Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Servus pani tak dnes okolo obeda pridem k autu a co nevidim:o v zadu na dverach rozbite to male okno,pozrem do auta autoradio v p... :grr

Ale aspon ze ten hajzl sa porezal a policajti tam objavili krv:potlesk takze dufam ze ho cim skorej chytia a ked ho zistim skorej ja tak budu praskat kosti:bacha:bacha:bacha ale nie moje.

Odesláno

tohle se mi taky v zimě stalo...a vlastně dalším asi 8mi autům co vykradli...teda až na mě...mě rozbili jenom zadní trojúhelníkové okénko a to bylo všechno neboť nemám ze vnitř na otevírání ty plasty takže se do auta vůbec nedostali:D...maximálně kdyby měl kombinačky a to jen se štěstím...takže sem vyvázl jenom s tím rozbitým okénkem a oprava za 500

[upravil dne 17/6/09 KingSpade]

Odesláno

A myslis ze podla krvy nieco vystopuju ? Tu sme neni v komisarovi rexovi :)

Aj mne ukradli, nie na peugeote, ale na punte, rozd*bali mi cely zamok, a nepomohol som si. Bolo to na parkovisko, bolo to zevraj aj na kamere, ale co, identifikovat sa nedal, bol daleko od kamery, a hotovo ...

Odesláno

Mám zkušenost, že zloděje většinou nezajímají originální rádia (ťuk, ťuk, ťuk) a protože i mě se víc líbí origo zabudované rádio než různé dodělávky, jsem rád, že jsem zatím podobnou krádež ze 406ky nemusel řešit - jinak z předchozích aut mi čorkaři ukradli několik rádií a Tvou nas*anost plně chápu.

Odesláno

Červen je snad nějaký přitažlivý pro zloděje aut. Už jsem dvakrát za tento měsíc v noci při venčení psa načapal partičků hesjsků, jak se snaží v prvém případě odjet s Vazem a druhem případě s Daewoo. I když se nejednalo o moje auta a ani znamých, tak jsem se zeptal ze slušnosti, jestli si zapomněl klíče, že tam leze okýnkem! A co bylo dál=lituji, že nemám výbavu alá Přema!! Ale i tak mají památku;)! Fakani zasra*ný!! Přes ústa je málo jim dát feťákům!!:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha p.s. nejhorší je, že jsou lidi lhostejný a je jim jedno, co se jim děje pod okny na parkovišti, když to není jejich!!:(:grr:grr:grr:grr:grr

DNA je velmi dobrá věc!!!!!!!!:super

[upravil dne 18/6/09 OK406]

Odesláno

ja som tam mal také stare vreštirádio, ktoré nemalo hodnotu ani 100Sk. najviac ma však nasralo že mi rozbil až dve okná. teraz tam mám origo a dúfam že to bude o.k.

Odesláno

Origo vstavane radia sa samozrejme nekradnu, pokial si ich niekto zrovna u zlodeja neobjedna..

Dovod je jednoduchy, universal radio moze predat hocikomu, origo vstavane len majitelum jednoho onoho typu auta, coz zhorsuje prodejnost.

Ja si PANEL bravam vzdy sebou (krom stani par minut nekde pre mojim domem) ale i to nemusi pomoct.

Zlodeji jedou na slepo. Vecsina lidi si proste ten panel jen strci do skrinky, nebo hodi pod sedacku. Zlodej vleti do auta, a pohlada zname miesta, kde vo vecsine pripadov panel najde, potom uz len vytiahne radio.

Pokial ho nenajde, aj tak narobi skodu tym, ze sa vlamal do auta.

Na tychto fetosov s casti staci obycajny alarm, naco vzbudzovat pozornost, ked je parkovisko plne inych aut ktore alarm nemaju :)

Ine je to v pripade ked alarm mate, ale mate aj pekne radio na CD samozrejme aj s panelom rovno na ociach. Vtedy alarm nealarm, rozbiju okno, za 30 sekund su prec aj s radiom, zatial sa ani nestihnete doma obut a vybehnut von...

Kamaratovi tak ukradli s 206 ky radiov. Rozbili okno, boli 2ja, jeden vysklbol radio, vobec sa s tym nehrali, srobovakom vypacili radio, nozom odrezal kable, druhy odrezal kable od reprakov v zadnom plate a zobral cele plato aj s repro ...

A bol vybaveny

Odesláno

Nejhorší je, že ti idioti Ti kvůli blbýmu rádiu, za který v zastavárně dostanou maximálně pár pětek, udělají mnohonásobně vyšší škodu. Ne každý máme možnost auta parkovat v garážích (podzemní garážová stání jsou na tom co se krádeží týče prý ještě hůř než ulice), ale smířit se s tím, že je úplně normální když nám někdo vleze do auta (bytu, domu ....)se mi opravdu vůbec nechce.

Odesláno

Zmierit sa s tym nemozes.

Ale treba sa proti tomu branit, mne sa do auta dostali 3x krat, ale iba 1x neco ukradli... To mne sakra naucilo, davat si pozor.

V 306 tke, aj ked mozno pro nekoho zbytecny, mam defen lock, ktery vzdy zamikam, a panel radia si beru vsade sebou. Na sedackach ani nikde mimo volne v interieri nenechavam nic, co by mohlo vyzerat hodnotne, ani zadnou tasku, ani igelitovou, proste ho nechavam ciste ...

To aspom castecne odradza zlodejov od kradeni v mim aute. Ine auta, napriklad kolegove, sou jak vyklad. Radio nevytahnute, penazenka hodena na sedadle, vzadu nejaky znackovy batoh ...

Doba je dnes nepriazniva, a preto to musim robit takto. A to ma aj ubezpecuje v tom, ze si nikdy nekoupim auto, ktere je na zozname oblibenych u zlodeju, takze zadna SKODA, zadny VW, zadne BMW, AUDi, a dokonce bych nebral ani 206 ku (zacinaji u nas byt v oblube) ... Je to zbytecne riziko, a trh ponuka i jine auta obdobne kvality, ktere uz tak oblibene nejsou ...

Ale to uz sem :xvul

Inac myslim, ze dnesny byt by uz radove mohl byt vybaven ALARMEM, jeho cena, proti cene bytu a elektroniky co v ni je je velmi miziva. Napriek tomu ho kopec lidi vubec nema ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...