Capy Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 jojo máš pravdu. já se v nich nevyznám honda mi nic neříká Citovat
chechet Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 ze jim to neni blbe zavodit v takovych buginach (Type R, RSX) proti prakticky civilnim vozum jako je GTI-6... Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Ta Integra na prvnim miste tam zrejme uz jezdit nebude.. byl tam natocit par zaberu a zaroven si zazavodil kdyz mu to propozice umoznovaly.. je to nejakej special na vytrvalostni tusim 6h zavody A ty ostatni se mi povedlo pojet takze motivace stale je Uvidime co prinese nova sezona Citovat
AKCZ Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 Letosni zima byla vesmes jen spanek a cekani na jaro Veskere pripravy se tykaly pouze obmeny kapalin ap. .. finalne prezuto a pripraveno vyrazit 21.4. na prvni letosni zavod do Pisku Citovat
Martík92 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat na ty přední brzdy. Co v tom máš a co by jsi mi doporučil na běžný provoz a občasnou ostřejší jízdu. Mám xsaru 120kw přední brzdy zimmermany desky ferodo a jako dobrý, ale při ostřejší jízdě se mi zdá že nestíhají. Ještě jsem se chtěl, myslim že to bylo u tebe zadní drážkované, nebo děrované kotouče a k tomu nějaké desky dopasovat. Myslim že jsi tu pordával něco. Děkuji ti a pžeji hodně uspěchu v letošní sezoně. Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Ahoj Martíku .. ted mam vpredu keramicky desky Pagid RS29 v kombinaci s drazkovanymi kotouci Brembo Sport a nemuzu si to vynachvalit ale je to samozrejme financne trochu jinde a nejsou urceny do provozu (sice funguji i za studena ale casto dost piskaji) .. vzadu mam obyc plny kotouc Brembo a Ferodo DS2500 Mam zkusenosti s EBC Green a nijak jsem si na ne nestezovat.. mel jsem je vpredu i vzadu a v beznem provozu i zavode fungovaly a dostacovaly.. ono pokud budes brzdit tahle a dlouze prehrejes asi lecos.. takze zalezi na stylu brzdeni.. taky je dobry vcas menit brzdovku Jinak jsem tu nic zatim neprodaval Tak snad Ti to nejak pomuze a diky za prani Citovat
AKCZ Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Jedna z Pisku .. nakonec 2. misto Foto: AC Citovat
AKCZ Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Sosnova 21.7.2012 z Amater Cupu Foto: Jirka Georged Drazdík Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Krááása, krása, krása, krááása !! Chcem tí kola, vymeň mi to za tí cyclony černé !! :potlesk:potlesk jedného dňa si do teho taky kúpím megakotúče, hyperplatne a superbrzdy !! a športový výfuk, a najbližšší fólie, a vyrieším to sání jakésik divné ... a ... nevím ešte CO !!! Citovat
AKCZ Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Pobavil ... tomu se rika nadseni nebo euforie? .. Pri jizde mam ale spis stav extaze .... jinak jsem celkem normalni Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 A není jediné, i tvůj příspěvek je jubilejní Jinak pěkné čísílko na tachometru, můj povoz už ho nikdy nepozná ... vlastně nikdy neříkej nikdy Citovat
AKCZ Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Toho jsem si ani nevsiml.. v tom pripade to dvojite jubileum (nez ho zmenim timhle prispevkem) zvecnim Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 pjekné číselko, sa máš, já zase o 45 000 víc, včéra presne .. ale s tvojím jezdením mňa nikdy nedoženeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.