MotoMoto Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 mně se odklopí v okažik odemknutí. nevím teda co je lepší ale je fakt že když se odemyká a zamyká tak zbytečně cvičí sem tam. jak jsi to dokázal Citovat
Kadliky Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 zrcátka taky až po klíčku, jen na zimu to nechávám tzv. nehýbací, ale ty šíbry se mi nepovedlo naučit a zrušit to sms. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Původně zaslal: MotoMoto mně se odklopí v okažik odemknutí. nevím teda co je lepší ale je fakt že když se odemyká a zamyká tak zbytečně cvičí sem tam. jak jsi to dokázal Stejným způsobem, jako střešní okna tj. přidržením ovladače. Navíc mi jde otevřít i zavřít všechna okna dálkou. Když odemknu dálkou a zmáčknu odemknutí znovu sjedou všechna okna dolů, střešní nic. Při zamknutí dálkovým , pak všechny zase vyjedou nahoru. Citovat
Milan+ Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 To jako,že jsi při odemknutí pak podržel ještě tlačítko odemykání na dálce a okna sjedou? Jak dlouho je potřeba podržet na aktivaci? Citovat
JirkaMTPO Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Původně zaslal: Milan+ To jako,že jsi při odemknutí pak podržel ještě tlačítko odemykání na dálce a okna sjedou? Jak dlouho je potřeba podržet na aktivaci? Jedno zmáčknutí-odemčení, druhé zmáčknutí- stažení oken. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 A ještě jsem zjistil, že když po odemčení dálkou neotevřu do cca půlminuty dveře, samo se zase uzamkne. Citovat
elton Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 JirkaMTPO, ale to je normální, je to ochrana kdyby si někdo hrál s klíčem a odemklo se auto, tak ať nezůstane otevřené. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Původně zaslal: elton JirkaMTPO, ale to je normální, je to ochrana kdyby si někdo hrál s klíčem a odemklo se auto, tak ať nezůstane otevřené. To je asi pravda, píšu to jen proto, že jsem to nevěděl, že je to normální, u mích předchozích vozů jsem to neměl, tak mě i toto překvapilo. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Tak jsem skoušel ty okna a první stiknutí a odemkne se auto a na druhé stisknutí nic. Takže to mi nefunguje. Dále bych poprosil o podrobný postu (ne stejně jako střešní okna, protože je nemám) jak rozchodit stav aby se zrcátka odklopila až při startu a ne při odemčení. Díky moc. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Nevím jak u koho, mě stačilo při sklopení zrcátek přidržet jejich ovladač na dveřích v poloze dozadu-jako když je chcete zklopit cca půl minuty jsem takto držel ovladač-tlačítko a už to pak takhle chodilo. [upravil dne 25/7/10 JirkaMTPO] Citovat
Igor Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: MotoMoto Tak jsem skoušel ty okna a první stiknutí a odemkne se auto a na druhé stisknutí nic. Takže to mi nefunguje. Dále bych poprosil o podrobný postu (ne stejně jako střešní okna, protože je nemám) jak rozchodit stav aby se zrcátka odklopila až při startu a ne při odemčení. Díky moc. Otevření všech oken na 2.zmáčknutí tlačítka odemknutí Ti nemusí fachčit, mě to taky nejde aktivovat, funguje jen zavření všech oken na 2.zmáčknutí zamknutí. Je to asi podle BSI. Citovat
Milan+ Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: JirkaMTPO Původně zaslal: Milan+ To jako,že jsi při odemknutí pak podržel ještě tlačítko odemykání na dálce a okna sjedou? Jak dlouho je potřeba podržet na aktivaci? Jedno zmáčknutí-odemčení, druhé zmáčknutí- stažení oken. Myslel jsem,jak si tuto funkci zaktivoval,ta dálka mje mi jasná. Citovat
Igor Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: JirkaMTPO Nevím jak u koho, mě stačilo při sklopení zrcátek přidržet jejich ovladač na dveřích v poloze dozadu-jako když je chcete zklopit cca půl minuty jsem takto držel ovladač-tlačítko a už to pak takhle chodilo. [upravil dne 25/7/10 JirkaMTPO] Jo jo, takto jsem to aktivoval poté, co mi to jednou přestalo fungovat, zrcátka se odklápějí až po zasunutí a otočení klíčkem, ne při otevření dálkou. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: Milan+ Původně zaslal: JirkaMTPO Původně zaslal: Milan+ To jako,že jsi při odemknutí pak podržel ještě tlačítko odemykání na dálce a okna sjedou? Jak dlouho je potřeba podržet na aktivaci? Jedno zmáčknutí-odemčení, druhé zmáčknutí- stažení oken. Myslel jsem,jak si tuto funkci zaktivoval,ta dálka mje mi jasná. Tak tohle mi také není jasné, prostě jsem to zkusil a šlo to. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Tak jsem zkusil ty zrdcátka a bez výsledku. Nevím sice zda držet tlačítko sklápění při zapnutém motoru,ale jediné co jsem dokázal je že se nezklápí vůbec a nebo při zamčení či odemčení. Ale dosáhnout toho aby se sklopila při zamčení a odklopila při zastrčení a otočením klíčku to nezvládnu. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Motor zapnutý být nemusí, ale aby mi to šlo, musel jsem mít pootočený klíček v zapalování, jinak do toho nejde el. Stejně jako když odemknu auto a nasednu, abych si otevřel okno, tak musím udělat to samé, když si ho tedy nechci vyvětrat pomocí ovladače, kdy se stáhnou dolů všechny. Citovat
Sagic Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: MotoMoto Tak jsem zkusil ty zrdcátka a bez výsledku. Nevím sice zda držet tlačítko sklápění při zapnutém motoru,ale jediné co jsem dokázal je že se nezklápí vůbec a nebo při zamčení či odemčení. Ale dosáhnout toho aby se sklopila při zamčení a odklopila při zastrčení a otočením klíčku to nezvládnu. Jak se docílí toho, aby se zrcátka vůbec nesklápěla po zamčení a zůstávala stále odklopená? Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Odklopit a přitom držet tlačítko sklápění víc jak 5 vteřin. Myslím. Při zapnutém klíčku. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: JirkaMTPO Motor zapnutý být nemusí, ale aby mi to šlo, musel jsem mít pootočený klíček v zapalování, jinak do toho nejde el. Stejně jako když odemknu auto a nasednu, abych si otevřel okno, tak musím udělat to samé, když si ho tedy nechci vyvětrat pomocí ovladače, kdy se stáhnou dolů všechny. Tak to asi u novější verze nejde, protože mi nejde ani to stahování oken dálkáčem. Citovat
Tango C8 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Tak to asi u novější verze nejde, protože mi nejde ani to stahování oken dálkáčem. Buď vklidu. Mně taky nejde otevřít okna dálkou. A to odklápění zrcátek, mně funguje teď tak že odemknu dálkou, tak se odklopí. Při koupí auta to bylo tak , že se odklopili až po nastartování, ale dali mi tam nějaký nový software a odklopí se dálkou. Asi by to šlo nastavit přes komp, nevím. NA zimu to asi je lepší odklopení po nastartování. Odemkneš, očistíš, nastartuješ a jedeš. Ted musím zrcátka očistit, odemknout a tak dále:nevim No je to jedno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.