Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nefunguje mi klima, asi uteklo chladivo když pichnü do napoštěcích ventilů tak syší ale nic nejde ven

Nevíte kde v ostravě a okolí dělají servis klimy na peugeot 406?

Odesláno

hmm Bafumka to dělá? no tak asi jo.

@re jo přesně tam jsem to měl dělané před rokem, ale tam nedělají servis, jen plní. jinde je plnění za 1800,-

Odesláno

Zkus do BOSCH Service, je to přímo v ACA Třebovice, u Tesca v Porubě, já jezdím do RICAR Stará Ves nad Ondřejnicí, silnice Ostrava-Příbor,

[upravil dne 20.5.2009 kobr]

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj, byl sem v Ricaru, a měl sem klimu prazdnou naplnili to dusíkem a odpojili čerpadlo at to netlačí aby se zjistilo jestli to je opravdu netěsnost a jak rychle to ubývá. prý to může být kondenzátor valeo(cca4,5tis.) práce 400,-bez DPH/h naplnění a jsme na 10000. tak to se asi budu přes léto pařit, a raději vyměním brzdy a nastříkám spodek.

Nebo se to dá udělat nějak levněji?

Odesláno

promin, ale moc jsem tomu nerozumnel, kondenzator chapu, praci taky, ale ta vysledna cena ???? 10t , to je trochu moc ne..

jo, moment, beru zpet, prace za 400 !!!!! bez dph !!!!, tak to je mazec... dneska vetsinou ve vsech servisech delaji i klimy, neni to o nicem jinem nez o vysati zbyleho chladiva at neni v okruhu tlak, sundani kondenzatoru, nandani noveho a zpet naplneni klimy :myslim, fakt nevim, za chcou 400,- bez DPH !!!! za hodku... to si asi hodne veri

[upravil dne 17/6/09 BV406]

[upravil dne 17/6/09 BV406]

Odesláno

před rokem jsem byl plnit klimu v RICARu, syčelo ve výduších, a stálo mě to 450 Kč. Přitáhl vozík, zapojil do okruhu a za chvíli byl hotov. No asi tak těch 30 minut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...