Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak takhle vypada vzduchovy filtr po 15 000km :o .Měnili mi ho v peugeote spolu s vyměnou oleje.Pochibuji že ho menili.To pod nim je černy koberec v kufru auta na porovnani.A ja že proč to auto nejede :bacha

post-0-14109607653031_thumb.jpg

Odesláno

No nemyslel.Ale tohle??Když jsem si ho menil sam,tak takle rozhodne nevypadal po 15t.km.Jezdim 90% po dalnici.Kdyby jsem to mel menit po 60t. podle planu udržby tak nevim.Auto stratilo vykon.Tak jsem badal co s tim je.Po vyměne všechno ok.

Odesláno

Mne zabudli vymenit pri kupe vzduchac, do nedavna som si myslel, ze je vymeneny, ale nebol. Takze sem ho menil po 30 tis KM a nebyl ani s polovice takhle tak zasranej ...

I kdyz ja mam ovalnej vzduchac v airboxu ...

Alebo jezdis v hodne spatnych podminkach ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Mne zabudli vymenit pri kupe vzduchac, do nedavna som si myslel, ze je vymeneny, ale nebol. Takze sem ho menil po 30 tis KM a nebyl ani s polovice takhle tak zasranej ...

I kdyz ja mam ovalnej vzduchac v airboxu ...

Alebo jezdis v hodne spatnych podminkach ...

Turbo motory nasávají více vzduchu,proto počítej s větším zašpiněním....:papa:papa

Odesláno

Ale to nic není, kdo byl na Seči, jistě vzpomene na pána s 407C který neměnil filtr celých 120ts km :D

post-0-14109607705181_thumb.jpg

Odesláno

tak,tak,měnit sami :myslim--platit výměnu,filtr a ještě ho tam nemít???

a neuděláte nic--to byste museli rozebrat přímo v servisu--když to zjistíte doma,pošlou vás někam...:aut

Odesláno

Premo, pred tym sem mal 1.7 TD u punta, a tez by se takhle moc nezaspinil po 30 tis...

Ja bych to odhadoval aspom na 45 - 60 tis ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...