N3ck Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ahoj, mám problém někde mi zašili kryt žárovek od předního světla. Světlo se mi teď občas mlží... nevíte někdo kde by se nechaly sehnat? Potřebuji dva kryty na 406 Coupe r.v. 99. Přikládám foto aby bylo jasné o co jde: Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 jedine vrakoviste nebo inzerce z bouranych vozu Citovat
N3ck Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 zkoušel jsem ale zatím bez úspěchu Citovat
Šalda Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 chce to čas,coupe je na vrakálu málo.A nebo pak jedině peugeot service,ale to nebude za babku Citovat
N3ck Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 bral bych i original... prozoze porat lepsi nez kupovat nove svetlo.. a bez tech krytek to docela trpi.. zkusim jsem se obratit na autorizovane servisi.. tak uvidime no.. Citovat
Šalda Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Jestli ho půjdeš koupit do peugeota tak pak napiš cenu,ať víme :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 v service boxu ani není jako ND ta krytka Citovat
Edison Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Já to na vrakáči pořídil. Asi se povedlo... náhodou... Citovat
kupák Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Jako náhradní díl krytka není. Jen celé světlo za 12 litrů Citovat
N3ck Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Jo jo.. autorizovaný servis mi odpověděl že Peugeot samotné krytky nedodává.. Pouze celé světlo.. U klasických modelů.. (ne Coupe) jsou asi jiné krytky že? Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 ano, coupé má ty krytky jiný než má sedan/kombi Citovat
N3ck Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 No to je fakt pěkný já ty hovada v servisu asi přetrhnu... Nechápu proč ty krytky někdo vůbec oddělával. Takový problémy s tím.. Citovat
kupák Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 No jsestli ti je ztratili v servisu, tak ať ti je fofrem seženou. Citovat
N3ck Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Nespis jo... jenze jsem si vsimnul az po delsi dobe ze tam nejsou... a ted uz se k tomu nikdo nema Citovat
genzer Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 4 kupak:a tobe uz je kukikuk sehnal?ja tam ty tvoje zatim nedal,ale uz se na ne chystam,tak jestli je tam muzu dat,nebo je po me budes chtit?:D Citovat
kupák Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: genzer 4 kupak:a tobe uz je kukikuk sehnal?ja tam ty tvoje zatim nedal,ale uz se na ne chystam,tak jestli je tam muzu dat,nebo je po me budes chtit?:D Ještě nesehnal, ale klidně je tam dej, já ti je seberu, až se někde potkáme. Už máš namontovanej trojúhelník?? Citovat
genzer Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: kupák Původně zaslal: genzer 4 kupak:a tobe uz je kukikuk sehnal?ja tam ty tvoje zatim nedal,ale uz se na ne chystam,tak jestli je tam muzu dat,nebo je po me budes chtit?:D Ještě nesehnal, ale klidně je tam dej, já ti je seberu, až se někde potkáme. Už máš namontovanej trojúhelník?? dobre,zitra budu menit jednu vybojku H7(vydrzela mi pres 2 roky),tak je tam chci namontovat. Trojuhelnik stale namontovany nemam,prad se mi vali v kufru:mad:,ale uz brzo na nej prijde rada;) Citovat
OldaK. Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 Ahoj, nějakou dobu po koupi mé 307 sw jsem taky zjistil, že mi jedna ta krytka chybí. Věděl by někdo kde se to Praze dá sehnat popř. za kolik? díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.