Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nejhorší je,že nevím co stím.Jestli opravit nebo prodat.Vůbec netuším,za kolik by se to dalo opravit.Proto bych byl rád kdyby jste my nějakým způsobem poradily.Díky.

Odesláno

zdravim, musim rict teda ze fakt smula:bojim Mam taky stejnou cernou 2000, 2,0hdi a ted ji prodavám za cenovku asi 75 tis., tak tezko rict kolik jestli vyplati opravit :ticho

Odesláno

Po pravdě se mi do opravy jít nechce.Myslím si,že za 30 000kč-35 000kč by se to dalo prodat jak to je.Jeto pouze doměnka,tak jestli se mýlím,tak mě opravte.

Odesláno

To muselo být asi kruté probuzení :( V každém případě bych to určitě neprodával, vypadá to jen na plechařinu, myslim, že za cca 15 tis bys to mohl dát v pohodě do cajku a v tomhle stavu to dneska za cca 50-60tis myslim že prodáš, spíš je otázka kdo Ti to koupí, aut je ted všude hafo :myslim

Odesláno

Myslím si,že to obsrala nápráva.Když se podíváš na jednu z fotek,kolo je naražené blízko prahu a když jsem stím odjížděl,volant jsem musel stočit o 90 stupňů abych vůbec jel rovně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...