Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Doriti stale to klepka ako kosacka predchvilou som dal nove hydrostely nastartoval 4 sekundy nic neklepalo a ptom postupne zacalo zase klepat ako predtym.

Poredte cim to moze byt:myslim

Odesláno

podla mna upchaty kanalik, logicky mi to vychadza ked jedine co sa mohlo stat pri bruseni/lesteni kanalikov a naslednom cisteni ze sa upchal kanalik v hlave k vackam/hydrodvihatkam. takze dal by som zas dole hlavu a vycistil kanaliky, skor nez si nieco odfajcis

Odesláno

klepe to urcit elen od jedneho valca? a meni sa zvuk nejak s otackami (teda jasne ze frekvencia klepania rastie s otackami) ale skor myslim ci sa zintenzivnuje/zoslabuje alebo nejak meni. obavam sa ze to bude musiet pozrat nejaky skuseny mechanik, ze na to takto neprideme, ked to nie su hydrodvihatka. est ema napadol tlak olej aci je dostatocny, da sa to odmerat v peugeote. Stava sa ze olejove cerpadlo casom nestiha, resp mohlo sa len pripcat sitko v olejovej vani, odtial by si mohol zacat, dat dole vanu, aj tak nezaskodi ju spolu zo sitkom vycistit

Odesláno

Zvuk je stale ten isty nemeni sa-ide zaroven s otackami uz som bol aj u niekolko mechanikou a kazdy mi povedal ze to bude zdvihatko vymenil som ich a nic stale klepe a tlak oleja je dobry,uz neviem co stym

Odesláno

zacal by som tym zmeranim tlaku oleja a nasledne zhodit vanu/vycistit sitko-staci ze sa pricpe, hlavne pri zmenach oleja a potom netlaci dost tlak, alebo moze byt nacate aj olejove cerpadlo-tym by som zacal a pori tom si mozno instaloval budik tlaku oleja-uzitocna vec (chcel by som aj ja ale pojde az sa rozhodnem odinstalovat zbytok hifi-teda radio-tak na jeho miesto:-)

Odesláno

Pug: Ja tam mam tlakomer oleja a ukazuje dobry tlak ale ajtak cidlo je umiestnene niekde (asi) oklo olejoveho filtra len tam moze byt tlak dobry ale v hlave moze byt maly:myslim

AnotherOne: co to ma spolocne zo svieckami??:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

potřeboval bych poradit měl jsem auto v servisu a měnily mi těsnění pod hlavou a zároveň mi měnily rozvodový řemen i vodní pumpu ale auto má při volnoběhu takový jiný zvuk jako kdyby byl povolený nějaký kryt ale není a kámoš co dělá taky auta říkal že by to mohlo bejt špatným nastavením vaček vůči rozvodovým kolům ty mají malou vůli :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...