siskin Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Zdravim pani, rad by som sa vas spytal ci sa vam neozyva s motora cvengavy zvuk ked zanstartujete za studena. Ono mi to pripomina cvengot retiazky. Je to pocut iba ked sa pohynam t.z. motor sa dostane do zaberu pri pustani spojky. Ked sa motor zohreje tak ide vsetko ako ma. Mozno je tam len nieco povolene,... Zatial mi to az tak nevadi, ale keby sa stym nieco dalo robit tak by to bolo fain Přesunuto do servisu, uvidí to víc očí a pak to tam patří. RH [upravil dne 7/7/09 Radek Hurvajz] Citovat
miur85 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Mne to robilo a vymenil som klatku aj s dvomi kolieskami na klinovom remeni, uz to nerobi. Citovat
siskin Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 hmm, klinovy ? Nie rozvodovy ? Citovat
miur85 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak ak nie som slepy, tak mne to robilo na klinovom remeni, ten, co si pohana alternator a klimu a pod. Citovat
biema Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Mam ten isty problem aj ja. Chystam sa to riesit. Bolo mi povedane že to je napinacia kladka motora + remeň. cca 70 €. Citovat
P607Olda Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Ja by som tipoval na odpruženú kladku (remenicu) na kľukovej hriadeli. Citovat
siskin Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 chvapi, nedalo mi to a pozrel som to. Nastartoval som a pocuval od kadial to ide. Ked som vypol motor skontroloval som rukou ci nie je nieco povolene (klinovy remen). A nasiel som povolene koliesko - pliesok (neviem ako sa to vola) na (asi) vodnej pumpe. Urobil som aj zopar zaberov,....Zajtra to skusim nejako dotiahnut. Dufam ze mi to pojde. Citovat
shark734 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 to vodna pumpa nebude(pokial ja viem tak pumpa je pod krytom na rozvody)..a napinacia kladka je viac na lavo od toho co mas naznacene na prvom obrazku...ta kladka sa da rozhybat rukou...aj mne to tam piska po nastartovani asi 30s ale potom sa remen dosponuje a vsetko je OK ale mozem sa mylit ja mam rv 2001 2.0HDI 66kw [upravil dne 7/7/09 shark734] Citovat
omegascream Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 toto koliesko je spojka klimy, mne to tak \"selesti\" - odvtedy co mi ju vymenili moc sa tym ale nevzrusujem Citovat
siskin Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 ten pliesok co je oznaceny na druhom obrazku ma volu cca 2 mm. da sa snim pohybovat do vsetkych stran. Podla mna by mal byt na pevno. Ak sa mi to bude dat tak to skusim dotiahnut a uvidime ci to bude cvengat dalej. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Je to elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace, obávám se že tam ta vůle být musí, zkus zapnout klimu jestli to bude dělat i při sepnutý spojce Citovat
Midloch Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Tak, tak. Jenom z vlastní zkušenosti doplním že mezi spojkou a řemenicí by měla být vůle asi 0,5mm a kotoučkem spojky má jít otáčet. Nesmí se ale hýbat ze strany na stranu. Pokud tomu tak je, tak se spojka skutečně musí dotáhnout nebo podložkama vymezit vůle spojky a to s největší opatrností, protože příčinou povolení může být stržený závit na hřídeli kompresoru. Doporučuju nechat odborníkům, protože spojka se stejně musí zablokovat přípravkem. V každé dílně kde dělají klimatizaci ti to udělají na počkání (pokud teda není stržený závit). Citovat
siskin Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 vôla je tam ovela vacsia nez 0,5 mm, cca 2 mm a to sa mi zda dost. Da sa nejako skontrolovat ten zavit ? Bude to vidno bez nejakeho rozoberania ? Citovat
Midloch Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Tak jedině sundat ten talířek ze spojky kompresoru. Jde to i na autě, zespod. Musíš shodit řemen, a nejprv bych se snažil tu matici co je uprostřed vyšroubovat. Pokud je volna tak snad pujde i bez připravku. Když ji vyšroubuješ, tak se nechá stáhnout ten přítlačný talířek. Pozor na vymezovací podložky. Pak už tam bude dost místa na kontrolu závitu. Tady se da stahnou servisní manuál na kompresory SANDEN -- http://www.sanden.com/index.php?id=MTExOTk3OTEwNw6 Citovat
Midloch Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Jen mi nejde do hlavy že ti to cinká jen za studena. Pokud by ten talířek byl volný tak by cinkal i za tepla a po sepnutí kompresoru by cinkot přestal. Citovat
siskin Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Hmm to je pravda nevadi, skusim odstranit najprv tento problem a ked to neprestane tak budem hladat dalej. Citovat
siskin Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 chvapi, vcera som bol u jedneho mechanika koli aditivu a povedal som mu nech sa mi pozrie aj na tuto spojku. Skusal to povolit, ale neslo mu to. Nechal to tak lebo vraj je to robota na dlhsie. Takze budem tam musiet ist este raz. Lenze az cca o mesiac. Chcel by som sa na to pozriet sam. Lebo nechcem aby sa to pokaslalo este viac nez to je (zavit). Chcem sa vas spytat. Ako povolim tu maticu ? Mam to niecim nastriekat aby to povolilo ? Citovat
Miloslavik Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Ahojky chlapi jsem poradnej vul,mám problem se spojkou kompresoru.Tato spojka mi zacla Hrozně vrzat,to jsem jeste nevedel ze to je spojka,myslel jsem ze to je jen nějaké pridrene ložisko na remenici a tak jsem to prostrikl olejem wd,vrzani přestalo ale jen na chvilku.Po brouzdání zde na fóru jsem zjistil ze to je ta spojka,klima ted nesepne,před týdnem jeste sla a tak se ptám zda to muže byt tim mazáním :(wd,zda pomůže odmastit,stejně bude vrzat dal a co stim dal.Di všem za odpověď.Mila Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.