Miku Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Dneska jsem byl objednán na výměnu stabilizačních tyček na zadní nápravě v tomto servisu. S provedenou prací a přístupem tohoto servisu a jeho zaměstnanců jsem byl maximálně spokojen a mohu všem vřele doporučit. Sleva byla bez problému po předloženi kartičky člena uplatněna (tímto taky děkuji vedení Peugeot clubu). Citovat
Miku Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Po dobrých zkušenostech se servisem pana Chodury u svého sedana jsem tento týden svěřil do jejich péče i kombíka (potřeboval udělat komplet rozvody a generálku přední + zadní nápravy). Auto bylo prohlédnuto mechanikem a objednány díly , které byly evidentně špatné.Dále jsem dal pokyn , že když se něco špatného po rozebrání objeví , že taky bude provedena oprava (u starého auta normální). Takže po rozebrání se vyskytlo navíc pár špatných věcí , které se mnou okamžitě telefonicky konzultovali. A až po naší domluvě se tyto díly navíc měnily (ložiska horních uložení předních tlumičů atd.) Ze strany zaměstnanců tohoto servisu příkladný přístup k zákazníkovi. Jsem opět spokojen a doporučuji využít služby tohoto autoservisu . A při placení vám ještě z konečné sumy odečtou po předložení členské kartičky 10% z ceny Citovat
dandan Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Dělají tam i nějaké podobné prohlídky jako je ta jarní u Peugetů???? Sice už jsem obědnán u origo,ale stále víc váhám ,po těch vaších i víceméně mých zkušenostech:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 bohužel nemám dobrou zkušenost, práce odvedena dobře,i za solidní cenu...,ale auto poťapané špinavýma rukama, sedačka vzadu zašpiněná--po přivolání techničky se neustále jen omlouvala, mechanika v tak špinavých montérkách jsem už dlouho neviděl,prostě ne--tam už nikdy nepůjdu, je to škoda...,ale už néé Citovat
kobr Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Souhlas s Ozzym, práce dobře odvedená, ale chybí ty maličkosti, jako otřít interier po práci, ať není špinavý. Servis bych si představoval takový: odvedená práce jako v Šenově, čistota jako v RICAR Stará Ves nad Ondřejnicí a zkušenosti s diagnostikou jako v Autoservis Šindler O.- Vítkovice [upravil dne 1/7/10 kobr] Citovat
trebor Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 výměna rozvodů atd .. spokojenost ochotní,vstřícní myslím že mohu doporučit , když srovnám s Ricar stará ves tak min. o třídu lepší prostředí bez cigaretového dýmu, p.Chodura opravdu ví o čem mluví.... Citovat
Miku Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 Tak opět skoro po roce jsem využil služby pana Chodury u svého kombi a jsem velice spokojen. Opravili mi na počkání problém u řízení ( vadné servočerpadlo ). Dnes jsem si vyzvedl auto , na kterém mi přetěsnili víko ventilů a chladiče oleje (začal se ztrácet olej ) - za tuto odvedenou práci si pan Chodura neúčtoval k mému údivu ani korunu. Tímto bych chtěl poděkovat zaměstnancům tohoto servisu a panu Chodurovi za péči o můj vozový park . Citovat
Dave405 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Z tohoto servisu mám rozporuplné pocity. Domluva s p. Chodurou výborná, komunikace s paničkama za pultem mizerná. Domluva s technikem slušná, odvedená práce chlapců na dílně špatná. Výsledná cena a rychlost opravy slušná, což je ovšem vzhledem ke kvalitě odvedené práce relativní. Náhradní auto původně grátis chtěli nakonec zaplatit (půjčovné). Servis, který mohu s čistým svědomím doporučit: www.autofrance.cz/cs/clenove-afs?memberid=37 V současné době jezdím vozem, o který 8 let slušně pečoval tento servis: www.autofrance.cz/cs/clenove-afs?memberid=7 Citovat
filkolins Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Potreboval som okamžitý už neodkladný repas zadnej nápravy na P 306 Break, (ktorý som úspešne odkladal asi 3 roky ) a po rannom telefonáte mi bolo oznámené že síce majú v servise strašne vela roboty a takto nrýchlo by to asi nešlo. Nakoniec som mal zavolať o 5 minút a všetko bolo dohodnuté. Veci na repas boli už nachystané a čakalo sa iba na maróda. Pán Chodura ma hneď prvítal medzi dverami a oprava začala. Všetko prebehlo v rekordnom ( oproti uvádzaným dobám ) čase aj napriek menším komplikáciám a tomu že sa objavili ešte menšie závady ako silentbloky, ktoré sa hned menili a nečakane aj rúra s ktorou som nerátal. Dostal som grátis aj predný pravý tlmič, len tak aby reč nestála a zľava na konečnej sume po ktorej som reč stratil. A to bolo tesne po tom čo sme skoro vyhrali MS v hokeji . Podčiarknuté a sčítané, síce som nestačil pokecať s prítomnými dámami ale so servisom a jednaním p.Choduru včetne mechanika, ceny a prístupu, som maximálne spokojný a môžem doporučiť. V profi servise to bola moja prvá takáto kladná skúsenosť, za čo naozaj ďakujem. Není každý den \"posvícení\" ale tento sa vydaril. Zabudol som dodať že tá zľava mala súvis aj s tým že som spomenul členstvo v tomto fóre. [upravil dne 27/5/12 16:13 od filkolins] Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 To je sice pěkné ale slevy u našich partneru maji pravo využívat jen řádní.platící členove a to po předložení členské karty, budu si muset s panem Chodurou promluvit. Věřím že sleva byla natolik velká že by pokryla v klidu i řádné členství, mám pravdu? Citovat
Guest Alpinka Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Tak se musim pridat ke spokojenym zakaznikum servisu pana Chodury Tak nejak upadl vyfuk memu prditku, telefonicka domluva supr, auto okouknuto, dily objednany a hned na druhy den dodany, odpoledne uz bylo autko opet bez \"vedlejsich tuning zvuku\" v provozu. Takze panu Chodurovi rozhodne dekuji za rychlou opravu a zachranu! Citovat
odee Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Tak včera sme se vydali na výlet do Ostravy na objednanou repas nápravy u pana Chodury. Jediná negatovná věc bylo Berlingo, co sme dostali zapůjčený po dobu opravy, ale bylo zdarma, tak budiž Jinak, veškeré jednání a všechno naprosto vpořádku, na opravu byla sleva tisíc korun jako akce, takže už se nedala uplatnit clubová sleva, ale vložkovalo se a na to slevu dali:super Co bych chtěl hlavně vyzdvihnout je borec v kšiltovce bez kšiltu, kterej jednak věděl o čem mluví, jednak byl velice ochotnej, co se týká práce navíc (snížil zadek zadarmiko), ukázal, co bylo špatný a jak moc a dokázal se vším poradit. Záruka 2 roky nebo 100 000km, což je na do dlouhou dobu klid:roker Jel sem až z Brna a subjektivně mi cesta na Olomouc připadá daleko horší než na Prahu, ale stálo to za to!!! Doporučuju všem!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.