Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Město /mimo město (do 120km/h), 6,7. Teď když jsem jel z Plzně tak na dálnici Plzeň-Praha 150-170 Praha-Poděbrady170-190 a vyšlo mi 9,1.

[Editován dne 17/6/04 Dave_k]

Odesláno

dlouhodoby prumer 9.1 LPG - 70% dalnice D1 Humpolec - Praha (150-160km/h) zbytek normalni silnice na Vysocine, celkem casta akcelerace na 4 pri predjizdeni :)

nejnizsi spotreba 8.5 l pri jezdeni po normalnich silnicich do 90km/h a opatrnem predjizdeni

Na ty dalnici se pod tech 9.5 nedostanu spis tak 10.1 nekdy i vic, podle rychlosti a plynulosti jizdy a nalozeni auta

[Editován dne 19/6/04 Ferry]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

asi 9,0 až 9,5l/100km neměřil jsem to přesně (vetšinou město, a když náhodou mimo tak sportovní styl jízdy nebo 160km/h

to Butch: mimochodem moooc hezká fotka pod nickem

:P

Odesláno
Napsán autorem Butch

na dálnici v ČR je povolena maximální rychlost 130 km/h. Vy sklerotici blázníví (až někoho rozstřelíte tak plivnu na váš vrak).

ono tech 130 staci, protoze jak pozoruji, tak kdyz jedu po dalnci 130 tak kazdeho predjizdim a jsem jeden z nejrychlehjsich (teda krome Skudek RS a Bawcu) vseci jezdi pomaleji.......

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Napsán autorem Butch

na dálnici v ČR je povolena maximální rychlost 130 km/h. Vy sklerotici blázníví (až někoho rozstřelíte tak plivnu na váš vrak).

ono tech 130 staci, protoze jak pozoruji, tak kdyz jedu po dalnci 130 tak kazdeho predjizdim a jsem jeden z nejrychlehjsich (teda krome Skudek RS a Bawcu) vseci jezdi pomaleji.......

A tos videl kde? Vcera jedu 130 od Podebrad do Prahy a byl sem jeden z nejpomalejsich.

Minuly rok jsem jezdil sluzebne temer kazdy den a zkousel jsem dodrzovat rychlost. NEMOZNY, ses proste vyvrhel nejvetsi. Nejlepsi jsou xenonovy svetla ve zpetnym zrcatku. Je jisty, ze je za tebou za 2 sekundy a muze se zblaznit, ze ti to predjizdeni tak trva. :mad:

Odesláno
Napsán autorem Butch

Me zase proste prijde ze pri tech 150 jede to auto nejlip :) je to pro me takovy optimum, ale samozrejme ze musi byt taky podminky pro takovou jizdu - provoz, pocasi atd

A hlavne, clovek musi umet predvidat situace ktery muzou nastat a myslet i za druhe lidi na silnici, musi se patricne venovat jizde a ne koukat co kde lita, telefonovat, svacit, malovat se ... potom je podle me jedno jestli jedu 130 nebo 160.

Co se tyce 50ky v obci, jsou useky kde 50ka je opravdu zbytecna a zdrzuje a jsou mista kde radsi pojedu 40 nebo i min, zase zalezi na mnoha okolnostech a na me predvidavosti.

BTW zpet k tematu, vymenil jsem tuhle svicky, buhvi po kolika km ( ja osobne na nich najel uz 35tis a predtim nevim kdy byly meneny ) a spotreba sla o 0.5-0.7l dolu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...