dolly1010 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Jsem pěknej vocas Tak si to pěkně parkuju a v cestě strom (jen takovej malej stromek). Musel jsem ho podjet. Větve vypadali celkem malý (fakt jen takový větvičky jak prst). Tak jsem to rysknul a najednou pískání. Když vylezu z auta, tak poškrábanaá střecha Nejsou to nějak extrémě hluboký škrábance, jen taková stopa po větvích. Ale stejně se mi to nelíbí. Někde jsem čet, že by to šlo vyleštit pastou na zuby, co myslíte? Citovat
Kurt Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Pastou na zuby? OK, a zuby si pak vyčisti Tempem, to jako odvetu. Citovat
Voighta Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Jsem taky pro zkusit to tempem,ale radši na autě než na zubech Citovat
dolly1010 Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Jasný, tempo, zkusím Dík za radu PS.: To s tou pastou jsem si nevymyslel já. Někde jsem to čet. Myslím že v souvyslosti s čištěním poškrábanejch CD Citovat
AnotherOne Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Ja som oderky úplne spoľahlivo odstránil pastou na odstraňovanie škrabancov Turtlewax. Bežne to dostať v hypersuper. Citovat
Kurt Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Ta zubní pasta má fungovat na plasty - CD, displeje mobilů, navigací..... ale zřejmě půjde taky o to, jakou pastu použit. Citovat
Voighta Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 zubní pasta perlička,to je naše jednička Citovat
pastorek Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 \"v každej žene vzbudí sex - zubná pasta Erilex\" Na tie škrabance by mala stačiť normálna leštenka s obsahom kriedy. Tempo je dosť agresívne a používa sa na väčšie poškodenia. Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 zubní pasta je stejný abrasivo jako u leštících past na auta,ale rozhodně bych to nezkoušel,doporučuju brusnou pastu od 3M a potom leštící pastu záleží jak moc to je škráblý Citovat
.mycTD Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 jj, spis bych zkusil lestenku s tim svinstvem, jak pise pastorek. tempo vezme akorat zaslou vrstvu laku:myslim Citovat
dolly1010 Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Okay, Tempo nee. Zkusím nějakou tu leštěnku Můžete nějakou (levnou) doporučit? Citovat
robozv Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ked sa tu uz spominaju kadejake skrabance atd... cim by som ak sa to da zalestil toto?? je to iba povrchovy skrabanec nic hlboke staci lestenka? alebo nejaka brusna pasta? ak su pasty nejak rozdelovane na zrnitost alebo tak nejak doporucte nieco a poucte ma budem vdacny. Dakujem [upravil dne 27.5.2009 robozv] Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 To by mal byť ten istý prípad - leštenku s obsahom kriedy. Brúsne pasty urobia povrch matný a hrozí brebrúsenie vrstvy laku až na základ. Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 A co leštěnka v barvou (karoserie) např. modrou, červenou, šedou atd. ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Ja neviem co mate proti tempu Praveze to jedine, bych na ty skrabance koupil. Stoji par korun, a je spolahlive... 1 krat prelestit tempem urcite nepredre lak az na zaklad, ja som s tym punto lestil asi 30 krat a nic mu nebilo, navic sem odstranil kopec skrabancu, a bolo to Ok I 306 tou s tym raz za cas prelestim, a je jak zrkadlo... Ale tu uz podstatne mene, co ju mam, tak sem to delal 3 krat ... Lak nevykazuje zadne vady, a nejake skrabance povrchove sem s tym uz oddelal... Na tvem miste bych to asi skusil s tym tempem, stoji do 100 kc, a kdyz ne, tak potom by som hladal drahsie varianty ... Citovat
Bratr Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 a nevíte někdo jestly není nějaká černá pasta, vosk?! Co by lépe zakrylo škrábance na černém laku?! Taky jich tam pár mám Citovat
309GT Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: Bratr a nevíte někdo jestly není nějaká černá pasta, vosk?! Co by lépe zakrylo škrábance na černém laku?! Taky jich tam pár mám Prodává se přímo barevná leštěnka (turttle wax nebo tak nějak) je u ní i tužka,ale ta není nic moc,ale leštěnka bere hezky,kámoš s ní bere černou koktu a je jako nová. Citovat
309GT Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Jinak na ty škrábance na střeše - prodává se i tempo pro nové laky,není tak agresivní na vrchní lak a nematní,zkus ho sehnat a vzít tím.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.