Edison Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Neměl by někdo z Prahy na zapůjčení? Na pár dní... z důvodu zkoušky, jestli ten můj problém nedělá právě tohle. Diagnostika prý nic divného neukazuje. Motor RHZ. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Ahoj ja jsem ji vyčstil v lihu a od te doby naprostej klid,dalo mi to ze když jsem slapl na plyn tak auto nejelo jen někdy.vyndal jsem ji a vypucoval lihem pak jsem vzal kompresor a vzduch a vyfoukal a jede jek drak.jen tak ze se ty dili mozná měnit vetčinou nemusej jen stači vyčistit. Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 To mám už za sebou... Bez výsledku. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 no tak to nevím mě to pomohlo,tak to netuším.a co ti to dělá? Citovat
Fusion Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Když už to tady je, neví někdo jaký to má dávat zhruba hodnoty? Pinouty asi mám: Allocation of the connector channels : Channel 1:Air temperature information. (termistor) Channel 2:+12 volts supply. (12V napájení) Channel 3:Earth. (zem) Channel 4:Line unused. (nevyužito) podle mě při testu +5V Channel 5:Air flow data = to co potřebujeme zjistit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.