wooody Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 přesně tak ještě sem neviděl nikoho to kontrolovat Citovat
Tunny Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: katro A neplati to nahodou len ked menis za rovnaky motor? Pochybujem ze napr. do 1.4 narves motor 3.0 V6 a bude to OK přesně tak neeviduje se číslo motoru ale musíš mít shodný typ motoru a ten se kontroluje. pokud ho na štítku nebo vyražený nenajde tak máš smůlu a neprojdeš - kontroluje se pouze VIN - tzn cislo na kastli a zbytek je nezajima pak klasika > brzdy podvozek...bla bla ale na motoru muzes mit vyrazeny klidne nemecky SS MACHINE a je jim to putna - jasne pokud vymenis ve fiatku 1,2 za 6litr tak to neukecas, nicmene pokud mas 2.0 a soupnes tam 3.0 tak rozdil na pohled nepoznas (pokud teda technik nema doma treba peugeota ) navic udelat technickou se starym motorem a pak ho prehodit je otazka 1-2 dnu Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 to s tím přehazováním motoru myslíš vážně,nebo jsi pod vlivem ??? Citovat
Fakir Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 to s tím přehazováním motoru myslíš vážně,nebo jsi pod vlivem ??? Taky mně to napadlo. Jedna věc je prohodit mezi sebou třeba motory jedné řady, ale různé řady? TU má výfuk dopředu, EW zase dozadu, jiná náprava, elektrika, řazení, palivové vedení. A ani EW12 není taková obluda, jako 3.0 V6, která má výfuk na obě strany a ještě k tomu se ti vedle toho už nic nevejde. [upravil dne 1/6/09 Fakir] Citovat
Fusion Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Chlapci na STK zas nejsou úplní blbci. Klidně si přehazujte co chcete ale na silnici by to nemělo protože nikdo neví co to bude dělat. Edit: mysleno tak, že doufám že máte alespoň ty mozkový bunky to zkoušet někde na okruhu nebo mimo civilizaci. [upravil dne 1/6/2009 Fusion] Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 No ono take monstrum vytiahnut na cestu je uz z bezpectnostneho hladiska obrovksa odvaha...diely v autach su konstruovane na urcite zatazenie a takto razantne ho zvysit, no neviem...ono je jedna vec rozobrat auto v garazi a namontovat donho obrovsky motor a potom sa chvalit, aku mam doma opachu, ktora trha asfalt, ale vec druha je vobec polemizovat o tom, ci by som take nieco vytiahol medzi ludi:bojim...kazdopadne prestavbe takych rozmerov fandim, ja by som na to teda odvahu nemal, ale pouzivat take auto v premavke, to asi nie:o Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Tunny - kontroluje se pouze VIN - tzn cislo na kastli a zbytek je nezajima pak klasika > brzdy podvozek... - jasne pokud vymenis ve fiatku 1,2 za 6litr tak to neukecas, nicmene pokud mas 2.0 a soupnes tam 3.0 tak rozdil na pohled nepoznas ( To by mě docela zajímalo kam a jak jezdíš dělat STK:aut Ten motor poznáš už na pohled,ty technici nejsou úplný kokoti aby nerozeznali 4válec a 6válec!Navíc kontrolujou úplně všechno včetně typu motoru,vin čísla,světel,homologací.....,před měsícem jsem byl na STK se svojim a jedno auto tam musí být půl hodiny a za tu dobu prolezou úplně celý auto od podlahy ke stropu!Od 1.1 09 se toho hodně změnilo a za každou p*čovinu letíš ani nemrkneš.Nebo udělej \"křest ohněm\",dej tam ten motor a jeď na STK,pochybuju že tím prolezeš.Měl jsi vidět jak mě jebal za homologovanej vejfuk a blbej sportovní filtr,a to je o dost menší úprava než přebastlit celej motor:roll Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Jo,jinak ať se tu jenom nedohadujem,jestli do toho půjdeš,tak tomu fandím,tohle tu ještě nebylo a co jsem viděl na netu,tak to lítá jako prase,hodně se tahle úprava dělá v anglii,ale tam to mají s legislativou úplně jinde než tady:nevim Citovat
Fusion Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Taky sem pro, abych nebyl špatně chápán, hodně by mě zajímalo jak se s tím poperete a co z toho vyleze, ale denní jezdec z toho nebude, s tím nutno počítat. Citovat
