Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6 r.v. 2000, 120kW

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ta Integra na prvnim miste tam zrejme uz jezdit nebude.. byl tam natocit par zaberu a zaroven si zazavodil kdyz mu to propozice umoznovaly.. je to nejakej special na vytrvalostni tusim 6h zavody :D A ty ostatni se mi povedlo pojet takze motivace stale je :aut Uvidime co prinese nova sezona :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Letosni zima byla vesmes jen spanek a cekani na jaro :) Veskere pripravy se tykaly pouze obmeny kapalin ap. .. finalne prezuto a pripraveno vyrazit 21.4. na prvni letosni zavod do Pisku :super

IMG_5604a480.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat na ty přední brzdy. Co v tom máš a co by jsi mi doporučil na běžný provoz a občasnou ostřejší jízdu. Mám xsaru 120kw přední brzdy zimmermany desky ferodo a jako dobrý, ale při ostřejší jízdě se mi zdá že nestíhají. Ještě jsem se chtěl, myslim že to bylo u tebe zadní drážkované, nebo děrované kotouče a k tomu nějaké desky dopasovat. Myslim že jsi tu pordával něco. Děkuji ti a pžeji hodně uspěchu v letošní sezoně.

Odesláno

Ahoj Martíku .. ted mam vpredu keramicky desky Pagid RS29 v kombinaci s drazkovanymi kotouci Brembo Sport a nemuzu si to vynachvalit ale je to samozrejme financne trochu jinde a nejsou urceny do provozu (sice funguji i za studena ale casto dost piskaji) .. vzadu mam obyc plny kotouc Brembo a Ferodo DS2500

Mam zkusenosti s EBC Green a nijak jsem si na ne nestezovat.. mel jsem je vpredu i vzadu a v beznem provozu i zavode fungovaly a dostacovaly.. ono pokud budes brzdit tahle a dlouze prehrejes asi lecos.. takze zalezi na stylu brzdeni.. taky je dobry vcas menit brzdovku ;)

Jinak jsem tu nic zatim neprodaval :) Tak snad Ti to nejak pomuze a diky za prani :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Krááása, krása, krása, krááása !! Chcem tí kola, vymeň mi to za tí cyclony černé !!

:potlesk:potlesk:potlesk

jedného dňa si do teho taky kúpím megakotúče, hyperplatne a superbrzdy !! :)

a športový výfuk, a najbližšší fólie, a vyrieším to sání jakésik divné ... a ... nevím ešte CO !!!

:aut

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A není jediné, i tvůj příspěvek je jubilejní :)

Jinak pěkné čísílko na tachometru, můj povoz už ho nikdy nepozná ... vlastně nikdy neříkej nikdy :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...