Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji vyměnit gufero poloosy u převodovky,ale problém je v tom,že tam jsou jak naschvál 2 rozměry.Nemám čas a prostor abych měl několik dní rozdělané auto na to abych to změřil.(50x40x11.3/47x29x11.3) Je ten rozměr něčím ovlivněný??Díky za odpovědi

[upravil dne 5/5/09 Hanzz]

Odesláno

Proč několik dní ?

odpustíš olej z převodovky, sundáš kolo, povolíš rameno, povolíš poloosu, vyhákneš poloosu - přemeříš (resp vyndáš a koupíš nové) - vrátíš poloosu, vrátíš rameno, utáhneš poloosu, nasadíš kolo, doleješ olej.

Práce na hodinu-dvě, max. půlden (když jsi levej)

Nehledě na to, že si to při prvním rozebrání můžeš přeměřit, zase to složit, jezdit a příležitostně gufero koupit.

A napodruhé zvládneš výměnu s prstem v nose za tu hoďku.

Nebo to hoď do servisu - naučtují si 1-2 hodiny práce + to gufero ;)

Odesláno

To Vix-Je možné,že nemůže nechat auto z části rozebrané,bo nemá uzavřený prostor nebo to má do nejbližších autodílů daleko.

to Hanzz- nevím jak tvé auto,ale 405 (naftová) má dva rozměry gufera -na pravé je jinší než na levé straně..Zkus kouknout do servisboxu (teda jestli ještě jde.)

Odesláno

taky si nepamatuju,které je větší a které menší (podle strany),ale když řekneš v obchodě levé--dá ti levé (ještě se mi nestalo,že by mi dal jiné

ta gufera jsou funkčně stejná--myslím,že na pravé straně u náhonu tachometru je to menší :myslim

[upravil dne 5/5/09 ozzy1956]

[upravil dne 5/5/09 ozzy1956]

Odesláno

Já si taky myslím že napravo je to menší...

Ale u Elitu mají v katalogu jasně naznačeno nějakou šipkou, kam se to či ono gufero montuje. :papa

Odesláno

Přesně tak. Nemám prostor a čas na to, abych to rozdělal a nechal tak.Nové gufero dojde do tří dnů.V servise to chce hned vyměnit,protože to je taková menší dílna.Ty parametry mám z autodílů a údajně tam není označení na jakou stranu které je.Mrknu do service boxu

Odesláno
Původně zaslal: vix

Proč několik dní ?

odpustíš olej z převodovky, sundáš kolo, povolíš rameno, povolíš poloosu, vyhákneš poloosu - přemeříš (resp vyndáš a koupíš nové) - vrátíš poloosu, vrátíš rameno, utáhneš poloosu, nasadíš kolo, doleješ olej.

Práce na hodinu-dvě, max. půlden (když jsi levej)

Nehledě na to, že si to při prvním rozebrání můžeš přeměřit, zase to složit, jezdit a příležitostně gufero koupit.

A napodruhé zvládneš výměnu s prstem v nose za tu hoďku.

Nebo to hoď do servisu - naučtují si 1-2 hodiny práce + to gufero ;)

vy jste to nečetli?Pořád si melete to svý a nedívate se kdo co semky píše!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...