Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Georginek

Původně zaslal: wooody

tak pro tebe je to kseft ale pro ne prace a ty je rusis od kavy

[upravil dne 10/5/09 wooody]

Tak pro me je to prece taky prace......

jo ale ty si vydelavas sam na sebe a potrebujes ksefty aby ses uzivyl tak se snatis mit co nej vysledky a dobrou povest, ale jim je to jedno je plati stat a sou placeny hodinove, takze ty je akorad rusis od toho aby mohli pit kafe nebo klabosit o hovadinach

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

....A co me nastvalo uplne ze vseho nejvic ze cestou z letny do holesovic sem videl minimalne deset aut, co stalo na chodniku, na zakazu zastaveni a me vodtahnou jedno misto od modry cary.....NO DI!!!!!!

Tohle je typicky česká vlastnost - nepřiznat si, že JÁ jsem spáchal přestupek za který přišla oprávněná sankce, ale mávat kolem sebe a upozorňovat, že ONI přece spáchali přestupek taky (a daleko horší) a prošlo jim to.

Koukni se to tak, že třeba ta odtahovka měla zrovna cestu kolem (nebo Tě třeba prásknul některý rezident), každopádně jsi stál blbě a postih byl oprávněný.

Co se týče chování MPků, iluze si o nich opravdu nedělám - dokonce i věřím, že se mohli chovat jak říkáš. pokud by ale na mě někdo vyrukoval s tím, že mi neumožní auto si prohlédnout dříve, než podepíšu nějaký canc papíru - asi bych nepodepsal (pokud jsi totiž podepsal, tak se opravdu můžeš s poškozenými koly vyfotit).

...A jinak nejsem jen sportovni fanda, ale to Prahy chodim do skoly.......

a to je jako omluvenka či důvod k toleranci Tvého špatného parkování?

Asi takhle, naprostý souhlas s Medvědem, pokud nekoukáš, kde stojíš, chyba číslo jedna...Co se týče odtahu, nikdy tam nikomu nic neprokážeš, protože je to nemožné...U MP znám pár lidí, řeším přes ně podobné kraviny a zásada číslo jedna, vše v klidu a hlavně slušně, myslím, že pokud by jsi tam dělal ještě větší vyrvál, dali by Ti to sežrat i z chlupama, takže vždy bez keců, to je zásada, pokud nějaké mít budeš, musíš si být hodně jistý v kramflecích, že to ustojíš...Pokud ne, máš smůlu, povodí si Tě jak slepýho koně:D A za třetí, pokud jedeš do Prahy a někde parkuješ, tak koukej kde, je to místní specialita a mě se to stalo dvakrát ještě na starých značkách...Oni totiž jdou po mimoměstských...Pro příklad, myslím jeden za všechy, pokud se koukneš každé ráno na Kobylisích, stojí tam velká spousta aut za katastrálním úřadem, stojí vlastně pomalu všude, ale je tam jedna zvlášnost...Pokud máš zdejší spz, no problem, jakmile je jiná, tadáááá a jedeš...:D A ta odtahovka tam jezdí prakticky denně:bacha Takže to chce fakt jen koukat....A co se týče kol, je to smutné, ale už s tím nic nenaděláš...Navíc odtahovka je soukromá, má jen smlouvu s MP, takže tím hůř, není na koho se obrátit...

Odesláno

A když to takhle s odtahem funguje u vás, pak se Pepíci nerozčilujte, když vás pak odtáhnou v jiných městech. Už to tu bylo jednou, ale nechce se mi to hledat

Odesláno

Původně zaslal: Edison

No nevím... I když jsem vytočen na nejvyšší obrátky, snažím se korigovat své výlevy tak, aby to nezůčastněné ani nemohlo pozvednout. Nadsázka podle mě nemá nikoho urážet. Sorry, ale Tvůj výlev mě docela urazil. A je mi vcelku fuk, jak ses cítil. O dalším už ani nmluvím. A to nejsem rezidentem. Kdybych byl, asi bych Ti k tomu napsal mnohem více jadrných slov. Nemluvě o tom, že v jiné části píšeš, jak jsi je pořčastoval svými slovními výjevy. A nakonec si svý rozpoložení vylejváš tady s mnoha nevábnými výrazy na všechny kolem.

Howg.

Ja jsem nikoho nepocastoval slovnimi vylevy, ja jsem pouze argumentoval. Nerekl jsem ani jedno sproste slovo....

BTW nikdy jsem nikoho TADY nepocastoval nevabnymi vyrazy....

