Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,sorry že sa pýtam,ale aj mne robí v podstate to isté,turbo zapne skor okolo 1500-1700 a potom ho vypne okolo tých 3000,aspoň mi to tak pripadá.Kde sa čistí ten spomínaný regulátor tlaku paliva díky za každú radu.

Odesláno

vzduchovy filtr to nebude ten jsem menil nedavno,palivovy by to mohl byt ale to by cukalo pri jizde ne?Turbo a elektronika by to mohla byt-to je slozitejsi a bude to jako posledni vec.Tak treba ten regulator tlaku,jeste ho najit :nevim

Odesláno

99,9% je problém s ovládaním swirl, pri 2.2 HDi 4HX motori je to častá závada...Z boku motora na pravej (vodičovej) strane je také kovové tiahlo ktoré ma na konci plast ktorý ovláda klapky swirl a ten sa zvykne ulomiť :papa

Odesláno
Původně zaslal: marko306

nemusi ti pri palivaku cukat. Jednoducho nepretlaci palivo nad 3000 ot/min lebo je viacej zaneseny. Skus ho prefuknut ustami ak ti nepojde volne tak ho vymen

kdybych aspon vedel kde je :myslim jo a musi se to pak odvzdusnit?

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

99,9% je problém s ovládaním swirl, pri 2.2 HDi 4HX motori je to častá závada...Z boku motora na pravej (vodičovej) strane je také kovové tiahlo ktoré ma na konci plast ktorý ovláda klapky swirl a ten sa zvykne ulomiť :papa

na to se mrknu,pokud nic nenajdu ulomene tak je to ok?

Odesláno

kde sa nachadza palivak na 2,2hdi ti nepoviem, ale odvzdusnovat nemusis. Staci po vycisteni a pripadnom vymeneni len zaliat naftou doplna, uzavriet a potom natahat par krat s palivovim cerpadlom a startnut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...