Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Privitanie auta

Recommended Posts

Odesláno

Caute ,chcem sa opytat na funkciu privitania autom po vstupe do vozidla.Mam 407 sw a v manuali je napisana moznost privitania tym ze sa volant zdvihne a potom sa da do predvolenej polohy.Videl som v BMW a bolo to fajn a ulahcuje aj vstup do vozidla .Ma to z vas niekto vo vasom auticku, ja to asi nemam lebo nemam ani elektr. nastavovanie volantu.Da sa to vraj nastavit na velkom navi v personalizacii.:xvul

Odesláno
Původně zaslal: stacoo

Caute ,chcem sa opytat na funkciu privitania autom po vstupe do vozidla.Mam 407 sw a v manuali je napisana moznost privitania tym ze sa volant zdvihne a potom sa da do predvolenej polohy.Videl som v BMW a bolo to fajn a ulahcuje aj vstup do vozidla .Ma to z vas niekto vo vasom auticku, ja to asi nemam lebo nemam ani elektr. nastavovanie volantu.Da sa to vraj nastavit na velkom navi v personalizacii.:xvul

Když nemáš el. volant, tak jak by se Ti to asi zvedalo? Jedině tam posadit nějakýho trpaslíka s klikou.:D

Odesláno

Je mi jasne ze bez el.volantu to nepojde preto som sa pytal ci niekto ma el volant a ci mu tato funkcia ide ,nakolko v manuali (priucka pre uzivatela ) je tato funkcia popisana ako volitelna prave cez personalizaciu.Niektory pisu ze maju plnu vybavu apreto si myslim ,ze by to mohli mat,len tolko:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...