wooody Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 lidi mám 512 ddr, a byla mi nabídnuta 1gb ale dd2, bude tam taky pasovat nebo ne, to ze nebudou spolu komunikovat mi je jasny, ale jestl ji tam vubec zasunu?? [upravil dne 12/6/09 wooody] Citovat
jirka639 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 NEBUDE ddr a ddr2 jsou uplně jiné ramky, pokud chces mam doma DDR Kingmax 512MB 400MHz Citovat
NicolasB Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Sedět nebude protože má posunutej o pár mm zámek(výkroj uprostřed spodní strany ramky). Citovat
MJSytic Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Bych chtěl vidět toho blba, co ti to nabídnul Od něj se drž radši dál:aut Citovat
wooody Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 ne von nevěděl jakou a mám a já taky ne, jenom mi řek že jí má a dá mi jí za flašku...... tak sem se kouk je mám jinou tak sem se optal Citovat
enikybeniky Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Mně by šly oboje, páč mám 2 sloty na DDR2 a 2 sloty na DDR. Citovat
ujomarian Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: enikybeniky Mně by šly oboje, páč mám 2 sloty na DDR2 a 2 sloty na DDR. ee nešli, buď dáš ddr alebo ddr2 , spolu ti nepojdu Citovat
enikybeniky Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ujomarian: Spolu ne, ale případný upgrade z ddr na dd2 by byl možný. Samozřejmě, že už na dvojkách jedu. Ale jinak máš pravdu. Citovat
Fakir Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Já už viděl DDR 2 dimmku narvanou v jedničkovým slotu. Panáčka neodradilo, že mu to tam samo nešlo a musel ubrousit (!) klíč, a když to zapnul, tak mu z toho po pár sekundách zdrhly čipy (napájecí napětí je 2,5 V u DDR1 a 1,8 V u DDR2). To jsem tenkrát málem slítnul smíchy ze židle, co to bylo za borce. Holt mladý tunič kompů. Vzal s sebobu i desku, memory controller to nerozdejchal. Citovat
AKCZ Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Nepujdou.. btw. uz se nekomu povedlo dat DDRko obracene? Kdyz me to vypravel kamos tak sem se mu vysmal.. kdyz se mi to povedlo jednou doma (holt lenost nechat bednu kde je a jen odpojit napajeni a davat ji tam skoro po slepu) tak sem se pak divil PS: Jinak svete div se.. ac byly zcoudle dve plosky (a ze se z toho pekne zahulilo) ktere jsem tam mikropajkou napajel zpet (slusna prasecina) tak memtest nezahlasil ani chybicku a PC mozna bezi jeste dodnes Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak to je pekný výkon. Ja zas poznám chlapíka, ktorý do HDD strčil opačne konektor napájania (molex). Chudák disk Citovat
Demo Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 AnotherOne - to snad ani nejde ale kdyz to nejde silou, tak to jde jeste vetsi silou Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Niekedy to ide dosť ztuha, tak si myslel sila to spraví. Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 No tak ja som videl aj taku kuriozitu, ze tipkovi nepasovala graficka karta na dosku, tak na nej urezal konektor tak, aby tam zapasoval a potom sa cudoval ze mu nejde, ze ci to nejako krivo zrezal:D Citovat
pastorek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Toto sú chyby amatérov. no predstavte si profi firmu ktorá dodáva 10 ks PC. Dva roky s nimi boli problémy. Nakoniec som jeden dostal že na upgrade. Šiel som do kolien. P4 3,0 GHz a 256 MB RAM. (To by pomaly malo byť trestné taká pamäť k tomu procesoru) Nakonic na všetkých desiatich nebol zapojený ventilátor procesora. Káblik pekne omotaný okolo chladiča. Po zapojení a doplnení pamäte fungujú bez poruchy už druhý rok. Potom že spoľahnite sa na profi firmu. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak to bola skutočne \"profi\" firma. Citovat
Fakir Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 To jsou ti rádoby profíci. Klidně bych tomu věřil, páč poskládat komp přece není žádnej problém, tak to dělá to každý vemeno. No a jelikož P4 má thermal throttling, tak to muselo fakt lítat, s procákem na čtvrtinovém výkonu a na pokraji sebevraždy. Qcko: jojo, to je známej případ. Z toho maníka si dělá prdel celej českej internet už pár let. Musím mu dát za pravdu, že PCIe karta jde do AGP slotu celkem blbě. P.S.: viděl jsem už i stříbrnou teplovodivou pastu mezi procesorem a paticí. Takový případ (to byl tuším nějakej Athlon v socketu A) taky oblítl českej internet, ale já to viděl naživo. To pak na to jenom čumíš, drbeš se na hlavě a přemejšlíš, co na to máš přihlížejícímu autorovi říct. [upravil dne 4/6/09 Fakir] Citovat
wooody Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 tak dneska mi přišla ta ramka od jirky639 ale dám jí do pc a ten začne pískat a nenaběhne co s tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.