Přejít na obsah

N3ck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele N3ck

  1. N3ck

    Xenony

    Není to ani tolik o xenonech jako o lidech a jejich bezohlednosti.. Ikdyž je pravda že do některejch světel xenony fakt nepatří.. originál je vždy v čočce.. takže kdo to narve do paraboly tak oslňuje téměř vždy.
  2. N3ck

    406 Coupe - vymena chladici kapaliny

    Já jsem ho nesundával...
  3. N3ck

    406 Coupe - vymena chladici kapaliny

    Není to nic složitého, vypuštěcí kohout je vlevo dole na chladičí, nechá se na to případně i nasatis hadička.. Nahoře na pravé straně je osvzdušňovací ventil, a kapalina se dolívá přes nádobku. Fridex naředit s vodou dle návodu..
  4. N3ck

    406 coupe Rozměry pneu v TP

    No.. tak to jsme na tom stejně... myslel jsem že udělali chybu při přepisu auta... že tam mají být ještě 195/65/15.... tak je to ale asi správně.. no na zimáky to není moc dobrej rozměr..
  5. Ahoj, jen by mě zajímalo jaké rozměry máte napsané v TP u 406 Coupe... Díky
  6. N3ck

    demnotáž ovládání topení

    díky všem.. odpoledne se na to vrhnu... o těch sponách nahoře vím... jen mi to pořád drželo okolo toho ovládání topení..
  7. Ahoj, mám nově 106 (starší model) a potřeboval bych rozdělat středovou část palubní desky (ovládání topení, vypínače pod ním atd...) nějak se mi to ale nenaří aniž bych neměl pocit že plast někde praskne. Nerozdělával to někdo? Díky
  8. N3ck

    Kryt světel 406

    Nespis jo... jenze jsem si vsimnul az po delsi dobe ze tam nejsou... a ted uz se k tomu nikdo nema
  9. N3ck

    Kryt světel 406

    No to je fakt pěkný já ty hovada v servisu asi přetrhnu... Nechápu proč ty krytky někdo vůbec oddělával. Takový problémy s tím..
  10. N3ck

    Kryt světel 406

    Jo jo.. autorizovaný servis mi odpověděl že Peugeot samotné krytky nedodává.. Pouze celé světlo.. U klasických modelů.. (ne Coupe) jsou asi jiné krytky že?
  11. N3ck

    Kryt světel 406

    bral bych i original... prozoze porat lepsi nez kupovat nove svetlo.. a bez tech krytek to docela trpi.. zkusim jsem se obratit na autorizovane servisi.. tak uvidime no..
  12. N3ck

    Kryt světel 406

    zkoušel jsem ale zatím bez úspěchu
  13. Ahoj, mám problém někde mi zašili kryt žárovek od předního světla. Světlo se mi teď občas mlží... nevíte někdo kde by se nechaly sehnat? Potřebuji dva kryty na 406 Coupe r.v. 99. Přikládám foto aby bylo jasné o co jde:
  14. N3ck

    406 Pneu

    pneumatiky vzadu se mi sjíždějí po celém obvodu na obou kolech, Eagle už bych taky nekoupil... design docela hezkej ale jinak je to šmejd... nebyly uplně nejlevnější.. nečekal bych že budou stat za h..... Děkuji všem za rady... opravdu necham auto překontrolovat v servisu..
  15. Ahoj, mám 406 kupé, a hodně se mi sjíždějí pneumatiky na zadku. Goodyear GDS F1 EAGLE (205/55/16) mi odešly cca po 6000km:( Přitom přitom na předku pneu držej.. A to nedělám žádný hovadiny.. smyky.. atd.. Tak se chci zeptat kolik vám průměrně vydrží pneu na 406 kupé? Popřípadě jestli někdo neřešil stejnej problém... ? Díky..
×
×
  • Vytvořit...