Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jen malej dotaz. Mám v Coupe CD Clarion.

Používá někdo z vás konkrétně s tímto CD jeden ze dvou adaptérů MP3?

http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapt%C3%A9r-pro-ovl%EF%BF%BDad%EF%BF%BDan%C3%AD-usb--sd-mp3-peugeot

http://www.e-space.cz/emgeton-mp3-wireless-carpack-1-new-fm-transmitter-lcd-display-mp3-remote-line-i

Jde mi hlavně o kvalitu. Pokud si žehnu CD, tk je to super do basů i do víšek. Přes ten Emgeton to asi nebude nic moc, ale ten ISO by měl být kvalitou OK...snad , ale nevím zda ho u tohoto origo CD Clarion mohu vůbec použít.

[upravil dne 15/6/09 Devr]

post-0-14109607633864_thumb.jpg

Odesláno

Když dáš hledání, tak ti vyleze tolik odkazů, ze nebudeš dvadny spát.

pokud máš dot peněž tak si kup Xcarlink a když máš málo tak transmiter

jinak se začti tady

Odesláno

Podle fotky to vypadá, že máš RD2 a ten má mini ISO konektor, který je na obrázku u toho xcarlinku a tak by to mělo chodit. Ještě jaký máš rok výroby?

Odesláno

No vypadá to , že by to mohlo fungovat. Mám rok 2001, ale pro jistotu zítra Clariona vytáhnu a mrknu na něj ze zadu. Ještě nevím kudy se ten modul dá vytáhnout ven , když tam není nikde prostor na kabel.

A ještě, asi mě čeká návštěva dignostiky v Peugeotu na odblokování changeru...je tak?

Odesláno

A ty si myslíš, že kvalita MP3 bude srovnatelná s CD? Na MP3 je poměrně velká komprese, která se ti projeví v dynamice. Jak píšeš máš CD changer. Já osobně bych ho za MP3 neměnil.

Odesláno

Rozdíl mezi MP3 a CD v autě nepoznáš. MP3 adaptér má tu výhodu, že si na flashku nahraješ plno muziky, takže já bych za changer na cd rozhodně měnil.

Odesláno
Původně zaslal: Devr

No vypadá to , že by to mohlo fungovat. Mám rok 2001, ale pro jistotu zítra Clariona vytáhnu a mrknu na něj ze zadu. Ještě nevím kudy se ten modul dá vytáhnout ven , když tam není nikde prostor na kabel.

A ještě, asi mě čeká návštěva dignostiky v Peugeotu na odblokování changeru...je tak?

Většinou se ten modul zadem protáhne a umístí třeba do kastlíku u spolujezdce. To jestli budeš muset navštívit servis poznáš až po připojení adaptéru, buď bude fungovat, nebo ne. Ale jestli jsi tam měl CD měnič tak fungovat určitě bude a do servisu jezdit nemusíš.

Odesláno

Vím jak hraje originál audio v 406ce. A obávám se, že rozdíl mezi CD a MP3 bude znatelný. Je pravda, že množství skladeb je proti CD changeru obrovské. Ale ta kvalita... Jde o to zda chceš kvantitu nebo kvalitu. Já osobně upřednosťuji kvalitu.

Odesláno

Díky za názory a rady, zatím raději vyžehnu třeba 10 CD což je 50 kč za média a 170 songů a věřím , že to bude stačit. Možná později pořídím tu krabičku na MP3, ale zatím asi narvu prachy do kol. :super

Ale přesto mám ještě jeden dotaz , chci přikoupit do kufru aktivní tubu a ta má cinš R a L ( nevím jak se to píše) zapojení....dá se to z tohoto CD Clarionu nějak vytáhnout?

[upravil dne 18/6/09 Devr]

Odesláno

taky do něho něho chcu jít,a pořád pálit cd se mě nechce,a skvalitou mp3 se dá hodně udělat,normálně bývají 128kbit/s ale když to zvýšíš třeba na 320kbit/s tak je kvalita o poznání lepší a v autě nepoznáš jestli je to mp3 a nebo audio cd,sice se pak na usb vejde asi o třetinuá míň skladeb ale třeba na 2GB flashce je to úplně jedno:) i tak se do ní vejde až až

Odesláno
Původně zaslal: Devr

Díky za názory a rady, zatím raději vyžehnu třeba 10 CD což je 50 kč za média a 170 songů a věřím , že to bude stačit. Možná později pořídím tu krabičku na MP3, ale zatím asi narvu prachy do kol. :super

Ale přesto mám ještě jeden dotaz , chci přikoupit do kufru aktivní tubu a ta má cinš R a L ( nevím jak se to píše) zapojení....dá se to z tohoto CD Clarionu nějak vytáhnout?

[upravil dne 18/6/09 Devr]

Cinche se daji vytahnout, ale budes potrebovat specialni adapter:http://www.stualarm.cz/produkt/pc1-610-2-kanalova-redukce-repro/cinch-nastavitelna/

Odesláno

Aha , tak jsem si to hned objednal. díky:super

Tak pokud tomu dobře chápu, tak odpojím zadní repro na ty připojím tu krabičku z ní cinch do vooferu a z vooferu napojím spátky ty zadní repro a duc...duc...duc :D

[upravil dne 21/6/09 Devr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...