306gti6 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Caute,menil som gufera na ventiloch ked som vsetko poskladal a nastartoval tak mi zacalo klepat v hlave najskorej to bude niektore hydro zdvihatko ventylu len stale neviem preco vsetko som dal na povodne miesto,tlak oleja je normalny aj oleju tam je dost na posluch prikladam video: http://www.youtube.com/watch?v=S5nyfoVUHpc nevie niekto co stym?? Citovat
306gti6 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Fusion: myslim ze nie to by potom klepala aj druha strana a motor by nesiel tak zlahka.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 vzdyt to jde podobne jako diesel:D:D:DJa osobne bych znoval sejmul ventilovy víko,překoukl rozvody a pak nasledne vyndal vačky a kouknul na zdvihatka....jestli teda nechces odpravit motor..... Citovat
306gti6 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Doriti stale to klepka ako kosacka predchvilou som dal nove hydrostely nastartoval 4 sekundy nic neklepalo a ptom postupne zacalo zase klepat ako predtym. Poredte cim to moze byt:myslim Citovat
pug Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 podla mna upchaty kanalik, logicky mi to vychadza ked jedine co sa mohlo stat pri bruseni/lesteni kanalikov a naslednom cisteni ze sa upchal kanalik v hlave k vackam/hydrodvihatkam. takze dal by som zas dole hlavu a vycistil kanaliky, skor nez si nieco odfajcis Citovat
306gti6 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Kanaliky su ciste uz som ich skusal prefuknut a ide znich olej lahko.... Citovat
pug Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 klepe to urcit elen od jedneho valca? a meni sa zvuk nejak s otackami (teda jasne ze frekvencia klepania rastie s otackami) ale skor myslim ci sa zintenzivnuje/zoslabuje alebo nejak meni. obavam sa ze to bude musiet pozrat nejaky skuseny mechanik, ze na to takto neprideme, ked to nie su hydrodvihatka. est ema napadol tlak olej aci je dostatocny, da sa to odmerat v peugeote. Stava sa ze olejove cerpadlo casom nestiha, resp mohlo sa len pripcat sitko v olejovej vani, odtial by si mohol zacat, dat dole vanu, aj tak nezaskodi ju spolu zo sitkom vycistit Citovat
306gti6 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Zvuk je stale ten isty nemeni sa-ide zaroven s otackami uz som bol aj u niekolko mechanikou a kazdy mi povedal ze to bude zdvihatko vymenil som ich a nic stale klepe a tlak oleja je dobry,uz neviem co stym Citovat
pug Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 zacal by som tym zmeranim tlaku oleja a nasledne zhodit vanu/vycistit sitko-staci ze sa pricpe, hlavne pri zmenach oleja a potom netlaci dost tlak, alebo moze byt nacate aj olejove cerpadlo-tym by som zacal a pori tom si mozno instaloval budik tlaku oleja-uzitocna vec (chcel by som aj ja ale pojde az sa rozhodnem odinstalovat zbytok hifi-teda radio-tak na jeho miesto:-) Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Pre istotu sa spýtam, aj keď si to asi kontroloval - sviečky sú riadne dotiahnuté? Citovat
306gti6 Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Pug: Ja tam mam tlakomer oleja a ukazuje dobry tlak ale ajtak cidlo je umiestnene niekde (asi) oklo olejoveho filtra len tam moze byt tlak dobry ale v hlave moze byt maly:myslim AnotherOne: co to ma spolocne zo svieckami?? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Keď je zle utiahnutá, môže ju podfukovať preto ten zvuk. Citovat
marko306 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 ty kokos, jak moja 1,9D rano:D Volajktory ventil nemoze byt chyteny? Citovat
306gti6 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Ventil su OK tlak vo valcoch je dobry-vsade rovnaky,najskorej to bude malym tlakom oleja v halave... Citovat
hanzuš Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 potřeboval bych poradit měl jsem auto v servisu a měnily mi těsnění pod hlavou a zároveň mi měnily rozvodový řemen i vodní pumpu ale auto má při volnoběhu takový jiný zvuk jako kdyby byl povolený nějaký kryt ale není a kámoš co dělá taky auta říkal že by to mohlo bejt špatným nastavením vaček vůči rozvodovým kolům ty mají malou vůli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.