Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

nevím jaký ,ale pokud si koupíš celou sadu tak uděláš dobře,protože ji použiješ vždy,mne stála ani ne 200 Kč,ale nejsem si jist jestli tam není imbus 4 či 5 :myslim

[upravil dne 16/6/09 honza406]

Odesláno

Mno chtěl bych torx na gola sadu a tam je ta sada poněkud cenově jinde ... )) Nějaké kousky už mám ale tenhle rozměr právě ještě ne ..

[upravil dne 16/6/09 Doyle]

Guest servisman
Odesláno

tak na to mám další v krabici kde jsou větší a jsou na golu :)

[upravil dne 16/6/09 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: Doyle

Ahoj.

Ví někdo jaký torx musím koupit abych mohl vyměnit tento : http://www.mjauto.cz/_kfoto/febi19117.JPG stabil na zadní nápravě?

[upravil dne 16/6/09 Doyle]

tak at se ti daří k tomo spodnímu šroubu je bezva přístup:bacha sem to mněnil nedávno a dopadl sem tak že sem musel dát novou těhlici nebo jak se tomu nadává:D
Odesláno

Máš docela pravdu. Na špinavé práce většinou používám staré, co mám od dřívějška a toto nové si šetřím a používám když nemám ten klíč ve starém anebo na fajnové práce.

Guest servisman
Odesláno

ten samej imbus jako je vepředu na stabilizačních tyčkách .ted jsem zkoušel na starých tyčkách,které mám doma .Je tam IMBUS 5 :papa

Odesláno

Nechapem dotazy, ktore s jeho otazkou nesuviseli :grr

Takze ak tam mas este original stabilizacnu tycku od vyroby, tak je tam TORX (myslim T30, ale to neviem na 100%), v nahrade Febi na tvojom obrazku je uz imbus.

Odesláno
Původně zaslal: majo30

Oni s tým súviseli temer všetky. ( okrem mojej ) Už v prvom v podstate dostal odpoveď že si má kúpiť celú sadu a má pokoj.

Následne mu ukázali ako to vyzerá. Sám som to riešil tiež tak a mám sadu imbus i torx. Mimochodom už tá otázka bola zbytočná lebo každý praktický chlap sa skloní pod auto a pozrie si to. Keď som potreboval torx na zadné brzdy tak som zašiel do obchodu, voči zálohe mi požičali 45, 50, 55 skúsil som ktorý pasuje a ten kúpil. Žiadny problém, žiadne čakanie na rady.

Toto je fórum a nie poradňa tak nečakaj nejaké striktné reakcie a mimochodom tvoja odpoveď bola síce k veci ale i tak o ničom. Torx T30 pravdepodobne a na druhom nejaký imbus.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: majo30

Oni s tým súviseli temer všetky. ( okrem mojej ) Už v prvom v podstate dostal odpoveď že si má kúpiť celú sadu a má pokoj.

Následne mu ukázali ako to vyzerá. Sám som to riešil tiež tak a mám sadu imbus i torx. Mimochodom už tá otázka bola zbytočná lebo každý praktický chlap sa skloní pod auto a pozrie si to. Keď som potreboval torx na zadné brzdy tak som zašiel do obchodu, voči zálohe mi požičali 45, 50, 55 skúsil som ktorý pasuje a ten kúpil. Žiadny problém, žiadne čakanie na rady.

Toto je fórum a nie poradňa tak nečakaj nejaké striktné reakcie a mimochodom tvoja odpoveď bola síce k veci ale i tak o ničom. Torx T30 pravdepodobne a na druhom nejaký imbus.

To tvoje každý praktický chlap. radši pominu .. trochu to zavání urážkou.. mě se opravdu nechce kupovat momentálně sada za skoro 1000 kč.. Jak jsem psal výše nestojím o obyč úhlovou sadu torxů ale o nadstavce na gola sadu .. ta je cenově trochu jinde.. proto duvod dotazu .

[upravil dne 17/6/09 Doyle]

[upravil dne 17/6/09 Doyle]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...