Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Braking fault (ne breakink) neví někdo co s tím?? Někdy při startu třikrát pípne a na panelu se to napíše...... Nevím nakopu ho asi do výfuku:myslim

Upraven nazev tematu dle pravidel fora. Prosim priste o vystiznejsi nazev tematu, jinak mazu. Ferry

[upravil dne 12/6/09 Ferry]

Odesláno

Braking fault = anomálie brzd - podla tabulky hlasenia chyb

niekde som to uz cital, niekomu to po case zmyzlo, ale niekto mal aj malo brzdovej kvapaliny, alebo si skus pozriet ziarovky/poistky. :myslim

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Presne túto hlášku a pípanie počúvam asi týždeň a neviem kde hľadať chybu:myslim V sobotu som skontroloval platničky? predné asi 40% zadné som vymenil za nové, kvapalina doliata všetko vyzerá v poriadku ale hláška sa objaví každé ráno:grr:grr:grr Inak všetko funguje tak ako má /ABS,ESP/ len tá hláška. Ak by mi vedel niekto poradiť budem rád. A ešte jedna otázka, ako počítač zistí že mám opotrebované platničky keď tam nieje žiadny snímač /žiadny drôtik/ len snímač pre ABS?

Odesláno

myslím že keby bola chyba odstránená hláska sa už neobjaví ale na diagnostike ju nájdu v prechodných závadách a tam sa vymaže. Mam som skúsenosť že pri zdvihnutom aute na zdviháku v servise sme auto naštartovali zaradili rýchlosť a po roztočení predných kolies /zadné ručná brzda/ sa ozvala hláška že ručná brzda je zatiahnutá a po zhruba minúte ďalšia hláška ABS,ESP nefunkčné... proste počítač vyhodnotil chybu keďže sa predné kolesá točili a zadné nie. Hlášky sa objavovali až pokiaľ som neprešiel zhruba 500 m normálnym spôsob po ceste. Od vtedy všetko OK. Bude to určite uložené v prechodných závadach. Ale Braking fault nie a nie zmiznúť. Objaví sa to len ráno, nemôže to spôsobiť že je teraz taká zima???

Odesláno

když se na to budeš dívat,zkontroluj stav snímačů ABS i s kroužkama na poloose a unašeči na zadní nápravě,měl jsem na jednom autě poškozenej unašeč(uražený tři zuby na kroužku ABS) a auto hlásilo tuhle chybu taky.Jen šlo o 406 2,2 HDI

Odesláno

pozriem na to, dík, len sa chcem spýtať či ti to hlásilo tú chybu počas jazdy alebo po naštartovaní. mne iba ráno keď naštartujem, potom celý deň nič a zase ráno..:myslim

• O 8 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, mne se stalo něco podobného. Nastartuji a na panelu Braking Fault. Brzdy mám nedávno měněné a to včetně ručky. Brzdí vše v pořádku.

Hláška už se neukazuje, ale auto jede hrozně líně jak kdyby nešlo turbo. Vytáhnu to na 130, ale trvá to dlouho a musím podřazovat, předjíždět opravdu nejde.

Dal jsem auto do servisu, PDF- údajně rozpadlé - tudíž došlo na výměnu. Závada ale přetrvává, diagnostika psala jen o PDF což po výměně PDF je ok. Dal jsem auto do servisu znovu a nevědí co s tím, údajně možná turbo atd. Nemá někdo zkušenost?Auto v servisu je již týden a už mne to nebaví :(

Mám peugeot 307 sw 2.0 110kw

// edit Dnes jsem byl se podívat do servisu jak to vypadá s autem, auto na dvorku, nic se neděje! Včera mne tvrdil mechanik po telefonu, že by to mohlo být čidlo tlaku k turbu ( 6 měsíců měněné ve stejném servisu). Dnes mne tvrdí, že auto nemá podtlakové hadičky a prý je mechanik shání, co to je za nesmysl když to jezdilo? Jako bez hadiček?Prý vypadá že turbem to není, ale každou chvilku něco jiného a pořádně nic nevím :( ¨

Servis vždy problém vyřešil, ale ted se mne to nějak nelíbí :O

// edit: Ted mne volal mechanik, že to je zase turbo, tak já už opravdu nevím, už jsem zoufalec...

// edit, auto je stále v servisu, celkem hustý ne?

Upraveno uživatelem rattayfany

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...