Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém někde mi zašili kryt žárovek od předního světla. :( Světlo se mi teď občas mlží... nevíte někdo kde by se nechaly sehnat? Potřebuji dva kryty na 406 Coupe r.v. 99.

Přikládám foto aby bylo jasné o co jde:

IMG_6234.jpg

Odesláno

bral bych i original... prozoze porat lepsi nez kupovat nove svetlo.. a bez tech krytek to docela trpi.. :( zkusim jsem se obratit na autorizovane servisi.. tak uvidime no..

Odesláno

Jo jo.. autorizovaný servis mi odpověděl že Peugeot samotné krytky nedodává.. Pouze celé světlo.. U klasických modelů.. (ne Coupe) jsou asi jiné krytky že?

Odesláno
Původně zaslal: genzer

4 kupak:a tobe uz je kukikuk sehnal?ja tam ty tvoje zatim nedal,ale uz se na ne chystam,tak jestli je tam muzu dat,nebo je po me budes chtit?:D:D

Ještě nesehnal, ale klidně je tam dej, já ti je seberu, až se někde potkáme.:D

Už máš namontovanej trojúhelník??:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Původně zaslal: genzer

4 kupak:a tobe uz je kukikuk sehnal?ja tam ty tvoje zatim nedal,ale uz se na ne chystam,tak jestli je tam muzu dat,nebo je po me budes chtit?:D:D

Ještě nesehnal, ale klidně je tam dej, já ti je seberu, až se někde potkáme.:D

Už máš namontovanej trojúhelník??:bacha

dobre,zitra budu menit jednu vybojku H7(vydrzela mi pres 2 roky),tak je tam chci namontovat.

Trojuhelnik stale namontovany nemam,prad se mi vali v kufru:mad::bojim,ale uz brzo na nej prijde rada;)

• O 5 let později...
Odesláno

Ahoj, nějakou dobu po koupi mé 307 sw jsem taky zjistil, že mi jedna ta krytka chybí.

Věděl by někdo kde se to Praze dá sehnat popř. za kolik? díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...