Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, technicky neexistuje důvod, proč by neměly jít nainstalovat XPčka místo Win 7. Ale stejně tak neexistuje důvod, proč by to někdo dělal. :D

Odesláno

No já jsem nainstaloval dual boot a mam jak Visty tak Sedmičky, důvod byl jednoduchý, ovloadače, nevěděl jsem co to udělá a spousta nainstalovanejch programů na Vistách

Odesláno

No tak já mám taky dualboot s XP, nejsem blázen abych jel na systemu kterej neznám a není v podstatě dodělanej a neměl jistotu že to bude OK.

Jinak poznatky: blbě chodí sdílení s XP, prostě soubory jsou vidět ale dlouho trvá než se načtou, je to zabržděný, to samý tiskárna, s vistou je vše v pořádku, nedávno jsem tu řešil problem sdílení tiskárny XP versus Vista, ted je to podobný, jenže obráceně, takže se to nemá na sdílení moc rádo.

[upravil dne 29/6/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Já mám na Win 7 nasdílenou tiskárnu a z XP na ní tisknu, naprosto bez problémů. Co se týká pomalého načítání sdílených položek, tak stačí jedna změna v registru, stejně jako ve Vistě. Z hlavy to nedám, ale když budete chtít, můžu to dohledat.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

zdravim, temer po roce oteviram znovu tema...

mam dotaz, pote, co mi absolutne zkolaboval skoro presne po 3 letech (minus dva dny:)) muj firemni nb acer a panove z acer servisu maji zvraceny smysl pro humor, pry oprava za 8300 kc > klekl MB i HDD :( .... na stroji, ktery ma ted hodnotu asi 5tisic .... tak si ho necham poslat zpet neopraveny :blicismajlik

nicmene, koukam po nove stroji a zaujal me jeden asus, ALE je dodavan s orig. WIN 7 home premium v 64bit verzi a ja se ptam:

Jake mate kdo zkusenosti s timto os ? jak se s nim pracuje, myslim beznou praci a jake jsou/nejsou problemy s instalaci mych oblibenych sw, to je komplet FF a TB, potom nejaky total commander, winrar atd ...

jit do toho, nebo si mam objednat cisty pristroj bez os a navalit tam zase xp, ale co si budeme povidat, jednou stejne budu muset upgradovat :)

Odesláno

ja jsem je rozchodil na mem stareckovy notasoj a prijdou mi rychlejsi jak XP ktere sem mel do posavad... jediny co mi chybi,je funkce snadne spusteni vedle startu,ty velke ikony se mi opravdu nelibej... jinak opravdu zatim zadny jiny problemy nejsou... docela se povedli...

Odesláno

Ja mam 64 bitovu verziu 7 Ultimate ... Uplne normalen bezne pouzitelna ...

V tomto systeme su 2x Program Files ... Jeden ma oznacenie X86 pre 32 bitove aplikacie ...

Tj pokial nezvolis inak, tak 32 bitove programy sa budu nahravat tam, zvysne do klasickych program Files ...

Aspom mas prehlad, co je 32 bit, co 64 bit. Ale inak na fukncnost samotneho pocitaca to nema ziadny vpliv ...

Ten win mam uz nejak od konca novembra ... 1 krat mi zblbol, ale inak ide pekne ako ma ...

Odesláno

Pozor, 64bit Win 7 jsou použitelné naprosto normálně, jsou rychlejší jak XP atd, ale pokud máš starší periferie, scanner, tiskárnu atd, ověř si na webu výrobce že má pod 64bit system ovladače, většinou jsou použitelné i pod 64bit Vistu. Např moje tiskárna pod 64bit win Vista a Win 7 nikdy chodit nebude protože Konica minolta na to jaksi kašle

Oni, BV406: Ty ikony na liště se dají nastavit na malé, nebo celý panel na klasický s velkými tlačítky jako v XP

[upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...