Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:mad: já je mám ještě v krabici nenalakované, čekám až budu dávat do lakovny větší zakázku (během čtrnácti dní), kde se nějaký mračítka schovaj abych za to nemusel platit :D
Odesláno

No ja zatim opracovavam,zacistuju smirgluju,upravuju,proste si hraju:D. Jak psal koblih,jsou trochu vjecsi,ja mam prave mracitko cca o 5mm delsi,nez leve,takze to budu muset dorovnat,ale jinak jsou super:mrk. Mam v planu je nahodit na jaro,samozrejme se potom pochvalim:papa.

post-36940-14109628848593_thumb.jpg

Odesláno
:mad: já je mám ještě v krabici nenalakované, čekám až budu dávat do lakovny větší zakázku (během čtrnácti dní), kde se nějaký mračítka schovaj abych za to nemusel platit :D

styď se.....:D:D:D:D

Guest Jirka12
Odesláno

Bez mučení přiznávám , že je zatím také mám teprve připravené do lakovny :mad: ... Jinak kámoš minulý týden trhal před policajtem mračítka z 206ky... :-(

Odesláno

styď se.....:D:D:D:D

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Stačí? :D

Odesláno

Ludia, nedavno som bol v Bratislave, spominal som im tie mracitka na peugeot 407 ci by mi nevedeli zohnat alebo vyrobit. bol som v cobra tuningu. dost znami obchod.. povedali ze oni nevedia zohnat. ale ze mam im najst vyrobcu alebo predajcu a uvidi sa... prisiel som domou nasiel som stranku

http://www.french-power.com/product_info.php?info=p466_Scheinwerferblenden-407.html

a poslal som im ju na ............... info@tuning.sk .......... a napisal som im ze tu som ich nasiel ale neposielaju ich na slovensko a bla bla bla....

odpisali mi toto: Dobry den.

Vieme Vam objednat tovar aj od tohto vyrobcu.

Cena je platna tak ako na stranke cize 79€ s DPH,k tejto cene je potrebne pripocitat dopravu vo vyske cca 30€

Pred objednavkou je nutne uhradit vopred zalohu vo vyske 50% z ceny.

Mali by ste zaujem?

Prajem pekny vikend....

ale nejako som nemal peniaze tak som do toho nesiel vtedy. este ich treba nalakovat..... ale kazdopadne da sa to objednat normalne... len to som chcel

Odesláno
Pánové, trochu mě překvapila jedna věc - světlo je samo o sobě zarovnané s hranou kapoty. Tím pádem když tam dám mračítko tak naroste do výšky oproti linii kapoty. Když ale koukám na ty od French Power tak to mají stejně http://www.french-power.com/product_info.php?info=p466_Scheinwerferblenden-407.html :myslim

Judes / Dert jak to vypadá u Vás?

[upravil dne 6/9/12 22:57 od koblih69]

Prepáč 007Blackfranky, ale toto nie je pre nás žiadna novinka.

Odesláno

Pánové, s politováním musím výrobu na 14 dnů pozastavit. Takže prosím ty, kterým jsem slíbil termíny od 1/2 února aby mě omluvili. Můj starý mozek potřebuje na zkouškové období trochu víc času :D Poslední zkoušku mám 31. takže pokud nebude nějaké repete tak se pak vše zase rozběhne. Bohužel i tady na fóru stíhám jen přečíst a odpovědět na zprávy...

Díky za pochopení :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...