KUBBACHER Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Vidím, že volíš podobný postup jako já, já jsem take měnil řemen domění, že ten starý je vychozený, je pravda, že to pískat přestalo, ale pak to začlo znovu ještě více a intenzivnějí, což bylo už kousek od smrti rovnoběžky. Ale nechci malovat čerta na zeď. Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 V čem podobný? Já jsem v první řadě vyměnil ten alternátor. Citovat
BV406 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: tomike Ta volnoběžka alternátoru je velmi nakladna vec co sa tyka financii? Ked vypinam motor, alebo pridavam plyn pri zaradenej rychlosti tak si pekne zapiska, zrejme ta volnobezka a dost ma to rozculuje. Da sa s tym jazdit dlhodobo, alebo to treba riesit? dik:myslim a nepopiskava ti dvouhmotnostni setrvak ??? tak jako mi... mas stejny motor Citovat
kveton Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Když se zadře, tak se roztrhne řemen a netočí se altík. Slyšel jsem i případu, kdy prasklý řemen vlítl do rozvodů a \"potkal\" motor (jak je ale informace relevantní neumím posoudit - mě jen loni v zimě díky této řemenici museli auto odtáhnout do servisu, protože řemen byl tak rozervanej, že bych ho jen tak na ulici fakt nevypreparoval). ač nerad, tak musim říct, že se to může stát ..... mě se to stalo dneska!!!!!! Citovat
pp205 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: kveton Původně zaslal: Medvěd Když se zadře, tak se roztrhne řemen a netočí se altík. Slyšel jsem i případu, kdy prasklý řemen vlítl do rozvodů a \"potkal\" motor (jak je ale informace relevantní neumím posoudit - mě jen loni v zimě díky této řemenici museli auto odtáhnout do servisu, protože řemen byl tak rozervanej, že bych ho jen tak na ulici fakt nevypreparoval). ač nerad, tak musim říct, že se to může stát ..... mě se to stalo dneska!!!!!! muzu jen potvrdit Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: kveton ač nerad, tak musim říct, že se to může stát ..... mě se to stalo dneska!!!!!! muzu jen potvrdit Tak to je docela smolík, doufám, že oprava bude snesitelná Citovat
tomike Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: tomike Ta volnoběžka alternátoru je velmi nakladna vec co sa tyka financii? Ked vypinam motor, alebo pridavam plyn pri zaradenej rychlosti tak si pekne zapiska, zrejme ta volnobezka a dost ma to rozculuje. Da sa s tym jazdit dlhodobo, alebo to treba riesit? dik:myslim a nepopiskava ti dvouhmotnostni setrvak ??? tak jako mi... mas stejny motor tak to teda netusim, dufam, ze nie. ako to rozpoznam? Citovat
jojo0608 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Pískanie pri ubratí plynu alebo pri zhasínaní motora robí zotrvačník. Citovat
kveton Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 jj, tak takhle to dopadlo ..... snesitelna musi bejt, preci to auto nevyhodim. Jeste zije mala nadeje, ale spis to asi smeruje k novymu motoru ..... [upravil dne 20/5/2009 kveton] Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Novýmu? Ono i když je to trochu prasárna, tak kolikrát stačí vyměnit nadzvihátka, řemen a jede se dál... Citovat
kveton Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 novýmu ne, jinýmu bylo prasklý jedno vahátko, ale i přesto to vypadalo nějak divně, nejsem odbornk, ale nešlo s tim otočit, PP205 ještě zítra skontroluje, jestli neni vohlej ventil nebo jen blbej setrvačník a je spatně nastavená horní úvrať (nebo co..) Citovat
tomike Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: jojo0608 Pískanie pri ubratí plynu alebo pri zhasínaní motora robí zotrvačník. skor mi to piska pri pridani plynu ako pri ubratni. Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: kveton novýmu ne, jinýmu bylo prasklý jedno vahátko, ale i přesto to vypadalo nějak divně, nejsem odbornk, ale nešlo s tim otočit, PP205 ještě zítra skontroluje, jestli neni vohlej ventil nebo jen blbej setrvačník a je spatně nastavená horní úvrať (nebo co..) Taky jsem myslel jinýmu, je mi jasný, že 270k nebo kolik to je do motoru nedáš Jinak přeju hodně štěstí... Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: kveton jj, tak takhle to dopadlo ..... snesitelna musi bejt, preci to auto nevyhodim. Jeste zije mala nadeje, ale spis to asi smeruje k novymu motoru ..... Takže by už ten \"nový\" motor mohl být bez FAPu? Citovat
kveton Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 FAP neni o motoru, ale o řj motoru, nicméně se snad podaří ho dát pryč Citovat
BV406 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: tomike skor mi to piska pri pridani plynu ako pri ubratni. zkus otevrit kapotu a pridat plyn na lanku, a poslechem zjisti odkud ti to piska, dvouhmotak vetsinou piska zaroven pri praci se spojkou, pridavani, ubirani plynu, startu, vypnuti motoru, razenim, rozjizdenim atd... Citovat
Cune Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Pročítám vlákno a už se nemusím ptát Z motoru se mi ozývá čím dál hlasitější jakoby kovové chrastění a jde to od míst, kde bydlí alternátor. Nevím, jak moc je přípustné, aby se zahříval, ale já na něm neudržím ruku... Snad je to normální Zítra holt zkusím shodit řemen (když nebude pršet) a uvidim. Případně alternátor vyndam. Citovat
kveton Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Po zkušenostech si to pořádně zkontroluj ... Jinak mi volal PP205 a auto je už opět pojízdné!!!! Nakonec jsou ventily v pohodě, jen místo jednoho prasklého vahátka tam byly ještě asi 4 ohlé, to se nějak přehlédlo. Nakonec jsem docela rád jak to dopadlo. Dnes ještě auto vyzvednout, dát nějak dokupy věci kolem toho řemenu aby se to neopakovalo a je to. Tímto děkuji PP205 za jeho rychlost a ochotu!!! Citovat
msoli Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Tak po precitani vlakna som asi zistil pricinu mojho znepokojenia.Nevedel som preco mi auto tak piskne pri pridani,ubrani.nastartovani a zhasnuti motora.Asi to bude ten dvojhmotovy zotrvacnik.Da sa s tim pohode jazdit,alebo to mam co najrychlejsie riesit? Ake velke skody by som napachal keby som to nevymenil? A aka je cena toho zotrvacnika?Vopred diky za akekolvek rady. Citovat
Cune Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Původně zaslal: Cune Pročítám vlákno a už se nemusím ptát Z motoru se mi ozývá čím dál hlasitější jakoby kovové chrastění a jde to od míst, kde bydlí alternátor. Nevím, jak moc je přípustné, aby se zahříval, ale já na něm neudržím ruku... Snad je to normální Zítra holt zkusím shodit řemen (když nebude pršet) a uvidim. Případně alternátor vyndam. Cituju sám sebe Dnes jsem se vydal hledat zdroj onoho chrastění. Sundal jsem kolo, plastový dekly a chtěl jsem shodit řemen. Před tím jsem to ale nastartoval a okamžitě jsem viděl příčinu toho zvuku. Shora to místo nebylo možné přesně určit. Ty chrastivé zvuky dělá kompresor klimatizace. Přesněji, řemenice se občas otírá o takovej kus plechu (nevim jak se tomu správně říká). Při pohledu na řemenici, je ještě před ní nějakej kryt nebo co to je a o to to občas trochu drhne. Takže na to prdim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.