Pe.Tr Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 807 ma vsechno stelovani zvrchu, pres pricku,jeden je pro nahoru a dolu a vedle asi o 5cm je druhej na stelovani do stran Citovat
Doctor Who Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 I v případě xenonu? Ze zhora vím o dvou. Jedno na potkávačky a druhé na dálky. Nebo se šteluje vše současně a jedno je tedy jak píše Pe.Tr nahoru a dolu a druhé do stran? Citovat
Mejla. Odesláno 7. říjen 2023 Odesláno 7. říjen 2023 Trochu oživím, páč jsem asi blbej Potřebuji hnou světlem do strany, nahoře jsou dva šrouby jeden na výšku tlumených a druhý na výšku dálkových. Kde najdu seřízení do boku ? RV 2006 světla obyč. Děkuji. Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2023 Odesláno 7. říjen 2023 Jako netvrdím, že to neexistuje, ale zatím jsem na žádném běžném autě nešteloval zvlášť potkávací a dálkové Vždy tam je štelovák na potkávačky a podle toho pak svítí i dálky, a pak jeden co to šteluje do stran Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 tusim ze stary bmw co ma 2 paraboly Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 @Mejla. ses si jistej ?? skousel si zakroutit tim druhym sroubkem co to dela ?? ale uprimne pokud nevis tak za kilo na STK seridi Citovat
Mejla. Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 Jsem si jistý, dva šrouby, blíž ke středu potkávačky, krajní dálkové. Proto se ptám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 (upraveno) @Pe.Tr to ví, jak to je? Upraveno 8. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Mejla. Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 (upraveno) To jsem četl, ja to mám takhle viz foto. Ty šrouby v otvorech mi ladí výšku tlumených a ty šrouby na kraji ( mimo příčku) výšku dálkových. Upraveno 8. říjen 2023 uživatelem Mejla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.