Hanzz Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Potřebuji vyměnit gufero poloosy u převodovky,ale problém je v tom,že tam jsou jak naschvál 2 rozměry.Nemám čas a prostor abych měl několik dní rozdělané auto na to abych to změřil.(50x40x11.3/47x29x11.3) Je ten rozměr něčím ovlivněný??Díky za odpovědi [upravil dne 5/5/09 Hanzz] Citovat
vix Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Proč několik dní ? odpustíš olej z převodovky, sundáš kolo, povolíš rameno, povolíš poloosu, vyhákneš poloosu - přemeříš (resp vyndáš a koupíš nové) - vrátíš poloosu, vrátíš rameno, utáhneš poloosu, nasadíš kolo, doleješ olej. Práce na hodinu-dvě, max. půlden (když jsi levej) Nehledě na to, že si to při prvním rozebrání můžeš přeměřit, zase to složit, jezdit a příležitostně gufero koupit. A napodruhé zvládneš výměnu s prstem v nose za tu hoďku. Nebo to hoď do servisu - naučtují si 1-2 hodiny práce + to gufero Citovat
dýzl Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 To Vix-Je možné,že nemůže nechat auto z části rozebrané,bo nemá uzavřený prostor nebo to má do nejbližších autodílů daleko. to Hanzz- nevím jak tvé auto,ale 405 (naftová) má dva rozměry gufera -na pravé je jinší než na levé straně..Zkus kouknout do servisboxu (teda jestli ještě jde.) Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 taky si nepamatuju,které je větší a které menší (podle strany),ale když řekneš v obchodě levé--dá ti levé (ještě se mi nestalo,že by mi dal jiné ta gufera jsou funkčně stejná--myslím,že na pravé straně u náhonu tachometru je to menší [upravil dne 5/5/09 ozzy1956] [upravil dne 5/5/09 ozzy1956] Citovat
Marcel505 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Já si taky myslím že napravo je to menší... Ale u Elitu mají v katalogu jasně naznačeno nějakou šipkou, kam se to či ono gufero montuje. Citovat
pastorek Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 To menšie je určite na strane náhonu tachometra. Rozmery ktoré si hore uviedol si ešte prever lebo service box hovorí iné. Citovat
Hanzz Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Přesně tak. Nemám prostor a čas na to, abych to rozdělal a nechal tak.Nové gufero dojde do tří dnů.V servise to chce hned vyměnit,protože to je taková menší dílna.Ty parametry mám z autodílů a údajně tam není označení na jakou stranu které je.Mrknu do service boxu Citovat
EXI.60 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: vix Proč několik dní ? odpustíš olej z převodovky, sundáš kolo, povolíš rameno, povolíš poloosu, vyhákneš poloosu - přemeříš (resp vyndáš a koupíš nové) - vrátíš poloosu, vrátíš rameno, utáhneš poloosu, nasadíš kolo, doleješ olej. Práce na hodinu-dvě, max. půlden (když jsi levej) Nehledě na to, že si to při prvním rozebrání můžeš přeměřit, zase to složit, jezdit a příležitostně gufero koupit. A napodruhé zvládneš výměnu s prstem v nose za tu hoďku. Nebo to hoď do servisu - naučtují si 1-2 hodiny práce + to gufero vy jste to nečetli?Pořád si melete to svý a nedívate se kdo co semky píše! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.