Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam 406 break s automatem na světla a problém je vtom že mi v automatickým režimu nejdou přepnout potkávačky na dálkovy ( pořád blikám ) :( zapnu manuál a jde to . nevíte včem by mohl být problém ? nesetkal se nekdo zvás stímto problémem?

je možné že by byla zakázaná v řídící jednotce funkce snímače světla?

protože to přestalo fungovat zničeho nic a jediná změna od doby kdy to ještě fungovalo je ta ze sem si nechal aktivovat CD changer s tempomatem. Díky za každou radu

Odesláno

Myslím, že to je normální. Ono je to v páčce řešený mechanicky a je zjištěno, aby když vypínáš světla (na páčce), tak aby se vypla dálková. Takový \"denní a noční režim\".

Odesláno

To už máš asi novější model s MUX, ne? Portože u starý palubní sítě je to normální, jelikož to nedovoluje mechanický zpracování páček. Ale když říkáš, že to fungovalo, zajel bych asi na tu diagnostiku kde jsi byl předtím.

Odesláno

Mne to robi presne tak isto. Prepinať ide len keď sa zotmie alebo keď zakryjem snimač .Mimo to nesvieti podsvietenie palubky, až sa zotmie.

Odesláno

Nevím přesně jak to má peugeot, ale vím že některé značky to tak maj a to že při denním svícení nejde podsvícení budíků a nejdou dálková světla.

Odesláno

auto už mám s MUX a to stim přepínáním za tmy a za světla fungovalo tak že po setmění šli dálkový dát těď to samozřejmě i vnoci nepřepne

a potřeboval bych vědět jak ověřit jestli nepošlo to světelny čidlo nebo nějaka jiná součast která to má na svědomí abzch nejel zbytečne na diag. a nezjistil že to třeba vůbec zakázat nejde.:myslim

Odesláno

mne robí to isté.Raz to ide normálne , raz nie. Povedali mi že je vadný celý systém páčiek, že treba nové...Vraj sú veľmi kazové.

prepínam stále do auto režimu a potom to ide. Len je to dosť otravné...

Odesláno
Původně zaslal: majty

Jarek406: odpoj baterku a zapoj ;)

no tahle rada vypadá jednoduše určitě vyzkouším a jestli to pomůže tak to bude super :D

Protože čidlo by byla asi ta nejhorší varianta. A stěma páčkama dodělával sem tempomat tak snad to nemá na svědomý ta dodělaná páčka :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...