BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Co to prosím je? Dnes jsem to objevil pod předním pravým nadkolím. Drží to na nějaké spuchřelé gumičce. A foto nějakého čísla a vývodu či co to je: Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 aktivní uhli [upravil dne 2.7.2009 čakom] Citovat
Doyle Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 někde jsem tu vyčet že je to elektromagneticky ventil na odsavani benzinovych par v nadrzi jestli se teda nepletu .. mě to tam navíc cvaká Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ne elektromagneticky ventil je az kousek dal a je to takovej malej valecek hnede barvy s konektorem se dvema dratama, vetsinou byva nekde pobliz kastliku ridici jednotky, tohle je jen nadobka s aktivnim uhlim, ve ktere se chytaji benzinove pary a ty pak jdou hadickou pres ten elektromagn. ventil do sani Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 kdyby četli forum tak by to našli dával jsem kdysy i foto kde to bylo vidět [upravil dne 2/7/09 honza406] Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Díky pánové. Já myslel, že ta nádobka s aktivním uhlím je vidět v motorovém prostoru a je menší. Jinak Honzo já chodím v sekci modely většinou do sekce 406, občas 106 a 306, proto nemůžu vědět, že jsi do sekce 307 kdysi již něco k tomuto tématu vkládal. A kdybych chodil všude, tak stejně nemám šanci pochytit vše co se tu šustne. Kdybych věděl jak se tomu nadává, tak bych to dal do hledání. Ale \"něco v podběhu\" se hledá blbě. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 No a ještě jeden Dnes jsem předělával boční blikače a vylezli na mě po sundání blinkru mravenci!!! Mají tam lumpíci hnízdo...teď abych sháněl deratizátory :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Já tam neměl mravence, ale díky prasklému podběhu asi půl kila hlíny. Zbytečné závaží jsem s sebou vozil. Teď už to pojede jako vítr. Jinak prosím, nevíte někdo z vás, kde bych tu bejkárnu s uhlím našel v serviceboxu? Citovat
Blizzard Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 BoneDaddy: Odlehčuješ, jo? To je půl kila tady, půl kila tamhle.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: Blizzard Odlehčuješ, jo? To je půl kila tady, půl kila tamhle.... No jasný. Až budu mít chvíli, rozdělám druhou stranu a vyndám zase trochu zátěže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.