Devr Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Zdravím, jen malej dotaz. Mám v Coupe CD Clarion. Používá někdo z vás konkrétně s tímto CD jeden ze dvou adaptérů MP3? http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapt%C3%A9r-pro-ovl%EF%BF%BDad%EF%BF%BDan%C3%AD-usb--sd-mp3-peugeot http://www.e-space.cz/emgeton-mp3-wireless-carpack-1-new-fm-transmitter-lcd-display-mp3-remote-line-i Jde mi hlavně o kvalitu. Pokud si žehnu CD, tk je to super do basů i do víšek. Přes ten Emgeton to asi nebude nic moc, ale ten ISO by měl být kvalitou OK...snad , ale nevím zda ho u tohoto origo CD Clarion mohu vůbec použít. [upravil dne 15/6/09 Devr] Citovat
mmmb Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Když dáš hledání, tak ti vyleze tolik odkazů, ze nebudeš dvadny spát. pokud máš dot peněž tak si kup Xcarlink a když máš málo tak transmiter jinak se začti tady Citovat
Devr Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 No právě, že jsem nenašel konkrétní případ mého originálního CD přehrávače...jaké mí vlastně označení? Citovat
mmmb Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 to nejlépe zjistíš když ho vytáhneš. Na fotkach toho Xcarlinku je vyfocene, tak by mělo spolupracovat. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Podle fotky to vypadá, že máš RD2 a ten má mini ISO konektor, který je na obrázku u toho xcarlinku a tak by to mělo chodit. Ještě jaký máš rok výroby? Citovat
Devr Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 No vypadá to , že by to mohlo fungovat. Mám rok 2001, ale pro jistotu zítra Clariona vytáhnu a mrknu na něj ze zadu. Ještě nevím kudy se ten modul dá vytáhnout ven , když tam není nikde prostor na kabel. A ještě, asi mě čeká návštěva dignostiky v Peugeotu na odblokování changeru...je tak? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 A ty si myslíš, že kvalita MP3 bude srovnatelná s CD? Na MP3 je poměrně velká komprese, která se ti projeví v dynamice. Jak píšeš máš CD changer. Já osobně bych ho za MP3 neměnil. Citovat
filas1 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Rozdíl mezi MP3 a CD v autě nepoznáš. MP3 adaptér má tu výhodu, že si na flashku nahraješ plno muziky, takže já bych za changer na cd rozhodně měnil. Citovat
filas1 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Devr No vypadá to , že by to mohlo fungovat. Mám rok 2001, ale pro jistotu zítra Clariona vytáhnu a mrknu na něj ze zadu. Ještě nevím kudy se ten modul dá vytáhnout ven , když tam není nikde prostor na kabel. A ještě, asi mě čeká návštěva dignostiky v Peugeotu na odblokování changeru...je tak? Většinou se ten modul zadem protáhne a umístí třeba do kastlíku u spolujezdce. To jestli budeš muset navštívit servis poznáš až po připojení adaptéru, buď bude fungovat, nebo ne. Ale jestli jsi tam měl CD měnič tak fungovat určitě bude a do servisu jezdit nemusíš. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Vím jak hraje originál audio v 406ce. A obávám se, že rozdíl mezi CD a MP3 bude znatelný. Je pravda, že množství skladeb je proti CD changeru obrovské. Ale ta kvalita... Jde o to zda chceš kvantitu nebo kvalitu. Já osobně upřednosťuji kvalitu. Citovat
Devr Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Díky za názory a rady, zatím raději vyžehnu třeba 10 CD což je 50 kč za média a 170 songů a věřím , že to bude stačit. Možná později pořídím tu krabičku na MP3, ale zatím asi narvu prachy do kol. Ale přesto mám ještě jeden dotaz , chci přikoupit do kufru aktivní tubu a ta má cinš R a L ( nevím jak se to píše) zapojení....dá se to z tohoto CD Clarionu nějak vytáhnout? [upravil dne 18/6/09 Devr] Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 taky do něho něho chcu jít,a pořád pálit cd se mě nechce,a skvalitou mp3 se dá hodně udělat,normálně bývají 128kbit/s ale když to zvýšíš třeba na 320kbit/s tak je kvalita o poznání lepší a v autě nepoznáš jestli je to mp3 a nebo audio cd,sice se pak na usb vejde asi o třetinuá míň skladeb ale třeba na 2GB flashce je to úplně jedno:) i tak se do ní vejde až až Citovat
filas1 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Původně zaslal: Devr Díky za názory a rady, zatím raději vyžehnu třeba 10 CD což je 50 kč za média a 170 songů a věřím , že to bude stačit. Možná později pořídím tu krabičku na MP3, ale zatím asi narvu prachy do kol. Ale přesto mám ještě jeden dotaz , chci přikoupit do kufru aktivní tubu a ta má cinš R a L ( nevím jak se to píše) zapojení....dá se to z tohoto CD Clarionu nějak vytáhnout? [upravil dne 18/6/09 Devr] Cinche se daji vytahnout, ale budes potrebovat specialni adapter:http://www.stualarm.cz/produkt/pc1-610-2-kanalova-redukce-repro/cinch-nastavitelna/ Citovat
Devr Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Jo chápu , ale kam teda zapojím takovou krabičku http://www.stualarm.cz/produkt/pc1-610-2-kanalova-redukce-repro/cinch-nastavitelna/ zítra to rádio konečně vytáhnu, ale tuším , že tam bude spousta kontaktů a na co to teda zapojím.... [upravil dne 18/6/09 Devr] Citovat
filas1 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Zapojíš to na výstupy na zadní reproduktory. Citovat
Devr Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 Aha , tak jsem si to hned objednal. díky:super Tak pokud tomu dobře chápu, tak odpojím zadní repro na ty připojím tu krabičku z ní cinch do vooferu a z vooferu napojím spátky ty zadní repro a duc...duc...duc [upravil dne 21/6/09 Devr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.