A zadne rozpolozeni si tady na nikom nevylejvam....:nevim

1. \"...Zaplatil sem za odtah 1450 a od te chvile uz jsem jenom rval a rval...\" To je podle mě výlev, i když já to nazval \"výjev\". Každopádně řvaní není argumentace.

\"...jsem je vsechny pocastoval prijemnymi poznamkami...\" Toto jako ironii vnímám, takže nejspíše jsi je počastoval dosti nevybíravým způsobem (což se dá i bez sprostých slov).

2. Nazval ji Prahu \"městem hovad\". Což mě jako dost nevábné a neuravlé přijde.

3. Ad.2. Docela sis tu zkusil uklidnit nějaké své rozpoložení, o čemž svědčí nejen ta Tvá první věta, ale Tvůj příspěvek jako celek.

Odesláno

A co treba tak vypytat si fotky, na zaklade ktorych ty auto odtahli. Proste si je vyzadat, musi ty je ukazat.

Na fotkach by mohlo videt, ze kola su OK a s tym zacit neco delat...

Ale v prvem pripade by sem se slusne zeptal odtahovky, na jejich vyjadreni, popripade se informoval, ci si zorvna nemnel stesti, a nekde u modre zony nebyla mestska kamera.

Pak taky de dat udelat znalecky posudek, o tom, kdo kola poskodil, a pokud to podepisoval bracha, tak jde napadnout i podpis na papiru ...

Ale to je vse na dlouhi lakte, a nevim, jestli nevijde mene casu a nervu, nechat ty kola opravit.

Pravdepodobne velmi dobre vedeli, proc te nechteji pustit k autu...

Odesláno

Znalecký posudek o tom, kdo kola poškodil???

Nedomnívám se, že by nějaký soudní znalec dokázal věšti z koule - podle mě je takové poškození neprokazatelné (vždycky můžu tvrdit, že sis kola ojebal o obrubník - kór když s hlášením přijdeš několik dní po akci a po té, cos podepsal, že jsi auto převzal ve stavu O.K.)

Odesláno

no da se pokud se prokaze ze je to od odtahu, treba nejaky specificky ryhy atd... atd..... nehledne to musej mit natoceny nebo nafoceny a na tech fotkach by to melo bejt videt snad ne???? s tou poulicni kamerou bych to taky zkusil......

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem už viděl několik aut z modrých zón odtahovat, na nějaký foto či videozáznam bych příliš nespoléhal. Aby bylo vidět, zda kolo bylo před odtahem či po něm poničeno, musel by být nafocen detail kola - a takové věci se fakt u odtahů nefotí. Fotí se postavení auta v souvislosti se značkou, fotka zpředu, z boku, zezadu a z druhého boku, pak ještě postavení na odtahovce. Jestli se točí video, to si nejsem jistý - každopádně s technikou běhá jak zástupce MPků, tak člen osádky odtahovky - nějakého točení detailů jsem si ale opravdu nevšiml (snad jen v případě opravdu do očí bijícího poškození auta, vylomení zámků, rozbitých oken apod.)

Odesláno

Nevím o čem se tu debatuje, jednou podepsal papír, že auto převzal v pořádku a tím to končí. Když po několika dnech přijdeš s tím, že ti poškrábali disky tak se ti vysmějou a ukážou ti ten podepsaný papír. Jediný co můžeš udělat si stěžovat na chování strážníků, ale bude tě to akorát stát nervy. A nějaký znalecký posudky jsou blbost, jednal by vyšli víc než nový disky a stejně by to bylo k ničemu.

Odesláno

Medvede, mam za to, ze dnes se delaji fotky digitalem, a ne fotakem na film.

Tudiz netreba fotit detail kol, kazdej nekolika megapixlovek fotak, ma uz fotku na tak kvalitny urovni, ze ji lze pekne priblizit, a videt, co na kole je alebo neni ...

K znaleckemu posudku, nemyslel sem aby urcil kdo co poskodil, ale akym nacinim bylo poskodeno. Myslim, ze poskodeny, ktere on na kole ma, se neda, udelat obrubnikem, ba dokonce by ho neudelal ani pri havarii.

Preto by mozna stacilo od znalce na papiru, ze ano, tohleto poskodeni ma na svedomi uchytny \"hak\" (alebo jak to nazvat) ktery se pouziva na odtahovce.

Myslim, ze to by uz byl i u nadriadenych silny argument, spolu s FOTKAMI auta pred odtahnutim, spolu s 5 svedectvima, ze auto nebylo mozne videt, a spolu s tym posudkem. A to jeste neberu v uvahu, ze papir podepsal nekdo, komu auto nepatri, a tudiz by se dal hodnotit ako neplatny taky na zaklade overeni podpisu ...

