oni Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Dlouho jsem vahal to sem dat, tak doufam,ze me neukamenujete, ze vymejslim kraviny. Mame totiz s pritelkyni vyroci 5-lete a porad premyslim co mam koupit nebo podniknout. Napadl me takovy napad, sehnat nekde cabrio na nejaky pekny celodenni vylet. Koukal jsem na pujcovnym, ale vse je na me moc drahe. Citovat
vix Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Tak ji nalož do svýho starýho auta a vyražte na ten pěknej výlet. Anebo si fakt sežeň někde to cabrio, když chceš mermomocí hrát vedlejší (podřadnou) roli. Citovat
MirasCC Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 A Nějak sem nepochopil, co tím chtěl autor říct Čekáš, že ti někdo z klubáků svý kabrio na víkend zapůjčí? No, nevím... Myslím že nějaký relativně \"obyčejný\" auto půjčíš celkem za rozumný peníze. Třebas Porsche Boxster http://www.dream-cars.cz/porsche-boxster.php. A nejspíš by se dalo najít i za míň, tohle je rychlej první nástřel. Citovat
dolly1010 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 No teoreticky, kdyby sis vzal rozbrušku a žeznej kotouč...nééé...zajdi si k hasičům a oni ti to střihnou hydraulikou Citovat
oni Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 ta rozbruska me taky napadla asi tak skoncim,stejne tu vranu uz vyhodim,nemam na ni uz nervy! to auto myslim pro rejpaly . Koukal jsem na par pujcoven, nektery ceny nejsou strasny,ale zase je to daleko. No to ze by nekdo pujcil sem ani nepocital,ale jestli by mi treba neco nebo nekoho nedoporucil! Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 no minule to zkoušel za flašku , ted by mě just zajimalo co za to Citovat
oni Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 ha to sem cekal taky,nezklamali jste. ,ted by to bylo urco za nejakou financni odmenu! Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: oni ha to sem cekal taky,nezklamali jste. ,ted by to bylo urco za nejakou financni odmenu! cos čekal?? tři strany nabídek??? Citovat
Pata Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr no minule to zkoušel za flašku , ted by mě just zajimalo co za to dobre ty Citovat
barenst Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 existuji autopujcovny kde maji i kabria . Citovat
oni Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 JJ koukal jsem,musim zjistit jak to chodi v autopujcovnach a mozna bych neco vzal. Citovat
Vvitty Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 chodi to tam jednoduse, domluvis se, zaplatis, odjedes.... vratis. Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Vvitty chodi to tam jednoduse, domluvis se, zaplatis, odjedes.... vratis. Zapomněl jsi na bod \"složíš kauci\", půjčování na čestné slovo je u dražších věcí (auto mezi ně určitě patří) zcela mimo realitu. Kauce je většinou ve výši několika tisícovek (na Tranzita byla když jsem o půjčení uvažoval 20 000,- Kč) a po vrácení vozu v perfektním stavu je samozřejmě vrácena - případné škody se hradí právě z ní. Citovat
oni Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 a tam se pak plati za kilometr nebo jak? Oni vetsinou maj jenom tu zalohu a zbytek nikde napsan neni! Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 S kilometrama to má každá půjčovna jinak. Někde platíš fix a kilometry nejsou omezený. Jinde kilometry omezený jsou a za kilometry navíc doplácíš - to by ale muselo bejt v ceníku jasně vidět. Taky pak nezapomeň připočíst benzín - když si budeš chtít zablbnout, vír v nádrži bude dost velikej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.