Přejít na obsah

Radim Miki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

Vše od uživatele Radim Miki

  1. Radim Miki

    Klíč k 307

    Cest i tady sem ho nasel.http://www.allegro.pl/item864376374_peugeot_307_kluczyk_pilot_nowy_expres_wysylka.html
  2. Pokud ti to pipa jen u studenecho motoru tak doli vodu do chladice..Pri teplem nevim [upravil dne 12/12/09 Radim Miki]
  3. Radim Miki

    307 cc zimní kola?

    Medved ma pravdu 15plech na 99% budou drit o brzdic nebo tam milimetrove vzdalenosti nezi kolem a brzdicem.. Kamos ma hatchback na 15plech tak sem je skusil na moje SW kolo sem nasadil ale jak sem tocil s kolem bylo slyset jak dre ale tocit s nim slo..
  4. Radim Miki

    Xcarlink pro RD4 - prodej

    Ahoj A kolik za nej chces??
  5. JJ dnes to bylo i ve zpravach na nove.
  6. Ahoj S tou teplotou mas pravdu kolem 90 stupnu,ten ventik nevim ale reklamoval bych to v bazaru a tlac na ne at daji aspon 4000.-Hele na kolik te vyslo dodelani tempomatu u Auto Tichy?????
  7. No mi to tet delali na te plnice trvalo to asi 40min. A zprava z te plnicky znela takto:odcerpany plyn 0.36kg-naplneny plyn 0.59kg a vstriknuty olej 020gr.Zadaval tam paramery Peugeot 307 SW rok 2005 muj rok nebyl k dispozici:D
  8. Tato hlaska unblock diesel filter mi vyskakovala taky,asi ti dochazi aditivum.Mrkni pod auto je na ridicove strane pod zadnima sedackama.
  9. S tim nahrivanim opatrne kapota je hlinikova. Pod naraznikem nic noc neni akorat porovnas vzpery.Jinak si mel pech.
  10. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tet ve ctvtek vyplachnu FAP a skocim na diagnostiku a uvidim co to nahlasi:nevim
  11. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tak sem se konecne dostal k tomu promereni cidel asi je dobre bo ukazovalo stejne hodnoty jako na dobrym kamosovym aute ;)tak skusim vycistit fap a uvidim.
  12. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    O.K.zmerim po nedeli.Dneska v praci sem si vsim ze mame ultrazvukovou cisticku ptal sem se tipka co u toho dela jestli by mi vycistil FAP on rikal neni problem ase jestli se tomu nic nestane.Tam neni nic co by se mohlo rozsypat??Rikal ze to vycisti dokonale ale je to pry celkem agresivni(to nevim co tim myslel) asi mu ho donesu jak to promerim.
  13. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Dobre skusim kamose ukecat jeste na to mereni ale on ma 1.6motor 79kw ale ty cidla maji stejne cisla tak doufam ze budou mit i stejne hodnoty akorat sem moc nepochopil jak to mam zmerit zastrcku rozeberu a sou tam tri draty levy pravy a prostedni v jakem poradi je mam merit nerad bych to jeste kamosovi vyskratoval.A tech 3500ot. u me bude problem,ja z motoru nedam vic jak 2800ot. U tech 1.6 je to cidlo krane pristupne to jen my na 2.0 ho mame az za baterkou.
  14. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tlak na cidle seme nemerili to me nenapadlo.Pujcene cidlo je urcite dobre skusim je jeste jednou prehodit a kamos bude jezdit s mym tak uvidim.Fap asi jeste jednou vyndam a necham ho vycistit.Vlado nepamatujes si nahodou to napeti na tom cidle?
  15. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Ne ty sem si oznacil.
  16. Ahoj chlapi Hledam Peugeot servisaka,mozna je to troufale ale uz sem zoufaly tak to skusim jeste takto,protoze mam spatne skusenosti s org.servisem a nebo sem narazil na spatne vyspaneho prijimaciho technika.Mam problem s FAPEM:xvul na diakmostice to hlasi problem s cidlem diferencilniho tlaku to sem si vypujcil od kamarada a hlasi to porad to same FAP je cisteny.Nenasel by se nejaky dobrak co ma s timto skusenosti a je ze severni moravy mi s timto pomoct??Auto mi uz 2mesice jede v nouzovem rezimu a uz me to fakt sere.Najeto mam 118tis Predem dik
  17. Radim Miki

    Kde se presne nachadza FAP?

    Ten fitr pevnych castic u 1.6 by mel byt hned za vyfuk.svody a to je v motorove casti hned za chladicem.Aspon u CC to tak je.
  18. Radim Miki

    Fap

    to budu zjistovat u toho tipka co mi bude delat diaknostiku je pry machr pres cidla tak uvidim
  19. Radim Miki

    vymena brzd. desticek

    jo jo otacet ve smeru hodinovych rucicek...Kolik te stali desky a kotouce tez asi budu menit.
  20. Radim Miki

    Fap

    Ahoj tak sem to dneska hledal a nasel ja mam to same tlakove cidlo co ty akorat je schovane za baterkou tak sem ho profoukl i s hadicema tak musim na diaknostiku ale az ve stredu bo mam obednanou vahu vzduchu.
  21. Radim Miki

    Fap

    Aha tak to je celkem kus:D.Ale zitra lezu pod auto a budu hledat,chci taky zjistit jestli pujde vyradit FAP but elektronicky nebo mechanicky tak se zeptam i na 1.6:super
  22. Radim Miki

    Fap

    OK.Dekuji ti moc za ochotu sem dluznikem a muzu se zeptat odkud si??
  23. Radim Miki

    Fap

    Jo to je on a to tlakove cidlo tam neni??
  24. Radim Miki

    Fap

    Tak ten obrazek sem neotevrel a ten fap je jinaci ja mam dvoudilny..
×
×
  • Vytvořit...