Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi jednotlivými auty dle označení.

Např.: SRi, GRi, GLi, GR, GL, GRD, SRDT, GRDT, někde jsem zahlédnul i něco s X. V čem se liší jednotlivé typy?Ve výbavě?

[Editován dne 26/6/04 Butch]

Odesláno

Moc toho nevím - jen to, že:

XR je základní, nejnižší stupeň výbavy

D je diesel

malé \"i\" je injection - přímé vstřikování

a teď bez záruky:

T je turbo (DT - turbodiesel)

SR je druhý nejnižší stupeň výbavy

GR a GL jsou vyšší stupně výbavy

Snad se tu objeví někdo, kdo bude vědět víc... :)

[Editován dne 26/6/04 Garfield]

Odesláno

Co je podle tebe plna vybava? Mas aspon central na do, el.okna a otackomer?Kdyz uz teda nemas klimu, abs, kozeny sedacky, zrcatka a sibr (ne stresni okno) v elektrice, to je totiz plna vybava. Uz sem se s tim setkal, kolega kupoval auto, pán tvrdil ze ma plnou vybavu a mel akorat okna v elektrice a sibr. Vyssi vybava taky znamena kvalitnejsi calouneni interieru, treba i jine listy na dverich atd. Maji v tom dost zmatek.

Odesláno

no, nemam plnou vybavu, ale neodpovida to XN....:D Okynka v elektrice, sibr, Central na DO, imbolimibizer, calouneni po celych dveri, sportovni sedacky, no,cteci lampicka, ja se se svou vybavou spokojen, jen me sere, ze tam neni ten hnusnej otackomer....:D:D

Odesláno
Napsán autorem Marlin

no, nemam plnou vybavu, ale neodpovida to XN....:D Okynka v elektrice, sibr, Central na DO, imbolimibizer, calouneni po celych dveri, sportovni sedacky, no,cteci lampicka, ja se se svou vybavou spokojen, jen me sere, ze tam neni ten hnusnej otackomer....:D:D

No, mi se zda ze to tvoje auto neni XN, to je jen tak v technicaku aby tam bylo neco podle tech priblblejch tabulek co byly na dopravnim inspektoratu. Myslim si ze to mas z nejake akcni serie s nejakou vybavou mimo standart. Tak jako Palmbeach, LeMans (limitovana edice), Kid, Gentry, Longbeach, Zenith a nevim co jeste zabojed tenkrat vymyslel.

Odesláno

Mě to taky není moc jasný jak to frantíci mysleli s tím značením.

Já mám XT (306) a je tam centrál s dálkou,přední okna v el.,otáčkoměr,kontrolka na výměnu leje (nebo co to je):cool:

Odesláno

Kaslete na to !!!

Mate Francouzsky auto, kde nektere dily prave strane jsou od jednoho vyrobce, a na druhe strane jsou od druheho.

To, ze jsou nekde jine brzdy nez by mely byt a ze zrovna mate el. okna, bych neresil, pac mam dojem, ze kdyz mi na lince montovali moji karku, museli bejt dost vozrali... jestli nejsou furt ? :)

Takze, co tam mate napsano je celkem jedno, dejte si tam treba samolepku Jacquse Chiracka. :D

Odesláno

Panovem francouzi sou francouzi, do jejich mysleni se neda proniknout, ja bych to neresil, at mame vybavu jakou mame, urcite s ni sme spokojeny a je to zavedeny asi jen proto aby se nereklo.....

Odesláno

Ja mam 306 LX. A jaka je to vybava? Mam automatickou klimu, sterace, abs, central se superzamykanim, nevim co jeste, a stejne existuje i vybava GLX. Tak co muze mit navic? Je v tom hokej, ale u 306 a 106 je poradi XN, XR, XT.

Odesláno

Si odporujes. Napises, ze mas Lx a pak ze muze byt este GLX (coz mi silne pripomina Feldu) ale hned potom napises, ze jsou jen vybavy XN,XR,XT, (vse u 306) tak sem z toho jelen a du na pastvu......:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...