Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dlouho jsem vahal to sem dat, tak doufam,ze me neukamenujete, ze vymejslim kraviny. Mame totiz s pritelkyni vyroci 5-lete a porad premyslim co mam koupit nebo podniknout. Napadl me takovy napad, sehnat nekde cabrio na nejaky pekny celodenni vylet. Koukal jsem na pujcovnym, ale vse je na me moc drahe.

Odesláno

Tak ji nalož do svýho starýho auta a vyražte na ten pěknej výlet.

Anebo si fakt sežeň někde to cabrio, když chceš mermomocí hrát vedlejší (podřadnou) roli.

Odesláno

A :myslim

Nějak sem nepochopil, co tím chtěl autor říct :D

Čekáš, že ti někdo z klubáků svý kabrio na víkend zapůjčí? No, nevím...

Myslím že nějaký relativně \"obyčejný\" auto půjčíš celkem za rozumný peníze. Třebas Porsche Boxster http://www.dream-cars.cz/porsche-boxster.php. A nejspíš by se dalo najít i za míň, tohle je rychlej první nástřel.

Odesláno

ta rozbruska me taky napadla asi tak skoncim,stejne tu vranu uz vyhodim,nemam na ni uz nervy! to auto myslim pro rejpaly :). Koukal jsem na par pujcoven, nektery ceny nejsou strasny,ale zase je to daleko. No to ze by nekdo pujcil sem ani nepocital,ale jestli by mi treba neco nebo nekoho nedoporucil!

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

chodi to tam jednoduse, domluvis se, zaplatis, odjedes.... vratis.

Zapomněl jsi na bod \"složíš kauci\", půjčování na čestné slovo je u dražších věcí (auto mezi ně určitě patří) zcela mimo realitu.

Kauce je většinou ve výši několika tisícovek (na Tranzita byla když jsem o půjčení uvažoval 20 000,- Kč) a po vrácení vozu v perfektním stavu je samozřejmě vrácena - případné škody se hradí právě z ní.

Odesláno

S kilometrama to má každá půjčovna jinak. Někde platíš fix a kilometry nejsou omezený. Jinde kilometry omezený jsou a za kilometry navíc doplácíš - to by ale muselo bejt v ceníku jasně vidět.

Taky pak nezapomeň připočíst benzín - když si budeš chtít zablbnout, vír v nádrži bude dost velikej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...