Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si chci zkusit v provozu tu RC verzi, ale stejně jako u té první bety to stahuju už asi po pátý a vždy se to kolem 95-99% kousne a můžu stahovat znovu :grr:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Tak si chci zkusit v provozu tu RC verzi, ale stejně jako u té první bety to stahuju už asi po pátý a vždy se to kolem 95-99% kousne a můžu stahovat znovu :grr:blicismajlik

Stáhni si image z torrentu, to je spolehlivější. Download od MS mi taky vyhníval.

Odesláno

jo tak to jsme na tom podobne, ja sem to take az na nekolikaty pokus sosnul... btw vzdicky to tak po 1/2 hod1hod vytuhlo, nevim proc ale vytuhlo. Clovek to poctive sosa 20Mbit a ono to stejne jede jak podelany, doporucuji torrent, ten ti nezmrzne. Ale jinak ironie, ja sem to nakonec stahnul z tech ofic linek, ael pohorela nad tim jejich java v opere. Google chrome to taky ze zacatku neprelouskal a FF se jenom snazil, cely postup sem pouzivat IE (s nechutí) a hned po obdrzeni SN se mi povedlo vse dokoncit s Google Chrome.... kdyby to co kdokoliv chtel muzu to uvolnit na FTP serveru, mam tam ale aktualni 7RC 64bit!! nemam tam x86 takze pokud to nekdo budete chtit staci treba napsat PC, ja to zapnu a muzete to od mne sosnout.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Jedu na 64bitových Win 7 už tři měsíce, teď konkrétně build 7068 (tzn. relativně starý), jako primární OS na mém domácím počítači, bez jediného problému. Žere to bez problémů Vistí ovladače snad ke všemu možnému hardwaru, jen občas je některému šťouravému instalátoru třeba trochu pomoct režimem kompatibility s Vistou, protože nezná číslo verze u Win 7 a pak držkuje, že OS není podporován.

Jinak ovládání je celkově přehlednější a pohodlnější, nové fíčury jsem se naučil používat celkem rychle (nový hlavní panel s velkými ikonami bez popisků). Knihovny médií jsou užitečná věc, stejně tak nová funkce HomeGroup značně usnadní méně zkušeným uživatelům nastavení a provoz domácí sítě. Od začátku jsem byl zastáncem Visty, nicméně musím konstatovat, že Win 7 je opravdu mnohem lepší. Je to v podstatě Vista, dotažená do detailů. Až vyjde retail, tak si ho půjdu koupit. :)

Jen tak dál, pánové z MS. Celkem se těším na MS Office 2010. :)

Tak moje dojmy jsou taky víc než dobrý, jen ty nový fičůry jak píšeš, třeba ten panel bez popisků mi přijde jak ukradenej z Macintoshe, knihovny dobrý, a Domácí skupina mam pocit že pojede jen pokud bude na všech kompech Win 7, tak zatím nemužu soudit, na zbytku mám XP, ale co jsem koukal tak potom sdílení knihoven a složek jedním kliknutím což by mohlo bejt super

Původně zaslal: Voighta

Testovací verze Windows 7 se začne od července sama vypínat :

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/171600-testovaci-verze-windows-7-se-zacne-od-cervence-sama-vypinat.html

[upravil dne 18/6/09 Voighta]

Jen doplním, od července se bude vypínat BETA berze, RC verze pojede dál normálně až do vydání ostré verze, pak asi bude stejný opatření;)

[upravil dne 21/6/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

taky testuju 64b.zatim bez problemu:)ovladače jsem zatim našel na všechno...

Odesláno

zkoušel, dokonce i přes lenovo system update a nic, budu muset počkat.

Ale neni to zas tak hrozný, grafiky sice nejdou přepínat, ale jede to alespoň na integrovanou, takže relativně v poho

Odesláno
Původně zaslal: kveton

zkoušel, dokonce i přes lenovo system update a nic, budu muset počkat.

Jak nic? :myslim Win 7 normálně vistí ovladače žere, nevěřím tomu, že by tohle nedal. Co to udělalo? Nešlo na instalovat, nebo to po instalaci neběželo?

Odesláno

instalace normálně proběhla, aplikace naběhla, ale když chci přepnout, tak to jen problikne ale nepřene na externí, pořád je aktivní jen integrovaná

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Asi je zkusím, ale pařím dost online, doufám že nebude problém.

Nebude. :) WoW funguje, EVE funguje. Mám ti něco vyzkoušet (v rámci možností?) :)

Původně zaslal: RavelSnad do února někdo vymyslí něco proti tomu vypínání. :D

Co bys chtěl vymýšlet? :) Se v únoru sebereš a půjdeš si to koupit, ne? :mrk

Odesláno

Nejde o to si to nevyzkoušet, ale spíš mám obavu, aby na WIN7 šly zpátky nainstalovat XP

(chystáte se nainstalovat starší software, než používáte a systém to nepovolí).:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Nejde o to si to nevyzkoušet, ale spíš mám obavu, aby na WIN7 šly zpátky nainstalovat XP

(chystáte se nainstalovat starší software, než používáte a systém to nepovolí).:myslim

Ty neformátuješ disk při přeinstalaci? :myslim

Odesláno

no formátuju.

já do toho půjdu.

Ale potom budu brečet až budu muset zpátky nainstalovat XP :P

Nebo si to fakt koupim. :aut

Ale nemá to ten Bill špatně vymyšlený, co? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...