katro Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Presne tak.. fandim tomu aj ja urcite by to bola poriadna supa a chcel by som to vidiet... ale legalne STK nehrozi jedine po znamosti... takze ak su znamosti a moznost da sa, ale ak s tym niekde havarujes a pride sa na to tak po chlebe. Proste som za len vravim ze skor len na doma a na vysantenie bez papierov. Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Tunny - kontroluje se pouze VIN - tzn cislo na kastli a zbytek je nezajima pak klasika > brzdy podvozek...bla bla ale na motoru muzes mit vyrazeny klidne nemecky SS MACHINE a je jim to putna - jasne pokud vymenis ve fiatku 1,2 za 6litr tak to neukecas, nicmene pokud mas 2.0 a soupnes tam 3.0 tak rozdil na pohled nepoznas (pokud teda technik nema doma treba peugeota ) navic udelat technickou se starym motorem a pak ho prehodit je otazka 1-2 dnu tak to je fakt masakr:D:o myslíš že všici jsou tak blbý že nepoznají 4vál od 6valu? na stk se typ motoru kontroluje. ale to je jen z mojí zkušenosti a záleží to na lidech. a to že by na stk šel s origo motorem? no nevim na dva dny to nebude. když bude muset přehodit i svazky. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 no třeba u nás ve Vrchlabí na STK má technik peugeota a je v klubu Citovat
GRiMx Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 co já sem byl na STK cca 2 měsíce zpátky,tak mě prolejzali motor celej... dokonce mi našli i to, že mi špatně těsní víčko chladiče...takže by jsi asi všimli že je tam motor co má o 70KW navíc...nakonec našli jedinou závadu a to, že mám slezlou manžetu u kloubu kola jinak vše v cajku... ale v papírech mám napsanejch asi 8 věcí .... Citovat
PnR Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 ake svetla si mal na stk? ked angels tak vraveli na to nieco? Citovat
GRiMx Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: PnR ake svetla si mal na stk? ked angels tak vraveli na to nieco? měl jsem ještě originál v tu dobu, ale předemnou na pásu byl týpek s fordem, ten měl angely, nebo nějaký tuningový a v pohodě, jen mu je seřídili a jel... Citovat
Michael coupé Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Kde takto kontrolují motor,že koukají na těsnost víček atd...docela pacienti (můj názor),ale nejde o to jestli s tím bude jezdit každý den nebo jen v neděli.Nechápu proč by nemohl na silnici pořád,pokud to udělá pořádně,tak proč ne a na kolika autech je plno věcí stejných včetně náprav atd...proč tedy jdou veci z 607 2.0hdi na 607 3.0 V6?Váha jiná,motor taky.Víte co on se dotyčný ptal jestli ano nebo ne.Víte je to jen na něm a polemizovat tu o technické nebo jízdních vlastnostech je blbos.Na netu je několik takto upravených aut a každé jezdí normálně po silnici a třeba u BMW je motor 2.0 4 val a 6ti val k nerozeznání.A navíc proč tedy můžu na pasška 2.5tdi dát brzdy z 1.9 tdi atd...protože vetšina ne-li všichni výrobci dělájí na ty auta snad vše stejné a mění jen výbavu a motorizaci. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Michael coupé ...protože vetšina ne-li všichni výrobci dělájí na ty auta snad vše stejné a mění jen výbavu a motorizaci. Věř mi, takhle to opravdu v reálu není. Citovat
čakom Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ja mu fandím ať si ten motor tam dá. kdybych na to měl prachy tak bych o tom taky popřemýšlel. ale taky musí být smířený s tím že když se něco stane nebo ho chytnou že bude nyst následky;) Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ale já mu taky fandím,v podstatě si myslím totéž co ty..., bude mít auto s výkonnějším motorem, ale jinak samé problémy--jak udělat STK, kontrola na silnici a pravděpodobně nemožnost prodeje takového vozu... nepíšu úmyslně o servisování--servisy tato auta nerady berou do opravy [upravil dne 3/6/09 ozzy1956] Citovat
Ohryy Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Mám takovej dojem, že STK, nebo snad policajti při kontrole Volcane vubec neřeší!!! Řesí to, jak dostat V6 do své 206!!! Takže držím palečky v tomto projektu a ať to vyjde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.