codlx Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ahoj všem, zrovna jsem se stal novým majitelem vozu 308 1.6HDI 90k a na úvod musím konstatovat, že jsem moc spokojen. Na co bych se rád ale zeptal je: 1) vzduchový filtr - když odstraním plast pod kterým má být vzduchový filtr, tak tam žádný není, pouze ukončená trubka od sání. Je to tak správně nebo mi v motoru něco chybí?? 2) autorádio - mám radio + CD s 4x repro. Je mi divné, že když dám do odkládacího prostoru mobilní telefon, tak i když je rádio vypnuté, tak z reproduktorů to dělá takové ty divné zvuky. Dle mého názoru to znamená, že i když je rádio vypnuté, tak v repro je stále proud. Máte stejný problém? V P 307 mi toto rádio nedělalo ani ty divné zvuky. 3) xenony - je možné provést výměnu bez ztráty záruky vozu? Máte někdo zkušenosti, jaké xenony do P 308 použít a co vše tato úprava obnáší? 4) jaká ALU kola - doporučte mi prosím jaký rozměr je nejvhodnější použít. Rád bych použil nízkoprofilová. Četl jsem zde na foru, že se dají použít i 18\" kola, ale přijde mi to už dost přehnané a nerad bych, aby trpěly příklad ložiska nebo něco podobného. Předem děkuji všem za odpovědi, Codl [upravil dne 6/7/09 codlx] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 1) Vzduchovy filter tam je (vid. obrazok) 2) Nestretol som sa tym...kontaktuj servis 3) Preco chces vymienat H7 za HID? Nie su homologovane a mozes mat problemy pri cestnej kontrole alebo TK. Ak Ti slabo svietia origo H7 kup si H7 s +30/50/60/80% zvysenu svietivostou, ale hlavne vykon ziarovky nemen (100W a pod.)!!!! 4)S autom budes jazdit len v Nemecku alebo v Rakusku? V Cechach nie? Preco? Vies najlepsie sam, ake su cesty u Vas... Taky kompromis je profil min. 50 tzn. pre teba vhodne 205/55 R16...17ky maju uz profil 45... a mam pocit ze v TP mas len 16 zapisane.... Prosim bez tech citaci, pokud je odpovidano na bezprostredne predchozi dotaz. Odcitovani tak sahodlouheho dotazu jen tak pro nic, znacne zneprehlednuje cele tema.Dodrzujte pravidla. Diky.Ferry [upravil dne 7/7/09 Ferry] Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Asi si pozeral do rezonátora na tom obrázku č. 6 tam filter skutočne nie je. Filter je č.1 na obrázku. Čo sa týka HID o záruku určite prídeš. Jedine že by si to urobil bez poškodenia krytiek svetiel a po prípadnom probléme ich demontoval a nepriznal sa. To s tým mobilom je bežný jav. Myslím, že by to robilo aj s repro úplne bez prúdu. Stačí nájsť vhodnú polohu. Servis ti s tým asi nepomôže, leda dávaťmobil inde. Rozmery kolies podľa TP, potom nebudeš mať problém ani s jazdnými parametrami, políciou, STK a poisťovňou. Citovat
codlx Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Pánové děkuji za odpovědi. Ještě bych se zeptal k tomu filtru. Četl jsem zde na fóru, že filtr někteří mění za filtry green, atd. Je dobré takovouto věc udělat? Někteří popisují i negativní zkušenosti. Citovat
warlord Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Výmena peľového a vzduchového filtra na 1,6 HDi - video: Citovat
Modzillo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 možno veľa zopakujem, ale aj tak: 1. návod ako nájsť a vymeniť filter poslali kolegovci z fóra 2. neviem o tom, že by sa do 308 montovali autorádiá iba so 4 reproduktormi. Vždy by ich malo byť 6!!! Čo sa týka divných zvukov vyplývajúcich \"z mobilu\", mne to tiež robilo a kým som to stihol riešiť, prestalo to... V určitých úsekoch sa to ozve, ale po 2-3 sekundách je znovu ticho. Výrazné zlepšenie nastalo, keď som namontoval CD menič do priestoru pod rádio. Mobil mám teraz dole pod popolníkom. 