MotoMoto Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Mně by se do toho taky nechtělo i když to je hezké ale i kdyby to mělo být zadarmo tak řezat střechu bych nenechal. Jo kdyby ti na ní spadnul panel tak neřeknu. Citovat
Sasula Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tak ja ty sibry mam. A s tou vodou je pravda ze z predniho sibru to obcas zatece do ovladacu, ale nic co by se nedalo zvladnout. Co mi na nich vadi ze se nedaj otevrit tak, aby se dalo vylezt zkz nej ven, kvuli nataceni. ale stejne si je vzdy nadzvednu, kdyz chci v aute rychle vymenit vzduch, ale neotvirat okna. tech 51 000 v cene novyho auta se vyplati... hlavne kdyz od ridice muzes ovladat komplet vsechny... Citovat
Wensdy Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Sasula: No jestli se kupuje auto nový a to za milion tak už těch 51000,- fakt nehraje roli. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Mám je také na autě a mohu potvrdit, že je to super. Voda mi teda zatím nikam neteče. Když auto zmokne, je slyšet při jízdě, jak voda někudy odtéká. Ze začátku jsem měl strach, že teče někudy autem. Teď když se otepluje je to super řešení na vyvětrání bez průvanu a zapínání klimi, ´hlavně na popojíždění a krátké vzdálenosti, kdy se mi klim a opravdu pouštět nechce. Při opuštění auta a uzamknutí se prostřední z větší části sám uzavře. Já- max. spokojenost. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Jo kdyby to tam bylo z výroby tak nekecnu proti ani slovo.Ale dělat to dodatečně bych určitě nechtěl. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Ale klimačka je lepší na to větrání si mohu pootevřít ty zadní polookénka. Citovat
Sasula Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Ale to bych se musel zvednou ze sedacky ridice, na sibrech je dobry ze si muzes ze sve pozice treba jen prizvednout ty zadni a ty pomahaji klimacce v ochlazeni auta... a hlavne zadny pruvan... Citovat
mablees Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Vy mě od toho tady normálně odrazujete , ale já se nenechám Měním celou střechu a né ve sloupkách , jen vrchlík . . . to nemůže nic udělat , zatejkat tam přez nabodování nebude Vydržte konec května bude hotovo Citovat
MotoMoto Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Jsi fakt sebevrah, ale držím Ti palce seč to jde. Ať se to podaří. Ta představa až se frička zakousne do střechy, ouuuu, to bolí. Citovat
Jirka 807 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 je fakt že je to pěkný ale ta představa tý práce a těch peněz tak to bych do toho taky nešel to mi stačí klimačka ,ale budeš mít za to novej lak a ten bych taky bral udělat novou metlu to by byla paráda tak ať se ti to vydaří a pak dej fotky ať potěšíš naše oči hezkým autem. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Já bych bral předek z 807 a zadek z C8. Citovat
mablees Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 tak zpátky k tématu Info o neexistenci odvodňovacích hadiček je milná ! Jsou tam normál hadičky ! Někdo to tu psal že tam nejsou a řešil těsníci gumy . . . sundej polstrování a uvidíš hadičky a máš asi někde přerušenou nebo skřípnutou . . .Nebo že bych měl novější tip ? No vypadá to teda líp než jsem myslel . . . trochu mě zarazilo tolik elektriky Ale už to řeší Elektronek z Peugeotu a volal že už to omrknul a mělo by to jít Citovat
Kadliky Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 čau to o odvodech vody jsem psal určitě já, polstrování jsem jen odhrnul a neviděl nic a též mi to zjišťoval mechanik z pežotu. Proto bych rád viděl foto střechy se šíbry mám model 2004 Citovat
raa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ahoj, ja mam strechu s trema sibrama a uprimne receno, neni to zadne terno - za jizdy krome mesta skoro nepouzitelne (dela to randal, v jinych autech jsem mel sibr mnohem tisi), s clonicima roletkama se spatne manipuluje a ted mne navic zacala kapat voda ze svetylka u zrcatka, takze aspon men tam nekudy zateka :-( Rocnik mam 2006. Co se tyka ovladani, tak z mista ridice mohu ovladat levym tlacitkem prvni sibr a druhym spolecne zbyle dva sibry soucasne. Ovladaci nad druhou a treti radou se ovlada vzdy jen jeden sibr. Dalkove ovladani na klickach nemam, drive se to delalo, ale lidi si pry casto omylem otevreli mokrou strechu a vylili vodu do auta, takze od toho Peugeo ustoupil... Davam par fotek z myho auta, pokud nekdo umite poradit ohledne zatekani, tak to uvitam :-) Citovat
Kadliky Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Bohužel nejsem sám jak vidím a máš to vždy při dešti apod, nebo někdy Tě překvapí, že pršelo dost a náhodou zrovna ani kapka ?? Citovat
Sasula Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 zetejka pokud je auto v rovine nebo z kopce... pokud mas cumak do kopce tak to je v poho... Taky mi tam obcas prokapne... chci te ted o vikendu nejak zkusit poladit, snad to uz bude tesnit... Citovat
mablees Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Tak už se mě blíží výměna střechy Pokud Vám tam zatejká tak tam jsou blbě ty odváděcí hadičky (přiskřípnutý atd. . . .) jestli je tam nemáte tak je to divný . . .jsou tam od všech 3 oken (spojený pak dohromady na odtok zkrz sloupek dolů vepředu vpravo a vzadu vlevo ) . . .foto dodám . . ps: dálkovým ovládáním když zamknu auto - zavřou se okýnka a šíbry se Vám taky zavírají společně s okýnky ? Citovat
Haryk Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 nebo zalepit silikonem -sanitárním :D:D Citovat
raa Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Ohledne zatekani zatim nemam moc zkusenosti. Dal jsem to prohlednout do Peugeota, a tam pouze konstatovali, ze zadne hadicky tam nejsou, a ze je mozna omackane gumove tesneni, coz umi objednat pouze jako dil, ktery tvori prakticky cele stresni okno za 7800 Kc :-( Takze v nejblizsi dobe navstivim nejake normalni autosklo a pak dam vedet, jak jsem poridil. Mel jsem stresni okno na dvou P309 a do zadne neteklo i bez hadicek, to by bylo, aby to neslo nejak spravit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.