Marcel505 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Pe.Tr: Máš teda dost lidí? Já mám být v sobotu dopoledne v práci, ale snad okolo poledne budu končit. Tak sem napiš, jak jsi na tom s počtem brigádníků. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 tak pokud budeme ve složeni: MIrasCC Devil +nakladani s MJsytičem a samo já , tak by to mělo stačit . Marceli a ostatní díky. pak dame echo v sobotu večer jestli nás bylo dost Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Stále je tu 50% možnost mé účasti (Helča se vrátí z Londýna až večer, proto jsem to zatím nemohl 100% potvrdit) - pokud budeš potřebovat Medvědí ruce v Dlouhé, zavolej mi zítra dopoledne a uvidíme, co a jak. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 ok, v dlouhe by se jeste jedny ruce šikly Citovat
Marcel505 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ok, v dlouhe by se jeste jedny ruce šikly Do té Dlouhé bych se mohl v pohodě dopravit metrem, takže pokud by Medvěd nemohl a tys mě potřeboval, napiš SMS a já tam z práce vyrazím. V kolik asi v Dlouhé? Kdyžtak to pak napiš v SMS a taky kde to je. Nikdy jsem tam v tý Dlouhý nebyl... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Takže se to dnes zvládlo , počasí přálo a technika po domluvě taky obstála. Díky za pomoc a to MirasoviCC, Devil-Nightsovi,Medvědovi a MJSytiči. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Tím je vyluštěno snížení Partnera :D:D Citovat
MirasCC Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No jo, Petr si to umí ošéfovat. Sehnal brigádníky a sám stál na schodech, fotil a komandoval nás Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 delal jsem tu nejtěžší praci , ono řídit 3-4 pracovníky, to není jen tak Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Jen bych tu podotkl, že podle Pe.Tra byla díra mezi mou 406kou a Nissanem příliš úzká a vůbec ne vhodná pro zacouvání Partnera - takže jsme s balíčky byli nuceni běhat přes půl dvora. Ale trošku tu Pe.Tra i pochválím - není pravda, že by nás \"jen\" komandoval, dokonce i sám občas přiložil ruku k dílu (aspoň já ho viděl též s balíčky supět do schodů řka, že musí shodit přebytečných 140 kg a pak bude běhat jako Jura). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.