Laďa Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 To já právě mám zlomenou jednu tu černou pacičku a bohužel nemůžu najít nikde náhradní. Citovat
Majo0777 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Ahojte, mam na predaj rám panoramatickej strechy na P 407 sw komplet, vodiace listy, tiahla, motorček, všetko funkčné, rovné a nepoškodené. originál v servise za to pýtajú: rám 700€ a za motorček 300€ , ja to predám komplet rám aj s motorčekom za 400€. foto mi nejdú pridať, pripadne pošlem mailom. Citovat
Laďa Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Jen rám za 400 euro? To máte teda pěkné ceny na SK. V ČR koupíš celou clonu za 1500,- až 3000,-Kč. Citovat
Majo0777 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Komplet cela clona akože , celí rám+ motorček + paneli(roleta)? 1500-3000 kč V peugeot original servise stoji len jeden panel rolety: 300€. kde to ty nakupuješ , nech si môžem ísť aj ja nakúpiť nejaké diely. Citovat
Laďa Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Na vrakovišti nebo od nějakýho soukromníka. Citovat
TheJaro Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Nič nové,na svk v peugeote.Za kryt na motor ten vrchný pýtajú 198.68 eur.. Citovat
Lukas.407 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Zdravim, cim mazete ram po kterem jezdi ty lamely, chtel bych to maznout, ale nevim cim. Citovat
Majo0777 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 ja som to mazal klasickym silikonovym sprejom na mazanie. Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 http://www.shop.denbravenczech.cz/a/eshop/1-1-Autoprodukty-TECTANE/0/5/9-Bila-vazelina Citovat
Lukas.407 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Ta vazelina vypada dobre, chtel jsem neco co mi dodatecne nezaspini tapec. Proto jsem se bal spreje... Snad to projde:) [upravil dne 14/3/14 19:44 od Lukas.407] Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Tohle je taková bílá pěna, nikam ti to nesteče. Jen to v klidu nastříkáš kam potřebuješ. Citovat
Lukas.407 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Tohle je taková bílá pěna, nikam ti to nesteče. Jen to v klidu nastříkáš kam potřebuješ. OK diky Citovat
tova Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Ahoj, je to cca 2 roky co strecha prestala fungovat. Jednotlive lamely v sobe nedrzely, neb nektere z nich byly evidentne vyskocene z kolejnice. Cena opravy vysoka, takze mi to v servise jen rucne nasilu zatahli a tecka. Sebral jsem odvahu a navody zde publikovane ci zaslane emailem (diky J. Beranovi) a zkusil to rozebrat. Nejsem první majitel a strechu resil i servis (nevim jak moc), takze popisovana \"zraneni\" (auta) nemusi byt mou vinou. Ale nejspis jsou, co si budeme nalhavat. 1.) sundavani stropního plastu u patych dveri Fakt mi to neslo, ty cudliky (na obrazku číslo 71) co to drzi to drzi fest a při sundavani se znici. Je potřeba objednat nove. Kovove spony (na obrazku 70) mi taky nejak chybi. Bud jsem je při demontovani ztratil nebo tam uz nebyly. 2.) sundavani bocnich plastu Vlastne jsem moc nezkoumal, zda je tyhle plasty opravdu nutne sundat. Kazdopadne při jejich sundavani se zcela ulomila jedna plastova pacička (výčnělek), který prave diky kovove spone (70) drzi plast na miste. Resit to nebudu, ale je to skoda. (Docela by me zajímalo kolik takovy trapny plast asis toji.) 3.) sundavani madla nad dvermi Chce to nejaky chytry hacek na vytazeni tech zajišťovacích koliku s gumovou hlavou. Ja pouzil tenounky imbus, který jsem tahal kombinackama. Nebyla to idealni volba, slo to, ale imbus několikrát vyklouzl a kolik poskrabal. Samotne vyndavani madla - prave slo snadno, ze jsem uplne zbytecne zabral a ulomil maly kousek (nejaky zoubek). Na druhé strane jsem si na to daval vic pozor, ale o to vic to drželo. Nicmene pomaleji, jemneji, setrneji a bez poskozeni. (Prislo mi, ze vice/maximalne ohnout tu rukojet na pruzine je lepe.) 4.) vytazeni obvodove gumy To sle hladce a bez problemu 5.) sundani tapecu ze strechy Prekvapive velmi snadno. Suchy zip, stacilo lehce potáhnout, slo to krasne. 