3. oficiálne sa klasické svetlá za xenóny vymeniť nedajú, nedávno som vymenil \"vypálené\" žiarovky za nové \"originálne\", ktoré tam majú ísť a pravdepodobne výrobca odporučil zmenu v žiarovkách, nakoľko tie nové svietia oveľa lepšie. Postrehol som to jednoducho - najprv sa vypálila len jedna, vymenili mi ju a to svetlo svietilo jasnejšie. Tak som dal vymeniť aj druhú. Keby som nemal svedkov a slovné potvrdenie od samotných mechanikov, tak tomu neverím ani ja sám... 4. na 66kW verziu oficiálne neobuješ väčšie ako 16\" disky, ostatné motory (myslím, že ešte okrem 1.4VTi) majú dovolené všetky od rozmery od 15\" po 18\". Osobne mám skúsenosti so všetkými - 15\" nevyzerajú na aute bohvieako pekne, 16\" najideálnejšia voľba, 17\" mám obuté teraz - široké gumy sa prejavujú na spotrebe ale zase auto lepšie sedí na ceste, 18\" krásne vyzerajú ale posádka má v takomto aute pocit, ž cestuje v rebriňáku. [upravil dne 12/1/10 Modzillo] [upravil dne 12/1/10 Modzillo] Citovat
Tano1 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Uvažuji o koupi 308 GTi, ale jak to tady pročítám, tak zjišťuji, že bych měl asi problém s těmi 18\" koly na našich cestách. Ještě to má jiné tlumiče a pružiny než klasická 308ka a nejhorší je, že tento model ani nikde nemají jako předváděcí, takže by člověk kupoval zajíce v pytli, což se mě vůbec nelíbí Doplnění : Píšu to tady pod tento odkaz, protože reaguji na poslední věty Modzila, tak ať mě někdo nekamanuje za to že to nepíšu pod nadpisem GTi :-) [upravil dne 12/11/10 08:57 Tano1] Citovat
Modzillo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tano1: pochybujem, že si niektorá predajňa zoberie ako predvádzačku zrovna GTi... Bohužiaľ, GTi je síce čerešničkou na torte v našej ponuke, avšak gro zákazníkov po takomto niečom netúži. Práve pre to bude každá predajňa riešiť dilemu, čo je lepšie - dať možnosť povoziť sa na našlapanej verzii GTi pár záujemcom alebo zobrať civilnú verziu a dať možnosť vyskúšať si to všetkým... Citovat
Tano1 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Ale jo, já to chápu, že nemůže být v každém autosalónu GTi verze, ale alespoň jedna verze GTi co by cestovala po českých (nebo slovenských) salónech by mohla být. Jak si pak tuto verzi bez vyzkoušení může někdo koupit? To jen opravdu skalní vyznavači značky Peugeot a to já zatím nejsem Citovat
matii Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak GTi bych si rád vyzkoušel a mít 600k tak bych do něj asi i šel. Jinak k těm kolům, taky jezdím na 17\" a řekl bych, že je to zlatá střední cesta. Ale ani těch 18\" bych se nebál, možná bych si je i dneska koupil spíš jak ty 17\" bo to je těžká frajeřina. :D:D Když s tím nebudeš jezdit po poli, tak se dá. Viděl jsem obuté 15\" a teda vypadá to jak motokára . Moje rada zní ... pokud máš dost peněz, aby sis mohl kupovat drahý gumy tak doporučuji na léto 18\" na zimu 17\", pokud chceš šetřit tak oboje o palec méně. A na rebriňák kašli, ty spadlé čelisti okolojdoucích a kolegů z práce za trochu toho hrkotání stojí :D:D Citovat
Modzillo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 ... o 308 GTi pre slovenský trh som zatiaľ nič nepočul, dokonca neviem ani o jednej 308 Feline THP175 predanej v SR... Ak však vychádzam z RCZ THP200, tak motoricky fakt pecka, no na ten tvrdý podvozok by som si musel poriadne dlho zvykať... Z vlastných skúseností môžem hovoriť o reálnej spotrebe u RCZ THP200 na trase Trnava - Vysoké Tatry - Trnava: Trnava - Banská Bystrica - Poprad - Vysoké Tatry: prasa za volantom = priemerná spotreba 16 litrov na 100 km Vysoké Tatry - Žilina - Trnava: jazda \"na spotrebu\" = priemerná spotreba 6 litrov na 100 km (nebol som brzdou premávky) Tento motor aj na 6. prevodovom stupni zvládne mestských 50 km/h bez dusenia, maximálka cca 230 km/h (vtedy na spotrebu radšej nepozerať )!!! Citovat
Tano1 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Vytvořím nový předmět diskuze \"308 GTi\", ať to tady neblokujem a noví příznivci GTi ať ví, kde mají jít pokecat Je už tam jeden předmet \"308 GTi fotky\", ale ten předmět bych nechal na fotky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.