizování. Přepážku mám asi už 3měsíce na půdě.

Odesláno

No to už není zase až tak moc těch 2270 kč,ale vzhledem k tomu,že žena nabourala zadní nárazník :grr tak to asi zatím dělat nebudu.

To Milhaus65 : v techničáku mám N1 a 5 míst,tak nevím jak se to bere.:mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,teď sem byl na evidenční kontrole a technik mě řekl,že je teď nový zákon,že se může mřížka sundat a nemusí se o nic žádat ani schvalovat.Každý si to může sundat sám.Tak že konečně udělali něco pro lidi.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...