Tomas-X Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Tak jsem při brouzdání po netu našel tenhle článek o PC. Dost hustý, hlavně snaha autora přeložit všechny výrazy do češtiny [Editován dne 23/6/04 Tomas-X] Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Pružná jednotka a tvrdý disk mě fakt dostali..... a co takhle skvělých 6MHz.... :D Program Windows spustíte z tvrdého disku příkazem VYHRAJ, ale napsat ho musite po anglicku WIN...... já se smíchy asi počůrám..... :D [Editován dne 23/6/04 Driver] Citovat
Petr605 Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 ...Firma Krátkopokojné závody (či ako preloži? názov Microsoft)... :D:D:D:D:D Citovat
Luger Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem Petr605 ...Firma Krátkopokojné závody (či ako preloži? názov Microsoft)... :D:D:D:D:D Co třeba malá měkká okénka? Citovat
Petr605 Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Jednou jsem četl dobrej vtip: Manželka Billa Gatese po svatební noci: \"Bille, teď už chápu všechno. Jak micro, tak i soft.\" Citovat
Gotrek Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 :D Hihihi, a? žije Viliam Brána... Řekl bych, že to není překladačem, protože dle textu bych vznik hádal na dobu, kdy nějaké překladače ještě nebyly, nebo po skrovnu. Spíš autor použil klasický slovník a snažil se přeložit opravdu všechno. A? žije proletariát. Pryč s utlačujícím kapitalismem a jeho Win 1.01 :D Citovat
vix Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 nahodou, ten clanek je napsanej pekne... tehdejsi autor musel byt hodne vzdelanej a chytrej. Rozhodne timto clankem ve sve dobe sklidil velky uspech, protoze je napsan korektne s tehdejsi dobou...(a vtipne s dnesni) A jeho hodnoceni windows je neskutecne nadcasove !!! Citovat
vix Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 nahodou, ten clanek je napsanej pekne... tehdejsi autor musel byt hodne vzdelanej a chytrej. Rozhodne timto clankem ve sve dobe sklidil velky uspech, protoze je napsan korektne s tehdejsi dobou...(a vtipne s dnesni) A jeho hodnoceni windows je neskutecne nadcasove !!! Citovat
Guest NiceOne Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Musim zklamat ty co veri v autentičnost članku. Autor článku Miro Veselý (www.mix.sk) Datum vzniku: 20. 3. 2001! http://www.mix.sk/zabava/windows-11.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.