Ono tam sance predce je, jen je to na dlouhe vybavovani, kopec casu, a za znalce i penez.

Proto hovori, nech tam najskor skoci, sa opytat, co a ako, az potom by som zvazil nutne kroky, alebo samotnou opravu ...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Znalecký posudek o tom, kdo kola poškodil???

Nedomnívám se, že by nějaký soudní znalec dokázal věšti z koule - podle mě je takové poškození neprokazatelné (vždycky můžu tvrdit, že sis kola ojebal o obrubník - kór když s hlášením přijdeš několik dní po akci a po té, cos podepsal, že jsi auto převzal ve stavu O.K.)

No zase Medvede, je to dost dobre patrny ze je to od toho haku....Jsou tam ryhy, presne daleko od sebe, chtel sem to vyfotit, ale celou cestu z teplic do Prahy chcalo, takze jsou uplne spinavy..Zkusim to zejtra otrit nejakym hadrem a hodim se foto.....

Ale urcite to nevypada jako od obrubniku. :D

Ty kola sou sice stary 13 let ale v absolutne perfektnim stavu.... Az ted na ty ryhy :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Medvede, mam za to, ze dnes se delaji fotky digitalem, a ne fotakem na film.

Tudiz netreba fotit detail kol, kazdej nekolika megapixlovek fotak, ma uz fotku na tak kvalitny urovni, ze ji lze pekne priblizit, a videt, co na kole je alebo neni ...

K znaleckemu posudku, nemyslel sem aby urcil kdo co poskodil, ale akym nacinim bylo poskodeno. Myslim, ze poskodeny, ktere on na kole ma, se neda, udelat obrubnikem, ba dokonce by ho neudelal ani pri havarii.

Preto by mozna stacilo od znalce na papiru, ze ano, tohleto poskodeni ma na svedomi uchytny \"hak\" (alebo jak to nazvat) ktery se pouziva na odtahovce.

Myslim, ze to by uz byl i u nadriadenych silny argument, spolu s FOTKAMI auta pred odtahnutim, spolu s 5 svedectvima, ze auto nebylo mozne videt, a spolu s tym posudkem. A to jeste neberu v uvahu, ze papir podepsal nekdo, komu auto nepatri, a tudiz by se dal hodnotit ako neplatny taky na zaklade overeni podpisu ...

Ono tam sance predce je, jen je to na dlouhe vybavovani, kopec casu, a za znalce i penez.

Proto hovori, nech tam najskor skoci, sa opytat, co a ako, az potom by som zvazil nutne kroky, alebo samotnou opravu ...

No ja stale myslim na to, ze mi ten mestak rekl ze si muzu vyzadat video z nakladani a fotky. Takze pokud na tom videu bude videt jak se tam davaji ty haky, tak to prece nemuzou ignorovat.

Odesláno

Trochu :xvul : Dneska jsem viděl odtahovat auto z parkingu v Brně-Bohunicích, pěkná Mazda 6... Byl použitej odtahovák, který auto nevynáší ale na laně vytahuje nahoru na auťák. :ticho

Tak mě tak napadlo, pokud tam má někdo rychlost a ručku, tak to musí jít přece horko těžko, nehledě na to že může sedřít pneu, no a táhnout přes motor na rychlost, nevím nevím, nemůže to nějak to autí podrbat?:myslim

Není šetrnější to přizvednout těmi háky? (teda pokud to zrovna nepodrbe disky..)

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Trochu :xvul : Dneska jsem viděl odtahovat auto z parkingu v Brně-Bohunicích, pěkná Mazda 6... Byl použitej odtahovák, který auto nevynáší ale na laně vytahuje nahoru na auťák. :ticho

Tak mě tak napadlo, pokud tam má někdo rychlost a ručku, tak to musí jít přece horko těžko, nehledě na to že může sedřít pneu, no a táhnout přes motor na rychlost, nevím nevím, nemůže to nějak to autí podrbat?:myslim

Není šetrnější to přizvednout těmi háky? (teda pokud to zrovna nepodrbe disky..)

no tak musej pouzit pridavny kolecka pod kola, ze ti to zvednou nasadej a tahnou po nich, nesmej ti udelat nic z gumama

Odesláno
Původně zaslal: wooody

no tak musej pouzit pridavny kolecka pod kola, ze ti to zvednou nasadej a tahnou po nich, nesmej ti udelat nic z gumama

Hezká pohádka, v životě jsem použití něčeho podobného neviděl.

Co se týče tahání na auto lanem, tak se plošina a nájezdy natírají olejem, aby po nich auto jen klouzalo. V žádném případě se ale takhle nesmí natahovat automaty, ty by takový zásah prý nerozchodily.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...