1sttenny Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ahoj projížděl jsem forum a nenašel tak se obracím na vás mám hlášku VYČISTIT PALIVOVÝ FILTR (kraftstof filter reiniegen) nechal jsem ho v servisu při výměně rozvodů vyměnit a po ujetí cca 30km mi to opět píše VIČISTIT PALIVOVÝ FILTR vyměnili ho nebo je to v něčem jiném? díky za odpovědi Citovat
Ancistrus Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Ahoj. Můj otec měl R19 a nepužíval moc kvalitní naftu a každou chvíli se mu ucpavál naftový filtr. Další věc je jestli ti ho opravdu vyměnili nebo ho jen proplachli:bacha jestli vůbec. Asi bych se na něj mrknul v jakým je stavu. Citovat
omegaalfa Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 vyměnili - ale pouze na účtence, mě když ho měli při servisní prohlídce vyčistit, tak na to ani nehrábli - bylo to zaprášený od prachu bez jedinýho otisku prstů ....hlavně ale nechápu, proč se to má měnit dopředu, když to zahlásí [upravil dne 6.5.09 omegaalfa] Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 palivový filtr (jako každý jiný filtr) se mění preventivně--filtr se provozem pomalu ucpává a po ujetí stanovených KM (kolem 40-60 tisíc km) se musí vyměnit,aby bylo zaručeno,že palivo bude vyčistěno. Navíc se s postupným ucpáváním filtru zvyšuje tlak,potřebný k protlačení paliva filtrem,což není dobré pro dopravní čerpadlo--jeho životnost. Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 zbadas to jednoducho, na takmer kazdom nahradnom diely je datum vyroby. Tak pozry aky mas na filtri. Tolerancia moze byt cca hadam nejakeho pol roka, lebo niekedy to maju skladom a davaju najstarsie zasoby ak daju:) Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Nakoľko sa pri tvojom aute mení iba vložka filtra tak je možné že ho síce vymenili ale neodkalili nádobu filtra a preto tá hláška. Skús iba vypustiť nečistoty a uvidíš či tá hláška nezmizne. Citovat
Chajda Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 (upraveno) Zdravím, mám teď stejný problém na jedné 307 2.0 HDI 79KW. rok 2002 Objeví se hláška naftový filtr vyčistit a svítí kontrolka motoru. Filtr je nový, celý obal vyčištěn ale hláška se objevila cca po 5km zase. Ale nesvítí pořád, po 2-3 startech kontrolka motoru zhasne ale po nějaké době se zase rozsvítí. Víte někdo čím by to mohlo být ? Jinak auto jede normálně jen někdy svítí ta kontrolka. Předem díky za rady. Upraveno 16. říjen 2020 uživatelem Chajda Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 Co ti to přesně hlásí? Vodu v naftovém filtru? Nehlásí ti to spíše risk of particle filter blocking? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Chajda Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 Hlásí to "unblock diesel filter. Ale teď pro změnu další chyba "antipolluution falut" co to je za chybu ? Auto jede jen do cca 2500 otáček Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 prvni je ucpany filtr druha je vseobecna - muze to byt spatne turbo Egr atd Citovat
Chajda Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 Filtr je nový, teda vložka filtru je nová a obal je vyčištěný. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 jenze to neni palivovy filtr - to je FAP filtr - to je filtr na vyfuku Citovat
Chajda Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 Aha, já myslel že to hlásí ten naftový čekal bych jinou hlášku ohledně fap. Díky za radu. Citovat
1sttenny Odesláno 19. říjen 2020 Autor Odesláno 19. říjen 2020 ucpaný fap, na diag zkouknout tlaky před fap a za fap, při volnoběhu max. rozdíl 5mb, při 3000tis. se dostanu na cca 17 mb, buď nechat vyčistit, nebo sam párou a mě pomohlo na radu jednoho servisáka ze Žiliny použít 100% hydroxid sodný , roky fungovalo bez problémů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.