Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stáje F1 vs. FIA  

1. 1. Stáje F1 vs. FIA

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Už jste o tom určitě slyšeli, co na to říkáte?

Za mě jsem rád, že už k tomu došlo, FIA si uprdla a všichni se z nich měli pos*at. A hlavně mě vadila ta spousta všelijakýho omezení. No tak uvidíme, co bude dál.

Odesláno

Osobně jsem F1 nikdy moc nesledoval (byť jsem jako malý špunt čistě náhodou byl v Monte Carlu zrovna když tam probíhal trénink), řekl bych že tak od 20ti pro mě za mě klidně F1 ani nemusí existovat - nicméně chápu, že někoho tenhle i ostatní okruhové závody mohou bavit.

Dnes jsem také zaslechl ve zprávách cosi o sporech mezi FIA a značkovými teamy, které by se snad měly chtít odtrhnout a uspořádat si své vlastní závody. Protože ale tento sport opravdu nesleduju a neumím si tudíž vytvořit relevantní názor, dal jsem i v anketě a)čko, tzn. že je mi to v podstatě jedno. Ve formuli se točí takové prachy, že určitě nezanikne a jestli se budou jezdit Grand Prix nebo Prix Grande je mi fakt šumák.

Odesláno

sledujem to len jednym okom, ale vlemi ma mrzi ze som nepozeral tak pred 15-20 rokmi.. vtedy to boli podla mna najlepsie preteky podla mna. teraz je to prilis kontrolovane

Odesláno

fandím vzbouřencům,nemusíme chodit až k F1,stačí sledovat jak se mění předpisy pro jiné skupiny,kdy jeden rok je povinné tohle od jednoho výrobce a druhý rok je poviné toto od druhého výrobce.a další skopičiny které jsou jinde užitečné,ale v jiné divizi jsou spíš na překážku.

Odesláno

Spíše jde o to, že už nevyhrává FERRARI. Jde o to, aby všichni měli měli stejné podmínky pro ježdění a ne jak stáj FERRARI, kde je prakticky podporuje stát. FERRARI je součástí koncernu FIAT.

Odesláno

Já teda fandím zbouřencům. S těma nesmyslnejma příkazama a zákazama už to není ono. Nedávno jsem někde viděl starej záznam závodů někdy z osmdesátejch let a to byly opravdu ZÁVODY a ne to, co se jezdí dnes.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...