Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne elektromagneticky ventil je az kousek dal a je to takovej malej valecek hnede barvy s konektorem se dvema dratama, vetsinou byva nekde pobliz kastliku ridici jednotky, tohle je jen nadobka s aktivnim uhlim, ve ktere se chytaji benzinove pary a ty pak jdou hadickou pres ten elektromagn. ventil do sani

Guest servisman
Odesláno

kdyby četli forum tak by to našli dával jsem kdysy i foto kde to bylo vidět

[upravil dne 2/7/09 honza406]

Odesláno

Díky pánové.

Já myslel, že ta nádobka s aktivním uhlím je vidět v motorovém prostoru a je menší.

Jinak Honzo já chodím v sekci modely většinou do sekce 406, občas 106 a 306, proto nemůžu vědět, že jsi do sekce 307 kdysi již něco k tomuto tématu vkládal. A kdybych chodil všude, tak stejně nemám šanci pochytit vše co se tu šustne. ;)

Kdybych věděl jak se tomu nadává, tak bych to dal do hledání. Ale \"něco v podběhu\" se hledá blbě. :D

Odesláno

Já tam neměl mravence, ale díky prasklému podběhu asi půl kila hlíny. :D Zbytečné závaží jsem s sebou vozil. Teď už to pojede jako vítr. :aut

Jinak prosím, nevíte někdo z vás, kde bych tu bejkárnu s uhlím našel v serviceboxu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...