Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co se týče kouření - tak kouření prostě NENÍ JENOM VĚCÍ kouřícího individua. Kuř si, ale tam, kde mě, NEKUŘÁKA, nebudeš omezovat. Ono totiž tzv. druhotné kouření je údajně daleko škodlivější pro nekuřáka než pro dýmající osůbku. Jinak s Lugerem nesouhlasím v tom, že kouiřící rodiče = nutně i kouřící potomek. Můj otec třeba kouřil opravdu hodně ( až 5 krabiček cigaret Start denně) a snad právě pro tento krásný příklad jsme ani já, ani bratr tu bílou dýmající a smrdutou věc nedrželi v ruce. ALE VĚŘÍM TOMU, ŽE NAŠE PLÍCE JSOU NA TOM HůŘ, NEŽ PLÍCE MÍRNĚHO KUŘÁKA.

Co se týče fotek z bouraček, tak by určitě stálo za úvahu dát autoškolám možnost takové věci budoucím adeptům ukázat, ale zase bych řek´, že by se to velice rychle větší části lidiček vykouřilo z hlavy. A pak mám strach, že by tu posílila skupina většinou vesnických třasořitků, kteří než se rozjedou do křižovatky, tak nesmí nic jet ve vzdálenosti kam oko dohlédne, tzn. klidně i 500 m od křižovatky. Sám takových trotlů při cestách po republice potkávám denně nepočítaně a s houstnoucím provozem SORRY, ale právě takoví jsou častou příčinou nehod (ale bohužel policejní statistiky o nich jen taktně mlčí).

[Editován dne 7/2/Fri, 2 Jul 2004 08:03:34 +0000Fri, 2 Jul 2004 08:03:34 +0000Fri, 2 Jul 2004 08:03:34 +0000Fri, 2 Jul 2004 08:03:34 +0000 Medvěd]

Odesláno

Dokud nebudou lidi navzájem k sobě tolerantní a ohleduplní, a? už na silnici, nebo na parkovišti, právě bezohlenost těch takzvaně \"silnějších\" dělá ostatní opatrnější, tak to nebude nikdy lepší. Já potkávám naopak více chvátajících a netrpělivých \"trotlů\" kteří se ženou čára nečára, v protisměru auta, ... ani se mě raději neptej jakou mají většinou SPZ. Takoví jsou většinou příčinou nehod. Jinak kouření za volantem by měli zakázat, zrovna tak jako je zakázaný telefonování s mobilem v ruce. Kyž upadne mobil, tak co se stane, nic. Když upadne oheň z cigarety nebo celé cigáro, tak je v autě chaos. Taky zapalování cigarety je daleko nebezpečnější, než vymačkávání čísla.

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Kyž upadne mobil, tak co se stane, nic. Když upadne oheň z cigarety nebo celé cigáro, tak je v autě chaos. Taky zapalování cigarety je daleko nebezpečnější, než vymačkávání čísla.

2Bohumil: jj, nerad, ale souhlasím :D

2Medvěd: jj, taky jsem to nemyslel tak, že když kouří fotr, syn bude stopro taky - ani nápad... to jsem jenom tak odběhl za příkladem. Hlavní pointa toho mého výžblechtu bylo vyjádření nesouhlasu se stanoviskem naprostého nekuřáka, který říká \"jen si kuř, kuřáku, je to Tvá věc, umřeš\" - to je přeci blbost, né? Kolik tisíc let už žijeme v pospolné společnosti? Tohle není její známka. Systematická prezentace příkladů, podle kterých si dítě utvoří názor, to by měl být (podle mě) správný postup...

Odesláno

Pro mě za mě, a? si každý dělá se svým zdravím a životem co chce. Ale a? při tom neobtěžuje a netrpí ostatní. A ti ostatní to taky musí dát náležitě těm bezohledům a lemploidům najevo a nenechat si to líbit. Ale to musí každý začíi u sebe.

Odesláno

Ukazovat takovýhle nechu?árny v autoškole si nějak nedovedu představit. By ined ztratily kšefty, možná. A navíc, v dnešní době internetu, myslim, že opravdu neni problém se na tyhle nechutnosti koukat už na základce. Nejsem ze školy dlouho a musim říct, že tyhle hnusy jsme tam znali všichni, aniž jsme ještě měli řidičáky.

Blbovi stejně, ani tuny těhle fotek, nesundaj nohu z plynu.

Odesláno

A ještě něco! Ukažte mi debila, kterej tyhle hnusy fotí a pak dává na internet a já mu půjdu vlastnoručně rozbít xicht.

Chudáci příbuzný. Nedokážu si představit takhle vidět někoho z mých známých, nedejbože z rodiny. :mad::mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem Operator

A ještě něco! Ukažte mi debila, kterej tyhle hnusy fotí a pak dává na internet a já mu půjdu vlastnoručně rozbít xicht.

Chudáci příbuzný. Nedokážu si představit takhle vidět někoho z mých známých, nedejbože z rodiny. :mad::mad::mad:

Se ti budu vyhejbat, ale ja mam svoleni od majitelu, takze to je nejak jedno, a jsou to jen auta, a ne zadny mrtvoly, to fakt ne, to bych nemohl nekomu udelat.....

Odesláno
Napsán autorem Operator

Klídek, chlape.... podle mě to jsou policejní fotky, který se \"nějak\" dostaly ven...

Odesláno
Napsán autorem Petr605

www.rotten.com

Je to určitě tam odtud, ale nehodlám to tam hledat. Jsou to stránky pro totální úchyly. Ale je zajímavý, že fungujou, už jenom co já pamatuju, určitě 4 roky a pořád jsou aktualizovaný. :bojim:bojim

to znam co pamatuju, ale jeste nikdy sem to nemel otevreny a ani nechci, vazne ne.... :bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...