Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

ano narazil jsem u nás na burze měli šedou a modrou vzal jsem si modrou

Guest servisman
Odesláno

jen obal nebo s vybavením ? já to měl komplet lano+trojuhelník+žárovky+vesta+ lékarnička za 200 neber to

Odesláno

Ta za 100,- byla plná podobně jak píšeš, ale to tam měl nějakej hnědočech... Tech chlapík co je tam prodává vlevo až vzádu spolu s nějakými pneu a koberečky mi jí dal poprvé tuším za 120 a podruhé za 80,- Měl tam i plné a za ty chtěl myslím 200,- nebo 250,- jak píšeš.

Odesláno

Chlapi nebudete mít někdy cestu na tu burzu? Jestli byste byl někdo tak hodný a koupil mi dvě ty brašny? Penízky bych samozřejmě poslal předem.

Odesláno

Von je nemá vystavené, já mu normálně řekl, že ten pajšl nechci a za kolik jí pak dá. Vlezel do auta a tam jich měl několik prázdných. Ptal jsem se ho a řekl, že jich má ještě hodně plných i prázdných.

Odesláno

V plastové bedně s víkem z OBI, pod kterou jsem si vystříhl na velikost jejího spodku takovej ten materiál, na kterej se na palubce dávají drobnosti a nekloužou. Necestuje to a drží to přesně tam, kam člověk položí :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...