Butch Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi jednotlivými auty dle označení. Např.: SRi, GRi, GLi, GR, GL, GRD, SRDT, GRDT, někde jsem zahlédnul i něco s X. V čem se liší jednotlivé typy?Ve výbavě? [Editován dne 26/6/04 Butch] Citovat
Garfield Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 Moc toho nevím - jen to, že: XR je základní, nejnižší stupeň výbavy D je diesel malé \"i\" je injection - přímé vstřikování a teď bez záruky: T je turbo (DT - turbodiesel) SR je druhý nejnižší stupeň výbavy GR a GL jsou vyšší stupně výbavy Snad se tu objeví někdo, kdo bude vědět víc... [Editován dne 26/6/04 Garfield] Citovat
Trundik Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 s tím označením SR GL a GR si myslím, že nemáš pravdu. Myslím si, že SR je vyšší stupeň výbavy než GR a GL. Citovat
David 106s16 Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Jo, a XR je stred. XN zaklad, XT vrchol. No a v anglii je L, LX, GLX. Jo, a jeste symbio,itinea, equinoxe, cashmeere....... Aby v tom nebyl zmatek. Citovat
Marlin Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 ja mam XN a mam to v plny vybave...... teda nevim estli to je XN, ale mam pocit ze jo, tak nevim, tady ponekud mlzej.....:D Citovat
David 106s16 Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Co je podle tebe plna vybava? Mas aspon central na do, el.okna a otackomer?Kdyz uz teda nemas klimu, abs, kozeny sedacky, zrcatka a sibr (ne stresni okno) v elektrice, to je totiz plna vybava. Uz sem se s tim setkal, kolega kupoval auto, pán tvrdil ze ma plnou vybavu a mel akorat okna v elektrice a sibr. Vyssi vybava taky znamena kvalitnejsi calouneni interieru, treba i jine listy na dverich atd. Maji v tom dost zmatek. Citovat
Marlin Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 no, nemam plnou vybavu, ale neodpovida to XN.... Okynka v elektrice, sibr, Central na DO, imbolimibizer, calouneni po celych dveri, sportovni sedacky, no,cteci lampicka, ja se se svou vybavou spokojen, jen me sere, ze tam neni ten hnusnej otackomer....:D Citovat
white Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Je vidět že David 106s16 je znalej..... aby ne když se v tom furt vrtá. Já vím jen to co si o těch rozdílech přečtu v letáčku v prodejně. Citovat
David 106s16 Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Napsán autorem Marlin no, nemam plnou vybavu, ale neodpovida to XN.... Okynka v elektrice, sibr, Central na DO, imbolimibizer, calouneni po celych dveri, sportovni sedacky, no,cteci lampicka, ja se se svou vybavou spokojen, jen me sere, ze tam neni ten hnusnej otackomer....:D No, mi se zda ze to tvoje auto neni XN, to je jen tak v technicaku aby tam bylo neco podle tech priblblejch tabulek co byly na dopravnim inspektoratu. Myslim si ze to mas z nejake akcni serie s nejakou vybavou mimo standart. Tak jako Palmbeach, LeMans (limitovana edice), Kid, Gentry, Longbeach, Zenith a nevim co jeste zabojed tenkrat vymyslel. Citovat
Marlin Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Summertime :D:D:D ja sem se svou vybavou spokojen Citovat
vix Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 tady by to melo byt ve francouzstine... ja sice tomuto jazyku nevladnu, ale da se z toho docela dost prelouskat.. http://www.forum-auto.com/sqlforum/section5/sujet109986.htm jestli jeste funkuje Citovat
dandandys Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Mě to taky není moc jasný jak to frantíci mysleli s tím značením. Já mám XT (306) a je tam centrál s dálkou,přední okna v el.,otáčkoměr,kontrolka na výměnu leje (nebo co to je) Citovat
vix Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Kaslete na to !!! Mate Francouzsky auto, kde nektere dily prave strane jsou od jednoho vyrobce, a na druhe strane jsou od druheho. To, ze jsou nekde jine brzdy nez by mely byt a ze zrovna mate el. okna, bych neresil, pac mam dojem, ze kdyz mi na lince montovali moji karku, museli bejt dost vozrali... jestli nejsou furt ? Takze, co tam mate napsano je celkem jedno, dejte si tam treba samolepku Jacquse Chiracka. Citovat
Marlin Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 Panovem francouzi sou francouzi, do jejich mysleni se neda proniknout, ja bych to neresil, at mame vybavu jakou mame, urcite s ni sme spokojeny a je to zavedeny asi jen proto aby se nereklo..... Citovat
gvg Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Mám XN (viz můj podpis)... Tak nevím, jestli je to základ.... Citovat
David 106s16 Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Ja mam 306 LX. A jaka je to vybava? Mam automatickou klimu, sterace, abs, central se superzamykanim, nevim co jeste, a stejne existuje i vybava GLX. Tak co muze mit navic? Je v tom hokej, ale u 306 a 106 je poradi XN, XR, XT. Citovat
Marlin Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Si odporujes. Napises, ze mas Lx a pak ze muze byt este GLX (coz mi silne pripomina Feldu) ale hned potom napises, ze jsou jen vybavy XN,XR,XT, (vse u 306) tak sem z toho jelen a du na pastvu......:D Citovat
David 106s16 Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Uz jsem to nekde psal. Na kontinentu jsou znaceny XN, XR, XT, v anglii LX, GLX. Mam velmi slusnou vybavu a presto je to pouze LX. Chytremu napovez...............:D:D Citovat
Gotrek Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 Podle mě má každé označení svůj pevní základ s tím, že se dá výbava dokoupit. Viz třeba ceník na novou 407. Citovat
Luger Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 Ještě připomínka... u dieselů \"i\" není injection (páč ropák by bez indžekšn asi neyell) ale intercooler, že... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.