Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, už to promýšlím, když si uvědomím jak dlouho to tady je tak se asi nějaké kousky nasbírají, ale v tom případě by to chtělo lepší formu. Nicméméně i tak bude na každým kuse dost práce protože dělat oboustrannou se mi asi fakt nechce.

Nicméně pokud to spočítám tak by to vycházelo někam těsně po 1000,- je to snesitelný?

Odesláno

Pánové, cena je odhad za pár v plniči, ale napadla mě jiná věc...

Co takhle to udělat z PSH cca 1mm tlustého? Je to takový ten plast co se používána cedule typu \"nepovolaným vstup zakázán\", \"únikový východ\" ... To by bylo možná ještě lepší než laminát ne?. Sice náročnější na formu ale zase snažší na výsledné opracování.... no promyslím to.

Odesláno

Pánové, takže teď jsem do příští soboty bez auta, ale pak bych na tom rád začal pracovat. Nicméně když jsem na to koukal ráno tak se mi zdá spára mezi světlem a kapotou hodně malá na to aby se pod ní to mračitko zastrčilo. Máte to taky tak nebo mám špatně seřízenou kapotu? Jde mi o to jeslti celé mračítko bude to co je zvenku vidět a nebo tym bude ještě záhyb, který pak kapota skryje? Jinak vlastní montáž asi ideálně na silikon nebo oboustrannou pásku.

Odesláno

ja mam najuzsiu medzeru pri smerovke, je to presne 2mm (meral som prave svetlo) a kapota je pod urovnou svetiel alebo zarovno ...

vrch (smerovka)

dsc0117nz.jpg

dsc0120lvc.jpg

spodok (dialkove)

dsc0118gm.jpg

celok

dsc0119ab.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...