Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odřel jsem ho o větve (ale jen trošku)

Recommended Posts

Odesláno

Jsem pěknej vocas :bojim

Tak si to pěkně parkuju a v cestě strom (jen takovej malej stromek). Musel jsem ho podjet. Větve vypadali celkem malý (fakt jen takový větvičky jak prst). Tak jsem to rysknul a najednou pískání. Když vylezu z auta, tak poškrábanaá střecha :nevim

Nejsou to nějak extrémě hluboký škrábance, jen taková stopa po větvích. Ale stejně se mi to nelíbí.

Někde jsem čet, že by to šlo vyleštit pastou na zuby, co myslíte? :myslim

Odesláno

Ta zubní pasta má fungovat na plasty - CD, displeje mobilů, navigací..... ale zřejmě půjde taky o to, jakou pastu použit.

Odesláno

\"v každej žene vzbudí sex - zubná pasta Erilex\" :D

Na tie škrabance by mala stačiť normálna leštenka s obsahom kriedy. Tempo je dosť agresívne a používa sa na väčšie poškodenia.

Odesláno

zubní pasta je stejný abrasivo jako u leštících past na auta,ale rozhodně bych to nezkoušel,doporučuju brusnou pastu od 3M a potom leštící pastu záleží jak moc to je škráblý

Odesláno

ked sa tu uz spominaju kadejake skrabance atd... cim by som ak sa to da zalestil toto?? je to iba povrchovy skrabanec nic hlboke staci lestenka? alebo nejaka brusna pasta? ak su pasty nejak rozdelovane na zrnitost alebo tak nejak doporucte nieco a poucte ma budem vdacny. Dakujem

[upravil dne 27.5.2009 robozv]

post-0-14109607214832_thumb.jpg

Odesláno

Ja neviem co mate proti tempu :)

Praveze to jedine, bych na ty skrabance koupil. Stoji par korun, a je spolahlive...

1 krat prelestit tempem urcite nepredre lak az na zaklad, ja som s tym punto lestil asi 30 krat a nic mu nebilo, navic sem odstranil kopec skrabancu, a bolo to Ok

I 306 tou s tym raz za cas prelestim, a je jak zrkadlo... Ale tu uz podstatne mene, co ju mam, tak sem to delal 3 krat ...

Lak nevykazuje zadne vady, a nejake skrabance povrchove sem s tym uz oddelal...

Na tvem miste bych to asi skusil s tym tempem, stoji do 100 kc, a kdyz ne, tak potom by som hladal drahsie varianty ...

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

a nevíte někdo jestly není nějaká černá pasta, vosk?! Co by lépe zakrylo škrábance na černém laku?! Taky jich tam pár mám :bacha

Prodává se přímo barevná leštěnka (turttle wax nebo tak nějak) je u ní i tužka,ale ta není nic moc,ale leštěnka bere hezky,kámoš s ní bere černou koktu a je jako nová.
Odesláno

Jinak na ty škrábance na střeše - prodává se i tempo pro nové laky,není tak agresivní na vrchní lak a nematní,zkus ho sehnat a vzít tím....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...