Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PHM-ČOI zveřejnila čerpací stanice

Recommended Posts

Odesláno

takhle funguje ČOI-ka

[upravil dne 8/7/09 Haryk]

PHM.tif

[upravil dne 4/10/10 od Haryk]

[upravil dne 11/10/10 od Haryk]

[upravil dne 10/11/10 11:14 Haryk]

[upravil dne 11/1/11 13:08 Haryk]

Odesláno

Co to je za kravinu, že v době zveřejnění už by informace byla nepravdivá. Když nějaký supermarket prodává zkažené maso, taky se to zveřejní a taky to v době zveřejní už není pravda. Vymlouvají se, že čerpací stanice doplňují poh. hmoty jednou za týden. Supermarket doplňuje zboží i 2x za den. Jaký je v tom rozdíl?

Chápu, že čerpací stanice je závislá na dodavateli poh. hmot, ale tedy v tom případě by měly postihy padat na jejich hlavy. Pokud provozuji pumpu, ručím za kvalitu svého produktu. Pokud budu zveřejněn jako prodejce nekvalitních produktů, bude to pro mne likvidační. Nicmené pokud tento nekvalitní produkt nakoupím u dodavatele, logicky budu vzniklou škodu uplatňovat na něm! Co je na tom sakra nelogického?

Když si někdo koupí v potravinách rohlík se zapečneným kusem železa, taky se jde po výrobci rohlíku, nikoli po prodejci. prostě by měl někdo dotáhnout tento systém dokonce. Dodavatelé by měli po dotankování pumpu zapečetit, aby se v tom provozovatel pumpy nemohl vrtat. Při dalším doplnění by musela být plomba neporušená. Pak je provozovatel z obliga a v případě nekvalitních pohon. hmot by jen zveřejnil dodavatele.

Odesláno

mam pocit, ze snad TV Prima uz je v tomto smeru o kus dal a podala na COI zalobu, tak snad to dostane soudce, kterej bude mit odvahu se tem smejdum (rozumej COI i spolecnosti s PHM obchodujici) postavit.

Odesláno

Rotorhead: u všech zveřejněných případů je ukončeno, jinak by to ČOI nezveřejnila. Jediný trouba v republice, který si dovolil vynášet informace o \"vinících\" ještě před tím, než bylo na jeho úřadě ukončeno správní řízení, nám nyní sedí na židli ministra vnitra. :roll

Odesláno

Mám nápad, pokud mají takto svázané ruce, tak proč to neobrátit?! Ať tedy zveřejňují čerp. stanice, které mají vše v pořádku. Logicky takové stanice budou přetahovat zákazníky stanicím, které nebyly zveřejněny. Bude tedy pak v jejich zájmu, aby ČOI u nich provedla inspekci co nejdříve a zveřejnila je na seznamu nezávadných čerp. stanic. Zde to není v rozporu s ničím.stejně si myslím, že bude jen menšina, která se tímto seznamem bude řídit.

• O 1 rok později...
Odesláno

Taky jsem to zkouknul, uviděl jsem to na novinkách a dočetl na tom kverulantovi. Je sice možné, že seznam nemusí být správný nebo že jde jen o malicherné závady. Ale tomu bych \"rozuměl\" u malých noname čerpaček. A přitom tam vidím i Benziny, ať už přímo nebo přes smluvního partnera (např. Beleko Zlín). Nejsem nějaký zasílač stížností, ale nudím se a zaslal jsem Benzině nepříjemný mail, asi jich tam dnes budou mít víc. Ale nic od toho nečekám. Jinak je to byznys jako kráva, vůbec bych se s nimi nemazal. Zveřejnit a přestat tam jezdit. Každopádně mi těch testů připadá žalostně málo.

Odesláno

Neboť jsem tady zmínil Benzinu, připadá mi férové dát příležitost i druhé straně a zde je několik vybraných odstavců z mailu od Benziny:

- závady - týká se pouze bionafty s 30% biosložky a to jen ČS Plzeň Křimice a ČS Mělník. Jde o drobný nedostatek odchylku od normy v bodu vzplanutí o 3 st.C

- ČS Říčany a ČS Mladá Boleslav odmítám - nebyl ze strany kontroly ČOI nalezen žádný nedostatek u této ČS!!!

- výsledky ve 2. pololetí 2010 jsou zatím všechny OK , zatím jako jediná společnost kontroly ČOI zveřejňujeme!!! Viz náš web, \"paliva-testy ČOI\"

- klasické produkty nafta a benzin tvoří 98% našich prodejů byly zcela bez problémů po celý rok 2009 u všech našich ČS

- Seznam považuji za nevěrohodný s chybami a vytržený z kontextu

- Čoi nám ročně odbere 220 až 240 vzorků paliv u ČS a nikdy nezjistila v naší síti takové nedostatky v kvalitě, které by vedly k poškození zdraví, majetku či životního prostředí nebo daňového úniku !!!

Podepsán Václav Loula, ředitel jakosti BENZINA,s.r.o.

Mail jsem pro přehlednost zkrátil, ale vše podstatné je výše. Nejsem zaměstnanec ani nedělám v oboru, jen mi připadalo správné to sem dát.

Odesláno

\"....zveřejnění jména, resp.názvu, kontrolovaných subjektů, by bylo diskriminační....\"

Když se v téhle zemi ukáže na zloděje nebo podvodníka, jedná se hned o diskriminaci.Začínám být na tohle slůvko alergický.....:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...