6.) vyndavani lamely Tady bych se rad zastavil, protože v navodu postradam jeden dulezity krok. Pokud jsou lamely v kolejnicích, je všechno OK a vyndat jdou relativne snadno. (Zavazi ten pritlacny drat co lamely \"podava\" smerem vzhuru, ale jde s nim pohnout.) Ovšem pokud lamela z kolejnice vyskocila, doporucuji před jejím \"rvanim ven\" nejprve odšroubovat na kazde strane 2 srouby drzici \"skladaci mechanismus\". Je to jen takova plastova bocni stena v miste, kde je pero vyzvedavajici lamely nahoru. První lamela byl v kolejnici a sla vytahnout celkem dobře. Druha lamela byla mimo kolejnici a při vytahovani jsem urval kluzatka i jejich drzaky. Musel jsem fakt zabrat, neslo to. Po vysroubovani tech sroubu sla další (taktéž vykolejena) lamela pomerne hladce. A hlavne se nijak neposkodila. Co dal v návodech postradam: Jak jsem zjistil, jsou drzaky kluzatek ulomene i na první lamele. Jak se demontuje první lamela? Taky jsem zjistil, ze motorek vůbec nefunguje (coz bude nejspis zamer servisu, neboť zcela jsite fungoval). Kde se da ten motorek nejsnaz odpojit (kde jej nejpravděpodobněji odpojili v servisu?). Prohledl jsem si kolejničku a zjistil, ze je ohnuta. Ovšem jeji hroni část, ta spodni je rovna, takze doufam, ze by to nemuselo vadit. Pripadne muzu zkusit tu nerovnost necim vyplnit (lepidlem/tmelem). Ze je potřeba koupit kluzatka je jasne. Nyní ale potrebuji také drzaky kluzatek (které se z lamely daji sundat) a pokud si spravne vybavuji, prodavaji se jen nesmyslne drahe cele lamely. Pokusil se někdo tyto drzaky sehnat? Ci vyrobit? (Při pouziti tvrdšího plastu by to 3D tiskárna mohla zvladnout.) Poslal by mi prosim někdo presne číslo pro objednani první lamely a pak kterekoliv další (jsou stejne)? Dekuji. Snad postřehy nekomu pomůžou v boji s nadhernou, ale prokletou strechou. T. Citovat
Laďa Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Objednací číslo první lamely je 8401 EN (cena 8804,-Kč) a těch dalších třech 8401 SJ (cena 8847,-Kč/kus). Kluzátka 8401 EX (cena 1250,-Kč). Citovat
simima2 Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 Zdravím. Auto jsem měl týden odstavené na parkovišti s roztaženou roletou, pralo do něj sluníčko a včera jsem usoudil, že by bylo lepší jí zatáhnout a problém je na světě. Při zatahování vyjela první lamela, něco zakřupalo a další lamela už jen povyjela, pak se první lamela oddělila a dojela dopředu samotná. Zkusil jsem tedy druhou lamelu vytáhnout ručně, což sice jde, ale je vidět že v přední části je po stranách v kolejničce a v zadní části je nad ní, úplně to samé třetí lamela. Mohl bych poprosit na mail zaslat ten návod na demontáž včetně fotek ? Díky Citovat
BerryJ Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 Ahoj, po opravě mi zbyl rám panoramatické střechy s přední namontovanou lamelou a motorkem. 2 lamely, které jsou v pořádku a dají se použít - nejsou polámané držáky sada nových kluzátek cenu nabídněte, e-mail: beranji@seznam.cz koupil jsem celou novou panoramatickou střechu, kterou jsem si namontoval. Stála 19 tis. Kč Návod na rozebrání můžu poslat e-mailem. J. Citovat
NorMack Odesláno 21. září 2015 Odesláno 21. září 2015 Ahoj, mohu poprosit o zaslání návodu i s obrázky na mail zaplos zavinac gmail.com?? Díky NorMack Citovat
Jakub T. Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Ahoj, dnes jsem se pustil do rolety.Mám jeden poznatek, pokud máte špatné 2 kluzáky, tak není problém je na zadní část posledního dílu nedávat. Mám vylámané i ty zoubky co to drží a chodí perfektně (Jen jsem přeházel pořadí rolet aby ta poškozená byla vzadu)Hodně štěstí Citovat
Crespo Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Ahoj, včera sa mi zasekla roletka, a to dosť nešťatne, jednotlivé paneli sa od seba oddelili a posledný ostal pod tapecom. Mohol by som niekoho požiadať o návod ako to celé odstrojím. e-mail: Crespito@azet.sk ďakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.