Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem byl objednán na výměnu stabilizačních tyček na zadní nápravě v tomto servisu.

S provedenou prací a přístupem tohoto servisu a jeho zaměstnanců jsem byl maximálně spokojen a mohu všem vřele doporučit.

Sleva byla bez problému po předloženi kartičky člena uplatněna (tímto taky děkuji vedení Peugeot clubu).

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Po dobrých zkušenostech se servisem pana Chodury u svého sedana jsem tento týden svěřil do jejich péče i kombíka (potřeboval udělat komplet rozvody a generálku přední + zadní nápravy).

Auto bylo prohlédnuto mechanikem a objednány díly , které byly evidentně špatné.Dále jsem dal pokyn , že když se něco špatného po rozebrání objeví , že taky bude provedena oprava (u starého auta normální).

Takže po rozebrání se vyskytlo navíc pár špatných věcí , které se mnou okamžitě telefonicky konzultovali. :super

A až po naší domluvě se tyto díly navíc měnily (ložiska horních uložení předních tlumičů atd.)

Ze strany zaměstnanců tohoto servisu příkladný přístup k zákazníkovi. :super

Jsem opět spokojen a doporučuji využít služby tohoto autoservisu .

A při placení vám ještě z konečné sumy odečtou po předložení členské kartičky 10% z ceny :)

Odesláno

Dělají tam i nějaké podobné prohlídky jako je ta jarní u Peugetů???? Sice už jsem obědnán u origo,ale stále víc váhám ,po těch vaších i víceméně mých zkušenostech:myslim

Odesláno

bohužel nemám dobrou zkušenost, práce odvedena dobře,i za solidní cenu...,ale auto poťapané špinavýma rukama, sedačka vzadu zašpiněná--po přivolání techničky se neustále jen omlouvala, mechanika v tak špinavých montérkách jsem už dlouho neviděl,prostě ne--tam už nikdy nepůjdu, je to škoda...,ale už néé :nevim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Souhlas s Ozzym, práce dobře odvedená, ale chybí ty maličkosti, jako otřít interier po práci, ať není špinavý.

Servis bych si představoval takový: odvedená práce jako v Šenově, čistota jako v RICAR Stará Ves nad Ondřejnicí a zkušenosti s diagnostikou jako v Autoservis Šindler O.- Vítkovice

[upravil dne 1/7/10 kobr]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

výměna rozvodů atd .. spokojenost ochotní,vstřícní myslím že mohu doporučit , když srovnám s Ricar stará ves tak min. o třídu lepší prostředí bez cigaretového dýmu, p.Chodura opravdu ví o čem mluví....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak opět skoro po roce jsem využil služby pana Chodury u svého kombi a jsem velice spokojen.

Opravili mi na počkání problém u řízení :super ( vadné servočerpadlo ).

Dnes jsem si vyzvedl auto , na kterém mi přetěsnili víko ventilů a chladiče oleje (začal se ztrácet olej ) - za tuto odvedenou práci si pan Chodura neúčtoval k mému údivu ani korunu.

Tímto bych chtěl poděkovat zaměstnancům tohoto servisu a panu Chodurovi za péči o můj vozový park :super.

• O 1 rok později...
Odesláno

Z tohoto servisu mám rozporuplné pocity. Domluva s p. Chodurou výborná, komunikace s paničkama za pultem mizerná. Domluva s technikem slušná, odvedená práce chlapců na dílně špatná. Výsledná cena a rychlost opravy slušná, což je ovšem vzhledem ke kvalitě odvedené práce relativní. Náhradní auto původně grátis chtěli nakonec zaplatit (půjčovné).

Servis, který mohu s čistým svědomím doporučit:

www.autofrance.cz/cs/clenove-afs?memberid=37

V současné době jezdím vozem, o který 8 let slušně pečoval tento servis:

www.autofrance.cz/cs/clenove-afs?memberid=7

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Potreboval som okamžitý už neodkladný repas zadnej nápravy na P 306 Break, (ktorý som úspešne odkladal asi 3 roky ;) ) a po rannom telefonáte mi bolo oznámené že síce majú v servise strašne vela roboty a takto nrýchlo by to asi nešlo. Nakoniec som mal zavolať o 5 minút a všetko bolo dohodnuté. Veci na repas boli už nachystané a čakalo sa iba na maróda. Pán Chodura ma hneď prvítal medzi dverami a oprava začala. Všetko prebehlo v rekordnom ( oproti uvádzaným dobám ) čase aj napriek menším komplikáciám a tomu že sa objavili ešte menšie závady ako silentbloky, ktoré sa hned menili a nečakane aj rúra s ktorou som nerátal. Dostal som grátis aj predný pravý tlmič, len tak aby reč nestála a zľava na konečnej sume po ktorej som reč stratil.

A to bolo tesne po tom čo sme skoro vyhrali MS v hokeji :D .

Podčiarknuté a sčítané, síce som nestačil pokecať s prítomnými dámami ale so servisom a jednaním p.Choduru včetne mechanika, ceny a prístupu, som maximálne spokojný a môžem doporučiť.

V profi servise to bola moja prvá takáto kladná skúsenosť, za čo naozaj ďakujem.

Není každý den \"posvícení\" ale tento sa vydaril.

Zabudol som dodať že tá zľava mala súvis aj s tým že som spomenul členstvo v tomto fóre.

[upravil dne 27/5/12 16:13 od filkolins]

Odesláno

To je sice pěkné ale slevy u našich partneru maji pravo využívat jen řádní.platící členove a to po předložení členské karty, budu si muset s panem Chodurou promluvit.

Věřím že sleva byla natolik velká že by pokryla v klidu i řádné členství, mám pravdu?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak se musim pridat ke spokojenym zakaznikum servisu pana Chodury :)

Tak nejak upadl vyfuk memu prditku, telefonicka domluva supr, auto okouknuto, dily objednany a hned na druhy den dodany, odpoledne uz bylo autko opet bez \"vedlejsich tuning zvuku\" v provozu. :D

Takze panu Chodurovi rozhodne dekuji za rychlou opravu a zachranu!:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak včera sme se vydali na výlet do Ostravy na objednanou repas nápravy u pana Chodury. Jediná negatovná věc bylo Berlingo, co sme dostali zapůjčený po dobu opravy, ale bylo zdarma, tak budiž:D Jinak, veškeré jednání a všechno naprosto vpořádku, na opravu byla sleva tisíc korun jako akce, takže už se nedala uplatnit clubová sleva, ale vložkovalo se a na to slevu dali:super Co bych chtěl hlavně vyzdvihnout je borec v kšiltovce bez kšiltu, kterej jednak věděl o čem mluví, jednak byl velice ochotnej, co se týká práce navíc (snížil zadek zadarmiko), ukázal, co bylo špatný a jak moc a dokázal se vším poradit. :potlesk Záruka 2 roky nebo 100 000km, což je na do dlouhou dobu klid:roker Jel sem až z Brna a subjektivně mi cesta na Olomouc připadá daleko horší než na Prahu, ale stálo to za to!!! Doporučuju všem!!!

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...