Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lidi mám 512 ddr, a byla mi nabídnuta 1gb ale dd2, bude tam taky pasovat nebo ne, to ze nebudou spolu komunikovat mi je jasny, ale jestl ji tam vubec zasunu??

[upravil dne 12/6/09 wooody]

Odesláno

Já už viděl DDR 2 dimmku narvanou v jedničkovým slotu. :) Panáčka neodradilo, že mu to tam samo nešlo a musel ubrousit (!) klíč, a když to zapnul, tak mu z toho po pár sekundách zdrhly čipy (napájecí napětí je 2,5 V u DDR1 a 1,8 V u DDR2). To jsem tenkrát málem slítnul smíchy ze židle, co to bylo za borce. :) Holt mladý tunič kompů. :D Vzal s sebobu i desku, memory controller to nerozdejchal. :)

Odesláno

Nepujdou.. btw. uz se nekomu povedlo dat DDRko obracene? :mad: Kdyz me to vypravel kamos tak sem se mu vysmal.. kdyz se mi to povedlo jednou doma (holt lenost nechat bednu kde je a jen odpojit napajeni a davat ji tam skoro po slepu) tak sem se pak divil :D

PS: Jinak svete div se.. ac byly zcoudle dve plosky (a ze se z toho pekne zahulilo) ktere jsem tam mikropajkou napajel zpet (slusna prasecina) tak memtest nezahlasil ani chybicku a PC mozna bezi jeste dodnes :D

Odesláno

No tak ja som videl aj taku kuriozitu, ze tipkovi nepasovala graficka karta na dosku, tak na nej urezal konektor tak, aby tam zapasoval a potom sa cudoval ze mu nejde, ze ci to nejako krivo zrezal:D

Odesláno

Toto sú chyby amatérov. no predstavte si profi firmu ktorá dodáva 10 ks PC. Dva roky s nimi boli problémy. Nakoniec som jeden dostal že na upgrade. Šiel som do kolien. P4 3,0 GHz a 256 MB RAM. (To by pomaly malo byť trestné taká pamäť k tomu procesoru) Nakonic na všetkých desiatich nebol zapojený ventilátor procesora. Káblik pekne omotaný okolo chladiča. Po zapojení a doplnení pamäte fungujú bez poruchy už druhý rok. Potom že spoľahnite sa na profi firmu.

Odesláno

To jsou ti rádoby profíci. Klidně bych tomu věřil, páč poskládat komp přece není žádnej problém, tak to dělá to každý vemeno. No a jelikož P4 má thermal throttling, tak to muselo fakt lítat, s procákem na čtvrtinovém výkonu a na pokraji sebevraždy. :)

Qcko: jojo, to je známej případ. Z toho maníka si dělá prdel celej českej internet už pár let. :D Musím mu dát za pravdu, že PCIe karta jde do AGP slotu celkem blbě. :)

P.S.: viděl jsem už i stříbrnou teplovodivou pastu mezi procesorem a paticí. :D Takový případ (to byl tuším nějakej Athlon v socketu A) taky oblítl českej internet, ale já to viděl naživo. :) To pak na to jenom čumíš, drbeš se na hlavě a přemejšlíš, co na to máš přihlížejícímu autorovi říct. :D

[upravil dne 4/6/09 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...