Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NAZDAR CHLAPI.VIE MI PROSIM NIEKTO PORADIT AKO SA DAVA DOLE TEN KRYT CO IDE OD POPOLNIKA AZ KU LAKTOVEJ OPIERKE??POTREBUJEM HO DAT DOLE A NERAD BY SIM HO ZNICIL.VDAKA

Odesláno

No nedavno som ho daval dolu koli oprave zapalovaca. Je tam iba nacvaknuty. Opatrne zapac sroubovak po boku krytu a postupuj smerom od otvorenej laktovej opierky. Ja som to robil tak a nic som neznicil:papa

Odesláno
Původně zaslal: DURISLAF

VDAKA ZA RADU.IDEM TAM ZAJTRA DOMONTOVAT VYPINAC NA DENNE SVIETENIE.KD SOM TO POZERAL,NENASIEL SOM ZIADNY SROB,ALE PACIT SOM SA BAL.VDAKA,POMOHOL SI MI

A naco ti ten vypinac bude sluzit? Ved denne svietenie si aktivuj cez diagnostiku a ak ti bude treba, tak ho vypnes ho cez menu palubneho pocitaca... nie je co riesit... :papa

Odesláno

Tak to by som netvrdil, vydržia však dlhšie ako žiarovky. Nemajú však rady časté zapínanie podobne ako žiarovky. Keď často chodíš krátke trate a štaruješ vhodnejšie budú denné svetlá.

Odesláno

Jsem proti těmhle šaškárnám na autech - jak neoriginálním xenonům, tak led světlům co jsou (nevím proč, asi protože je má A5 a A4) na téměř všech oktáviích první generace a VW Transportérech co potkávám na silnici. Vypadá to amatérsky, komicky i na nové třídě E.

Při tomhle denním svícení navíc nesvítí zadní světla - což jsem poznal teď na dálnici kde byla středně hustá mlha (vidět pár desítek metrů před auto) a někteří nesvítili mlhovkami, ani obyč světly. Tohle bych prostě zakázal, je to kravina

Odesláno

PRESNE TAK.DENNE SVIETENIE JE O TOM,ABY SI BOL VIDENY PROTIIDUCIM AUTOM A NEMUSI SVIETIT ZADOK.ZA ZNIZENEJ VIDITELNOSTI MAS MAT ZAPNUTE STRETAVACIE SVETLA A SVETLA NA DENNE SVIETENIE MAJU BYT VYPNUTE.NA TEJ FOTKE SU IBA PROVIZORNE UCHYTENE.A TO CI SA TO NIEKOMU PACI,ALEBO NIE,JE VEC VKUSU

Odesláno

Joe1 vo vlakne priprava DRL svetiel vyriesil podla mna elegantne typ a umiesnenie svetiel. To sa lubi dokonca aj mne. :D ale je to na 306 tak to len tak okrajovo pisem

[upravil dne 6/6/09 marko306]

Odesláno
Původně zaslal: DURISLAF

to je sice pravda,ale ja som domontoval dalsiu sadu svetiel pre denne svietenie,tak na to.Skoda palit xenony aj cez den

Tie svetla mi nejako na 407-ku nesedia... Mozno by to chcelo vidiet nazivo :myslim

Odesláno

Na Oktávii II se nezapínají mlhovky, ale denní světla, stačí se pořádně podívat a vidíš, že mlhové světlo je rozděleno na dvě části.

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

Na Oktávii II se nezapínají mlhovky, ale denní světla, stačí se pořádně podívat a vidíš, že mlhové světlo je rozděleno na dvě části.

Já jsem to nikdy nestudoval.Auto se mi nelíbí a viděl jsem to jen z dálky:DZ dálky to svítí jako mlhovka:PAspoň jsem zase o něco chytřejší:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...